Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz kisbancsa #361 üzenetére
S8, S8+ testvéreket igen! Többi szolgáltató viszont nem úgy adta őket úgy tudom!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
válasz kisbancsa #361 üzenetére
Csak a Telekom adta/adja az S8-akat függetlenül. Note8-nál nem tudom mi a helyzet, de ha egyben fizeted ki az árát, mindenképpen függetlennek kell lennie (legrosszabb esetben, kapsz egy unlock kódot hozzá).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gabes13
tag
válasz kisbancsa #980 üzenetére
Hali! En irorszagban vettem az enyemet, es ma vittem vissza, szoval ha szerencsem van vagy mondhatom szerencsenk akkor ez elso szerias betegseg lesz. Tehat nem tunik akkora problemanak mint a note7 eseten, szerintem talal megoldast a gyarto.
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
veterán
válasz kisbancsa #1379 üzenetére
Nem elegáns, de praktikus tok. Nekem volt S7E-hez is meg S8+-hoz is és valóban praktikus esések és ütések ellen. Aki elegáns tokot akar az meg úgysem az egyik letbiztonságosabbat fogja venni.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz kisbancsa #1385 üzenetére
Én a LED tokkal vagyok így, csak most megtetszett az a másik is csak felek az túl vastag szóval lehet marad a LED. Én inkább elegáns tokot szeretek, mint az ilyen nagyobb és ütés állóbb tokok.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest