Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebear007
aktív tag
válasz ktamas55 #14057 üzenetére
Anno körbejártam. Amelyik fejegységen Mirror Link 1.0 fut, az nem megy a Note-al, mert azon már 1.1. van, és visszafelé nem kompatibilis. Nekem a 2016-os Superben nem megy, a 2018-as Kodiaqon simán, és a Pioneer fejegységen, is a Mustangomban.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
őstag
válasz ktamas55 #14057 üzenetére
Itt az android autóról és a SYNC -ről bővebben. Nekem minden ok (nagyjából) Mondeo (2018) + Note 8
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
bobace
addikt
válasz ktamas55 #16398 üzenetére
Ezt még senki nem próbálta ki???
Én még nem vagyok Pitén (kivárom mások tapasztalatait), de ezt találtam XDA-n:
Easy and without root:run this adb instruction to enable call recorder:
adb shell settings put global op_voice_recording_supported_by_mcc 1
if you reboot your phone you will need to run adb from step 1 again. To prevent this, install jOnePlus Tools from Play Store:
3)After install jOnePlus Tools, run this adb command to let the app change security settings, enabling it to turn call recorder on after reboot:
adb shell pm grant net.jroot3d.joneplustools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS
A lényeg, hogy adb-n futtatni kell a fenti parancsot, de sajnos csak a következő rebootig érvényes. Ehhez kell egy külön app, aminek jogot kell adni, hogy átírja ezt a beállítást magától újrainduláskor.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bordi10
senior tag
válasz ktamas55 #16499 üzenetére
Fejegység oldalról nem tudok nyilatkozni. Telefon oldalról ezt kellene megnézned.
Beállítások/Kisegítő lehetőségek/Műveletek és kézügyesség és ezen belül ez a menüpont:Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Ákkk
addikt
válasz ktamas55 #16501 üzenetére
Ha kinyitod a lap tetején az összefoglalót találsz rá megoldást képekkel.
Egyébbként 1 full adatmentés ezután pc re feltelepíted a samfirm és az odin programot és a telefon usb driverét.
A samfirm programot elindítva letöltöd a telefonodnak megfelelő régiós romot. Ezután az odin indít és betallózol mindent a megfelelő helyre,telefon download módba ezután usb kábellel ősszekötöd telefont a pc-vel a telót odin érzékeli a kapcsolatot start és mikor telefon ujraindul kész csak ne engedd frissíteni mert akkor ugyan ott leszel mint most.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
bcl
senior tag
válasz ktamas55 #16606 üzenetére
ACR - ügyben a megoldás az lehet, hogy - mint lejjebb ajánlották nekem is - a Samsung store-ban levő verziót kell felrakni.
Az új (március 26-iki), neveket is ment, meg így nem is nyavalyog a Play Store.
És akkor nem kell semmit kerülgetni, meg frissítéseket tiltani.
A másikra passz. Nekem sajnos a szervíz miatt frissült (volna egyébként is, de aznap aztán csak felrakta magától... ), így huss, nincs hívás rögzítés; mármint "rendes" - és többé a rendszer sem rinyál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest