Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz lasse001 #30866 üzenetére
A Vodka 4G lefedettségi térképe szerint, a lakóhelyemen elegendő Beltéri lefedettségnek kellene lennie.
-
-
-
Chrys_
addikt
válasz lasse001 #31709 üzenetére
Sikerült
V5.0
N9005XXUGPOF3
Én német ROM adataival cseréltem ki a két file-t. Most Root-olt a telefon KNOX 0x0-valErre vártam már egy ideje. Egyszer már próbáltam a hivatalos német ROM-t, de nagyon melegedett a telefon vele (főleg a kameránál lehetett érezni). Ezzel a FW-rel nem forrósodik fel.
-
Chrys_
addikt
válasz lasse001 #31748 üzenetére
Lehet. A Play megkülönbözteti a 2 vagy több gépet. Nálam így van a telefon és a tablet.
Mod:
Annyi zavaró kicsit benne, hoy vannak programok, amik vagy az egyik, vagy a másik géppel kompatibilisek. Ezeket sajnos ugyanabban a listában látod, nem lehet külön csoportosítani őket.[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz lasse001 #31755 üzenetére
Szerintem egy linket nyugodtan betehetsz az előző hsz-edhez itt is, sokaknak segítene (nekem is jól jött, thx).
Más:
Az előző EDS-problémához (megoldva, köszönet a fejlesztő gyors segítségének!):Újra kellett telepíteni a programot, majd a mount settings-re reset (mountig with FUSE és SuperSU aktív), ezután a Device (root)-tal kellett a konténer file-t megkeresni, azóta jó. SuperSU-val a jogosultság is meg lett adva neki. SD Card fix (ami KitKat-re jó) nem kell (az új sd card-kezelés miatt amúgy sem csinál semmit Lollipop alatt).
Írás-olvasás jogokkal együtt működik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest