Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Bélaaaa #11533 üzenetére
Szerintem nem jo a Perseus. En ujraraktam gyarival. Ha problemamentes mukodest szeretnel szerintem rakd ujra gyarival. Idonkent en is belenezek a fozott kernelekbe mennyit fejlodtek, de meg mindig a gyari a legjobb.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Bélaaaa #11994 üzenetére
A legfrissebbet nem néztem még. Nem is fogom szerintem, mert az Adam kernel kellemes meglepetés.
De az új már lehet hogy jó, erről nincs tapasztalatom. Bár a "tökéletes"-nek számomra csak a gyári nevezhető, minden más enyhe túlzás.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Levente
aktív tag
válasz Bélaaaa #13584 üzenetére
Jó kis cucc az is, de a miénk tényleg jobb!
72mviktor, zack, spawn21!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
axlfsi
veterán
válasz Bélaaaa #16971 üzenetére
Koszi a linket es a tippet!
En egyelore a Note2-nel csakis TW alapu (kvazi gyari) ROM-okat hasznaltam, ellentetben ahogy a korabbi telefonjaimnal (S, S2, Note), ahol a napi nightly-kat pakoltam rendesen (AOKP, AOSP, ami jott).Legfobb oka annak, hogy Note 2-nel maradok a gyarinal, hogy csak itt mukodik jol a toll, a mw, a beszelgetes rogzitese, melyek most abszolut szempontok ...
Sokat nem probalgattam, leragadtam az ARHD-nel, ami szerintem tokeletesen teszi is a dolgat, de manapsag Mike gyerek nem nagyon frissiti, ezert kivancsi vagyok erre a Phoenix-re.Ha lenne kozulunk valaki, akinek mindkettohoz volt szerencseje es megosztana velunk a tapasztalatait, igazan halas lennek erte.
Koszi!UI.: Nahat! Most latom, hogy a Phoenix-et is mike1986 főzi...
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
nggabi
félisten
-
treker42
tag
válasz Bélaaaa #19495 üzenetére
Hát ez elég ilyesztően hangzik.. szervíz vagy inkább rom csere?
eMMC check app szerint: http://www.roytanck.com/2013/06/04/note-2-update-sudden-death-syndrome/:
Sudden death?
YES. Inside chipsᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe 4+8 Ipad Air- Lenovo A1000 és egy bedöglött WayteQ xTAB-79QCI
-
Markizmark
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest