Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
A forgalmazó felé legközelebb jelzed, hogy elállási jogoddal szeretnél élni, mert a sokadik kijavítás/-cserélés után is probléma adódott és nem bízol már a kijavítás és kicserélés eredményességében, megrendült a bizalmad meghatározott típusú készülékben, továbbá sok kelletlenséget és anyagi kiadást okozott (rászánt idő, utazási költség...stb.) a megannyi garanciális (jótállás/szavatosság) ügyintézés és attól is szeretnéd megkímélni magad a későbbiekben.
Hatványozottan igaz ez, ha egy adott hiba nem csak egy, hanem a kijavított/-cserélt készüléknél is jelentkezett.
Amennyiben a forgalmazó nem akar belemenni a dologba, úgy irány a felügyeleti szerv, igazat fognak neked adni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Teal'C
veterán
Ezt a Apple oldaláról másoltam:
Magyarországon a polgári törvénykönyvben rögzített fogyasztóvédelmi jogok alapján a fogyasztók a meghibásodott vagy a fogyasztói szerződésnek meg nem felelő termékek ingyenes javítása vagy cseréje mellett dönthetnek. Amennyiben a javítás vagy csere aránytalanul nagy költséget jelentene az eladó számára, vagy ha az eladó nem gondoskodik ésszerű időn belül vagy a fogyasztó számára jelentős kényelmetlenség okozása nélkül a javításról vagy a cseréről, illetve ha megtagadja azt, a fogyasztó követelheti a vételár leszállítását, vagy elállhat a szerződéstől, és a vételár teljes visszatérítése ellenében visszaadhatja a terméket. A fogyasztó nem jogosult a szerződéstől való elállásra és a visszatérítésre abban az esetben, ha a szerződésnek való meg nem felelés jelentéktelen. A fogyasztónak a körülmények által lehetővé tett legrövidebb időn belül értesítenie kell az eladót a hibáról vagy meg nem felelésről. A hiba orvoslásának kötelezettsége az eladót terheli, amely az Apple Online Store áruházban történt vásárlások esetén az Apple. Ezek a jogok a termék kézbesítésétől számított két év után elévülnek.
Amit írtak úgy gondolom ha harmadszorra kell visszavinni valamit az jelentős kényelmetlenségnek számít!
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-
TODI1111
veterán
Ha csak a két legalapvetőbb dolgot nézzük máris jobb a note 9. Nagyobb belső tárhely illetve nagyobb akku.
Főként ha dual simesként akarod használni akkor jobb a 128Gb alap tárhely.Kicsit jobb proci, kicsit jobb kamera, kicsivel tovább lesz támogatott........ Ha teheted akkor szerintem a note 9-et válaszd. -
legenda
A Note9 előnye gyanánt ami hirtelen beugrik: Újabb és erősebb SoC (Exynos 8895 kontra 9810), jóval nagyobb kapacitású akkumulátor (3300 kontra 4000 mAh) és mérvadóan jobb üzemidő, fejlettebb és gyorsabb 4G+ modul (Cat16 kontra Cat18), alapban dupla tár (64 kontra 128 GB), a ceruza bluetooth kapcsolattal alkalmas a készülék távirányítására, a kamera tud olyan funkciót, amit az előd Note és az S9 család nem, sztereó előlapi hang, jobb ujjlenyomat-olvasó, arc + írisz kombinált azonosítás.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
apaszka
veterán
-A cerka fejlődött ugye sokat itt már.
-Aksi nagyobb
-Tovább támogatott
-Hardver fejlődött-De a neten rengeteg összehasonlító link van.
Lehetne folytatni...De tényleg nézd meg .
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Teal'C
veterán
Nem piszkálásból de mi lenne ha beleolvasnál a fórumba mert eddig te vagy kb 72ezredik aki megkérdezi. De ez is bizonyitja a kolléga állítását, az emberek lusták. 6574,6575
Minden lap tetején megjelenik az összefoglaló.[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Nekem volt mindkettő illetve az 512 most van. Szerintem simább a működése az 512 nek es az akku is jobb mert nem spórol a rammal így nem nyitogatja az alkalmazásokat. Az a plusz 35e ne tántorítson el. Max a garin gondolkozz neked melyik jobb. Csak arra figyelj hogy nehogy Ázsiai legyen a származás.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Négy emberrel léptem kapcsolatba az elmúlt 2 napban a jófogáson, Note 9 vásárlási szándékkal. Kettő ember visszamondta, harmadik személyt vártam tegnap este, nem jött el és azóta nem jelentkezik, hirdetés törölve. Egy negyedik személy pedig kicsit pofátlan volt aztán nem jött össze a vásárlás. Lehet egy fentijel, hogy mégis maradjak iOS-nél egyelőre sztornó, jövő héten kapok egy 3ik XS Maxot, aztán meglátom mi lesz.
Bocsi az OFF-ért.
Nem adna valaki kölcsön egy hétig Note 9-et csak kipróbálni.
Szerk: nem ingyen kérem[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
válasz allein #19934 üzenetére
Kiveszem belőle a sim-et és még mindig kéri a pin kódot nem tudom kikapcsolni mert kéri a pin kódot. Adok neki egy gyári visszaállítást.
Újraindítás után adja meg a pin kódot, nincs benne kártya
Slot2-be beraktam a telekom kártyát, látom, hogy sim2 pin-t kéri, beírom. Balról fent megjelenik a Telekom HU, próbálom feloldani a telefont: újraindítás után adja meg a pin kódot. Meglett a kód, amit korábban beálítottam
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz allein #19935 üzenetére
Valamit rendesen összekevertél.
Az "Újraindítás után adja meg a PIN kódot" felület nem a SIM kártya PIN kódját kéri tőled, hanem a telefonét. Ha nincs bent kártya, ezt akkor is meg kell adni újraindítás után. Ha berakod a kártyát valamelyik slotba, akkor újraindítás után azt fogja kérni először, de jelzi is, hogy most a SIM1 vagy SIM2 PIN kell neki, utána pedig újra kódot fog kérni, de akkor már a telefonét.iPhone-on ez ugyanígy működik, csak ott a telefon kódját jelkódnak hívják.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest