Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6973) awakening87 válasza Neil Watts (#6970) üzenetére


awakening87
aktív tag

A 2.3.6-os gyárival (XXKTK) szerintem semmi gond nincs (root supersu-val+dspmanager a zene miatt+link2sd, hogy elférjek; a link2sd-vel nagyon sok felesleges alkalmazást jegeltem, a swype app-ot áthelyeztem a /system-ről a /data-ra (így van hely a /system-en (kevésbé fontos)), aztán linkeltem is a kártyára; plusz a system tuner-rel csak a legszükségesebb app-okat hagytam meg az automatikus indulásnál, pl. médiaszerver, üzenetek, névjegyek, telefon, meg amiket nem engedett letiltani), minden működik rajta.
Mi nem tetszik benne?
A fekete képernyős fagyás meg az alapsáv hibája (XXKT6 van fent), ha lecserélitek valami megbízhatóbbra (pl. a régebbi változatok közül valamelyikre, az XXKQ5-tel elvileg OK, csak saját felelősségre varázsoljatok), akkor soha(?)/nagyon ritkán fog lefagyni.
Az XXKT6 fagyásához szerintem köze van a 2G/3G módok közötti váltásnak, de ez nem 100%. A lényeg, hogy bugos, és nem javították ki.
A nem link2sd-s sd kártyára mozgatás meg lassabb bármelyik módszernél, mivel az kódolt partíciókra dolgozik (lásd .android_secure könyvtárak, .asec fájlok)
Az aksikezelés gyengesége, amivel mindannyian küzdünk, hardveres dolognak tűnik, ahogyan már valamelyikőtök írta, hogy nem túl jó minőségű szenzorokkal/töltőáramkörrel vannak ellátva a Gio-ink. (ezért sincsen a gyári fw-ben rendes százalékos kijelzés?!)
Arra is emlékszem, hogy az XXKTT-s 2.3.6-os gyári firmware (XXKTA-s alapsávval) az veszélyes.

Más: a Jelly Bean AOSP Maclawék-féle project már az RC2-es kiadásnál tart, jó lenne tesztelni, nekem bármelyik ICS/JB nagyon tetszett, hiába nem a mi telefonunkra való.

SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.