Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Durva. :D Én altalaban ugy toltom, hogy kb 7kor kap enni, aztan meg hasznalom, meritem kb. 70-ig. Reggel toltom egy kicsit, es ugy indulok a napnal. Telefonalok (napi kb 30-60 percet), bongeszek, chatelek, neha jegyzetelek. Kozben megy radio vagy zene a Samsung musiccal. Igy estere 40% kornyeken maradok. Es kezdodik elolrol. :) igaz, ez a40, az 50-el lehet mar 2 napot is kibirnek. De a mai okostelefonok intenzivebb hasznalat mellett max 2-2,5 napig birjak.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Én nem tudom hozzáadni. Odáig ok hogy megadom email és tel, de mikor paypal al meg kell adnom jelszót azt írja hogy nem sikerült bejelentkeztetni. Jelszó tuti ok mert rendszeresen használom paypalt fizetésre, ill telepítettem paypal app hogy melyik számom is van megadva ott.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Luissimo
veterán
köszi,
Végre egy autentikus hozzámállásTehát akkor van logika abban portban a laptopon USB C és odavissza.
Azt már kisasoltam, hogy teljesen kikapcsolt állapotban is tölti a telomat egy C - C kábellel, de akkor ezekszerint ezen tölteni is lehet a laptopot.
(bekapcsolva lassabban, kikapcsolva gyorsabban megtelik, gondolom)
Szupi,Istenfizessemeg
ezekután akkor most én ilyennel kacérkodom,
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs