Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Értesítési led hiányában miként jelez a telefon lezárt képernyőnél?
Let the Zone take me if I am.
-
-
kutga
nagyúr
Végül kaptam egy dual változatot s munkahelyen. Eddig tetetszik.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek /Utak!
A plusz egy év garanciát hol tudom igénybe venni?
-
kutga
nagyúr
Halihó!
Van valamilyen gyári beállítás alacsony akku esetén takarékos üzemmódra?
-
kutga
nagyúr
válasz Fordos Laci #2666 üzenetére
Szakmaiban nem hirdetünk mert jönnek a modik.
-
-
kutga
nagyúr
válasz gigabytman #2790 üzenetére
A gyáriból pár dolog kimaradt úgy tűnik.
-
kutga
nagyúr
Jól tudom ugye, hogy a dual verzióba két nano méretű sim kártya szükséges?
-
kutga
nagyúr
válasz iTomi81 #2854 üzenetére
Használható, de nem hibátlan. Jól össze van rakva, az amoled kijelző szép, inkább a szoftver ami tud meglepetéseket okozni.
Annyit tudnod kell, hogy ha két kártyával használod, memóriakártyát már nem tudsz bele tenni, mert a második sim kártyát kell a foglalatba tenni.
Az elmúlt egy hétben kétszer találkoztam olyannal, hogy a Play áruházat nem tudta megnyitni, gondolom a ram miatt, egyszer újraindítottam, máskor csak vártam vele pár percet és ment.
A Viber és Whatsapp hívás értesítések elég hektikusak, ez nem biztos hogy a telefon hibája, sokszor csak utólag kapok értesítést a nem fogadott hívásról. Persze ha nem használod őket, akkor tárgytalan. FB nekem nincs.
Az üzemidő egy kártyával átlagos, ha sokat nyomogatom (wifi+youtube) merül rendesen, de nem jobban mint akármilyen telefon, egy napot még így is hoz. Ma kezdtem a munkahelyen, a napokban teszem bele a második kártyát, arról majd akkor tudok nyilatkozni. Ami érdekes lehet, hogy az akkumulátor beállításaiból kimaradt az automatikus akkukímélő opció, csak ultratakarékos mód van, amit neked kell kézzel aktiválnod.
A felhasználói felület is meg tud akadni pillanatokra, ami sokaknak zavaró lehet, de azt azért tegyük hozzá hogy Samu+Touchwiz párosról van szó.
Nekem tetszik a telefon, a mindennapokban abszolút használható, telefonálás, üzenetkezelés rendben van, fényképező nekem elegendő. Mindent összevetve nem bántam meg hogy ezt vettem, még karácsony előtt 60 ezer forintért, manapság inkább 80 körül látom, annyit nem adnék érte.
A másik versenyző a Huawei P8 Lite lett volna, de élőben nem keltette valami komoly telefon benyomását a teljesen műanyag házzal és a gyenge kijelzővel.
IGO úgy tudom hivatalosan nincs droidra (leszámítva a szülinapi akciót pár hónapja), minden más beszerzési forrás meg tiltott a fórumon.
-
kutga
nagyúr
válasz Because #2861 üzenetére
Valóban nagyon pofásan néz ki. Előtte műanyag Lumiám volt, azért ez minőségibb hatást kelt, és nincs a Lumia hátlapokra jellemző lötyögés.
Mától két sim kártyával üzemelek, majd leírom a tapasztalatokat. Ami kicsit bosszantó, hogy vagy manuálisan váltok hálózatot az értesítési sávon, vagy nekem kell megadnom minden egyes hívás előtt a használandó hálózatot. A WP ebből a szempontból kényelmesebb volt mert megjegyezte hogy melyiket használtam utoljára.
-
-
kutga
nagyúr
válasz lesstardust #2957 üzenetére
Nekem alapból lolli van rajta, nincs vele gond. A másikról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest