Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
válasz Francisco #700 üzenetére
Üdv!
Nem letöltés kérdése.
Nekem is sajnos valamilyen oknál fogva eltűnik a többi opció.
Jelenleg: Auto, Szép arc és Panorama elérhető.
Egy megoldást ismerek csak, de sajnos csak átmenetileg oldja meg.
Menü/Beállítások/Alkalmazáskezelő -> MIND -> Fényképező/Adatok törlése -> OKElindítod a Fényképező app-ot és ... csodatörtént ott a többi mód is.
Sajnos nem örökre van így, és halezárt képernyőböl indítod akkor egyébként sem érhető el minden opció, csak nyitott képernyőnél.Külföldi fórumon is írják, hogy az alap app elveszti a módokat, ha másik kamera app-ot telepítünk.
A samsung mérnökei egy megoldást tudnak erre. Gyári visszaállítás, és ne rakj fel másik app-ot.
Sajnos ennyi.[ Szerkesztve ]
Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
Francisco
csendes tag
Köszi! Csináltam egy gyári visszaállítást és így már meg van a többi mód is.
Nagyon jó kis telefon és meg vagyok elégedve vele, gyors és nem akadozik. -
Kötike
tag
Sziasztok! A voda függőkre, kijött már a lollipop?
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma boldog tulajdonosa lettem egy Galaxy A3 telefonnak.
Milyen szilikon tokot ajánlanátok hozzá? -
stevelawyer
csendes tag
Szia! A nillkin szilikon tok elég jó, azt használom. Van az alján porvédő és prémium érzést kelt. A speedshopban kb 1800 Ft. Viszont aggodalomra adhat okot, hogy a kamera eléggé kiáll a hátlapból. Volt már valakinek sérülése vagy tapasztalata ezzel kapcsolatosan? A gyári kihajtós tokról van valakinek tapasztalata?
-
Georgie1224
tag
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Megpróbálnám felrakni a francia lollipopot.
Van valami amire nagyon oda kell figyelni nehogy tégla legyen a telefon?
Egyszer jártam úgy,hogy odinnal akartam feltenni hivatalos 4.4.4es romot és a legvégén hibával fejejődött be.
Valami olyasmit irt ki,hogy nagy volt a képfájl és leállt.
[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok,
A3 az A5-höz képest milyen képeket készít??Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
maroskah
aktív tag
-
1egaly
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Ma vettem egy ilyen telefont, vagyis fogok. A kérdésem az lenne, hogy a kamera milyen, valamint a gyári lolli megjelent már rá? Független lesz.
-
-
törölt tag
Na megvettem a telefont. Nagyon szuper.
OTA lolli még valóban nincs, remélem lassan jön majd.Egyébként hol lehet olvasgatni a samsung mobil híreket? Annó sony telefonnál az xperiablog oldaon mindig láttam melyik telefonra jelent meg a frissítés, meg miket terveznek stb. Sony-s alkalmazás frissítések is ott voltak.
Valamint mivel kezdő samsung user vagyok, melyik alkalmazásokat érdemes letiltani a több memória érdekében?
A segítséget előre is köszönöm.
-
törölt tag
Új témákat lehet valahonnan letölteni?
Az S6 wallpaper-ek is érdekelnének.Ja igen, meg más töltővel lehet a telefont tölteni? Nagyobb teljesítmény miatt lehet baj? Vagy csak a gyárival?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mediumgecso #721 üzenetére
Ezer hála!
Többi kérdésben is tudsz segíteni?
-
szemesi69
addikt
válasz #13110016 #720 üzenetére
Ajánlott a gyári töltő, de másikkal is tölthető, nem valószinü, hogy gondot okozna, de ha ez okból meghibásodik, ugrik a gari. Gyári témát nem tudok róla, hogy lehetne tölteni, szerintem csak az van, ami a telefonban van. De ha témázni akarod a Play tele van launcherekkel, háttérképekkel. Nagyon sok ingyenes van ami jól néz ki. Az android teljesen átformálható, vedd a fáradtságot és böngészd a Play-t.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
El-Telya
csendes tag
Hello.Nekem 1hónapja van ilyen telóm,megvagyok elégedve vele.Témákat itt találtam egy párat. [Témák]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #13110016 #720 üzenetére
Nyugodtan dughatod bármilyen nagy teljesítményű töltőre, max. 500mA-t fog csak felvenni, csak a gyári töltővel veszi fel a maximális töltőáramot. Ugyanis a Samsung telók érzékelik, hogy töltő- vagy usb kábelre vannak dugva, a töltőn kívül minden mást pc usb kapcsolatként kezelnek.
-
törölt tag
Üdv.
Az miért lehet hogy a beállított háttérkép nem mozdul el ha lapozok az oldalak között? -
zvolite80
tag
Sziasztok
Vajon mikor jön hivatalosan a lollipop?Huawei P30 user
-
törölt tag
Na, a telefon nem jelzett eddig, hogy elérhető lenne a lolli, de rádugva a gépre, a kies jelezte, szóal már töltöm is le
KIES:
Aktuális verzió: PDAC1 / CSCC1 / PHONEB3 (SEE)
Legfrissebb verzió: PDAEC / CSCF1 / PHONEEC (SEE)
Méret: 1210 MBAndroid 5.0 (Lollipop)
• A szoftverfrissítés időtartama: 10-30 perc
• Szükséges tárterület a készüléken: 3 GB
• A készüléken elérhető szabad tárterület mérete legalább 950 MB-tal lecsökken, a készülékre telepített alkalmazások számától függően.
• Kompatibilitási okokból elképzelhető, hogy frissítenie kell az alkalmazásokat azok legújabb változatára, miután frissítette készülékén a Lollipop operációs rendszert.
• A Samsung Gear felhasználóinak javasoljuk a Gear-kezelő frissítését a legújabb verzióra.
• Ha már frissítette készülékének operációs rendszerét a korábbi KitKat rendszerről az új Lollipop rendszerre, akkor a későbbiekben azt már nem állíthatja vissza.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nem sok küldönbséget vettem eddig észre. A rendszer eddig is gördülékeny volt, laggmentes. Megjenesében szinte semmi változás. A kameráról nem tudok mit mondani nem mert is fényképeztem vele péntek óta.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Érdekelne, hogy meglátásotok alapján mennyire érné meg az A5 az A3-mal szemben? Elolvastam mind 2 mobilarénás tesztet de még nem sikerült dönteni. :S Illetve még S5 mini van a terítéken.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
Magyar vodás lolli megékezett. Otán telepítettem
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Pár dolog kinézete megváltozott, minimálisan, szerintem jobban néz ki. Ami lényeges sokkal gyorsabb lett, főleg a böngésző. Az akku statisztika teljesen más lett. Eddig ennyit tapasztaltam. Lehet nyomnom kellene egy factory resetet a verzió váltás miatt, de amíg nincs hiba nem bántom, nemigen szeretném újra belakni állapotsor is változott lehúzva csak a felső negyedet takarja. Böngészőböl szoktam a facéra belépni, most sokkal gyorsabb lett az is. Ez még csak 1-2 órás tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest