Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Ha eddig nem került be, akkor már nem is fog.
A telefon megjelenésekor már el van döntve, hogy prémium kategóriás avagy sem és jár-e hozzá az Assistance szolgáltatás.
Amúgy én is beléptem a klubba, ma rendeltem meg, jövő szerdán meg is érkezik ha minden jól megy.
Dpi flotta csomagban 59900Ft. Ennyit szerintem megér, remélem beválik!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
A tegnapi nap folyamán megérkezett a telefon, 1 nap használat után azt kell mondanom, hogy meg vagyok elégedve vele. Egy S3 minit váltott, amihez képest egy villám. Nincs lag, belassulás, amire nyomok már töltődik is és azonnal használható. Az megjelenítő képe gyönyörű, élénk színek, valódi fekete, szóval ez nagyon rendben van. Az aksi is jól bírja, 51%-on állt mikor megérkezett, egész délután használtam, telepítgettem az alkalmazásaimat, wifi végig bekapcsolva, személyre szabtam a beállításokat, és amikor nem én használtam akkor a fiam próbálgatta, szóval este 9-kor került töltőre, de még ekkor is 9%-on állt a töltöttség jelző.
Aki ezt a készüléket választja nem fog benne csalódni, bátran ajánlom!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz papeti01 #311 üzenetére
A legfrissebb andriod, először csak a Nexus készülékekre elérhető, ezen nincs mit csodálkozni/bosszankodni, ez a Google sajátossága. Mondjuk nem is baj, mert mire más készülékek megkapják a frissítést, addigra legalább kibuknak a hibái és remélhetőleg mi már a javított verziót kapjuk.
Ezen sincs több gyártói marhaság mint más készüléken, alap dolgok megtalálhatók, a többi meg letölthető a Samsung áruházból (Galaxy Apps), vagy Play-ről. Engem inkább a szolgáltatós szemetek zavarnak, de a Telenoros készüléken csak 2 alkalmazás van, az egyik abból viszont jó dolog -MyTelenor amivel az egyenleg, számlainfó lekérhető-, a másik a Telenor MyTv ami a Tv-ben futó műsorokkal kapcsolatos információkkal bombáz!
Szerda óta használom, nagyon meg vagyok vele elégedve, 3 képernyőt pakoltam tele alkalmazásokkal, widgetekkel, ugyanolyan gyors maradt, semmi lassulás, lagolás.
Az aksiját fikázták, hogy kis teljesítményű, igaz lehetne nagyobb, de nekem így is elmegy két napot alaphangon, folyamatos wifi-vel és általános használattal.
Vasárnap reggel vettem le a töltőről, most áll 61%-on, 3ó15p volt a kijelzőhasználat, ami 43% az össz. használatból.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
90 és 100k?!
Ennyit én biztos nem adnék érte, de más telefonért sem! Mondom ezt úgy hogy most is erről írok és nagyon meg vagyok vele elégedve!
Nekem 60k-be volt, ennyit adok max. egy telefonért, ezt az árat viszont már megéri/megérte!
Remélem sikerült elbizonytalanítanom!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
Mivel garanciás, és valszeg fel is van töltve, valamint a 3 napos cseregaranciában is benne van, így elég kézenfekvő, hogy nem kezded el buherálni, hanem egyből visszaviszed, és vagy cserélteted, vagy visszakéred a pénzt.
Amúgy nincs ebben semmi meglepő, ami elromolhat, az el is romlik. Minden gyártónál, készüléktípusnál előfordulhat selejt, ami átmegy a MEO-n. Tudom ez nem vígasztal és bosszantó, ha pont nálad, vagy nálam történik meg a dolog, de erre van a garancia!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz sid.:Rc211v #341 üzenetére
Nálam azonnal lezárja és oldja is a kijelzőt.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz Zoroaszter #343 üzenetére
A tapasztalatok jók, bátran megveheti, eddig ez a legjobb telefonom az android volalon!
Az árral kapcsolatban: a válasz a garancia idejében és helyében rejlik. Ezek a készülékek ált. szürke importból származnak és 2 év helyett 1 év garancia jár és az is bolti.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz Zoroaszter #345 üzenetére
Ha ismered és/vagy megbízol a boltban, nyugodtan megveheted bolti garanciával is.
Mint ahogy az utánam hozzászólók is írták, ha probléma van a telefonnal, akkor nem a márkaszervízbe kell visszavinni, hanem a boltba és ott javítják, javíttatják. Ha ez ez üzlet közel van hozzád, és nem jelent gondot a megközelítés, akkor szerintem megveheted ott is, de ha már postázni, szállíttatni kell akkor ez növeli a javítás költségét, idejét. Ezt nem árt átgondolni vásárláskor.
Megoldás lehet még az ún. háztól-házig garancia, ami azt jelenti, hogy garanciális időn belül ha bármi gond van, a cég futárt küld a telefonért, majd javítás után futárral szállítja vissza, ingyen. Ez az első kiszállításnál jelent pár száz forint költséget, de kényelmes dolog, bár ez nem sok cégnél van.
A bolti garanciánál viszont ha jól tudom, nem lehet a Samsungnál regisztrálni a terméket, így eleshetsz + pár hónap garanciahosszabbítástól. Erre az infóra viszont ne vegyél mérget, nem volt még bolti garis telefonom.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz kimpepevok #364 üzenetére
Backupra ott a KIES, vagy root után a Titanium Backup.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
Szia!
- Beégés: 4 hónapos a készülék, ezt a kérdést tedd fel majd úgy egy év múlva!
- Gorilla Glass védelem: GG4 van rajta. Itt csekkolhatod
- Üzemidő: 2 napot simán elmegy nekem, úgy hogy napi 1,5-2 órát böngészek rajta, plusz munkahelyen 5-6 órát streameli a zenét minden nap bluetooth-on keresztül a fülhallgatóra.
- A térerővel semmi gond, nem tapasztaltam vele semmi rendellenességet (mint pl. az Alpha-ról sokan írták, hogy "elmegy" a térerő), a wifije erős (ahol az S3 minimmel nem találtam jelet, ott ezzel vígan netezek), a GPS-t spec. még nem próbáltam tartósan, de az IGO-t feltettem, és a lakásban is befogta a műholdakat, szóval szerintem ezzel sem lesz gond.
- Napfényben is jól olvasható, nem kell árnyékolni a kijelzőt.
Eddig meg vagyok elégedve vele, mint hamarabb is írtam, Android vonalon ez az eddigi legjobb készülékem, jó választás volt!
Egy dolog van ami lehetne jobb, mégpedig a hátlap lehetne "érdes" kialakítású, mert kicsit csúszós, szóval ha könnyen kiesnek a dolgok a kezedből, ajánlott egy Nillkin Super Frosted tok és a dolog megoldva.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz Talaber01 #409 üzenetére
Állíts vissza mindent alapra, ami után olyan lesz, mintha most kapcsolnád be előszőr a készüléket.
Két módon teheted meg:
-menüből: Beállítások-->Mentés és visszaállítás-->Gyári adatok visszaállítása
-recovery-ből: Kikapcsolod a készüléket, majd a Hangerő fel+Home gomb+Power gomb együttes megnyomására belép a recovery menübe, ott pedig nyomsz egy wipe-ot.
Mindkettő hatására törlődik minden adat a telefonról!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
Örömmel olvasom a tapasztalataidat, kicsit féltem a Lollitól, de így már bátrabban vágok majd neki a frissítésnek, ha a Telenoros verzió megjelenik OTA-n. Ha bármi tapasztalatod lesz a későbbiek folyamán, szívesen olvasnám itt a fórumon!
Köszönöm az infót amit eddig leírtál!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz szemesi69 #750 üzenetére
Köszi az előzetes infót!
A guruk szerint főverzió lépéskor ajánlatos a faktori reset, bár megértem ha nem akarod újra belakni, nekem sem fűlne hozzá a fogam.
Az hogy még gyorsabb lett szinte hihetetlen, eddig is gyors volt, de ha ezt még tudták fokozni akkor le a kalappal a Samu előtt!
Ha lesz még valami említésre méltó, szívesen olvasnám!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz szemesi69 #752 üzenetére
A sammobil késik egy kicsit, ez nem jelent semmit. A Voda a leggyorsabb, a többi szolgáltató mindig le van maradva a frissítésekkel. A Telenor a legrosszabb, innentől számítva akár egy hónapot is csúszhat.
Kíváncsi leszek nekem mikor lesz elérhető!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
Végre Telenorra is jött frissítés. Most töltődik, valószínű, hogy a Lolli az, mert több mint 800 MB.-t!
-
Kami11
őstag
Telenorra is megjött a Lolli, wipe megvolt, újra belakom, kíváncsi vagyok milyen lesz!
-
Kami11
őstag
válasz zvolite80 #798 üzenetére
Főverzió lépéskor nagyon ajánlott a factory reset, hogy elkerüld a fellépő hibákat, esetleges gyors akku merülést, stb. Működni fog nélküle is, de így a biztos. Hátránya, hogy újra be kell lakni a telefont.
-
Kami11
őstag
válasz zvolite80 #801 üzenetére
Frissítés után természetesen.
Csinálhatod a menüből, vagy recoveryből.
Recoveryben:
- wipe date, factory reset
- wipe chace
Majd reboot. Nem kell megijedni kicsit hosszabb lesz első indításkor a bootidő, de csak elsőre.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
Ha érdekel valakit, találtam új témákat a telefonra:
Innen tölthető: A3/A5/A7/S6 témák.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz szemesi69 #857 üzenetére
Szerintem Odinnal, visszarakható a hivatalos gyári 4.4.4. Hogy a Knox-ot bántja-e nem tudom, de mivel eredeti a rom, elviekben nem kellene átbillennie.
Mindez saját vélemény, garanciát nem vállalok rá!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
-
Kami11
őstag
Dehogynem!
Felhőbe nem mentek névjegyet, ezért teszem az SD-re.
Így kell:
Belépsz a Névjegyzékbe, felül a három kis pont-ra ráböksz, Beállítások, majd ismét Névjegy, Névjegyek importálása és exportálása és ott Exportálás SD kártyára!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz szemesi69 #968 üzenetére
Én is a gyárit használtam 4.4.4 alatt, itt is használnám, de nem tudom a betűnagyságot állítani. Te megtaláltad ezt a beállításokban, mert én nem? Így túl kicsik a betűk és rossz fórumozni alatta.
-
Kami11
őstag
válasz #13110016 #980 üzenetére
Kilenc üzemmód van nálam, ha nálad csak kettő akkor ott valami gond van.
B-Csaba: Akkor sajnos nincs 5letem. Külső alkalmazás szokott ilyen gondot okozni, és csak a reset segít a dolgon.
[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
válasz szemesi69 #979 üzenetére
Már próbáltam mindent, de nem jutottam eredményre, ha nagyítok kilóg minden a rossz tördelés miatt, ha jól tördel nehéz olvasni, én meg nem szeretném rontani a szemem.
A megoldást az Opera böngésző jelentette, ezzel ok. a dolog, csak gondoltam rákérdezek, mert lehet én nem találtam csak meg az eldugott beállítást.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
Próbáltam én is az általad írt böngészőt, de nem jött be. Az Opera van most fenn, ezzel minden ok., jól is tördel, sőt ha nagyítok még így is hozzáigazít a képernyőhöz. Ez a Ph.-s fórumhoz nagyon jól jön.
-
Kami11
őstag
Akinek nem töltené le a frissítést OTA-n -mint ahogy nekem sem- az megteheti a Smart Switch-el. Nekem is azt írta, hogy a legfrissebb verzióval rendelkezem, viszont az említett programmal azonnal felajánlotta a frissítést. (Telenor a szolgáltató)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xiaomi légtisztítók. Mi Air Purifier, 2, 2s, PRO
- Politika
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Warhammer 40.000
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bőrtok iphone 16 pro
- Samsung Galaxy Flip 4 Graphite 8/256 utólagos fólia, karc mentes
- bontatlan, új Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld színű kihajtható (flip) telefon 2026.aug-ig garis
- Samsung Galaxy Flip 4 Pink Gold 8/256 gyári fólia, karc mentes
- Széoséghibás -repedt Iphone12 vagy 13 minit vennék, normális áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs