- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
nagyon régóta az első rpg, amit sikerült végigjátszani (amik max 2/3-ad tájékon nálam kifulladtak az elmúlt években: gothic2 és 3, morrowind, oblivion, fallout3, two worlds, loki stb.).
lehet, hogy fentiekhez képest kicsit rövid, de nekem így is nagyon bejött a sztori (párbeszédek, küldetések), a harcrendszer és az egész világ úgy ahogy van. a legjobb mikor az elején hosszú perceket küzdesz egyetlen szottyadt farkassal, mert még egy szál bottal vagy késsel hadonászul ügyetlenül.
én számszeríjra és kardforgatásra gyúrtam, a kettő együtt nagyon élvezetes és kellően nehéz volt (nem úgy mint gothic-ban mikor rágyúrtál archery-re, fogtad az íjad, felálltál valami tereptárgy tetejére és egész ork helyőrségeket ki tudtál irtani. itt összesen egy típusú őrtoronynál lehetett megcsinálni vmi csontvázas küldetésnél, de ott kellett is a csalás annyian voltak..). a közelharci képességekből eredő kombók pedig zseniálisak, szerintem nyagon feldobják a harcot.
szóval mindenképpen kötelező, gépigénye harmatos a látványhoz képest, középkategóriás gépen is simán fut max részletességgel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Warzone
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest