Na végre, köszönjük! Az 1 ft-os hirdetésekkel sokunk hócipője lett teli....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Na végre, köszönjük! Az 1 ft-os hirdetésekkel sokunk hócipője lett teli....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Majd lesz helyette sok 2 Ft-os.
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
Vagy 5Ft hogy már használható címletnél maradjunk
God must love stupid people, he made so many of them.
No, meg is nézem... épp ma járt le két hirdetésem.
Úgy tűnik, már van is egy kis Bugocska...
Ha bekattintom, hogy "Keresem", ezt nem lehet kikapcsolni. Legalábbis nekem nem egyértelmű a dolog.
[ Szerkesztve ]
Megvan a megoldás!
Két helyen van Keres mező! Nem elég az egyikre figyelni...
Akkor elviszed annyiért. Problem solved.
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
Köszönöm. Már többször volt hirdetésem ingyen elvihető kategóriában, de valahogy mindig furcsa volt, hogy árat kell mellé írni.
Köszönöm, ki fogom próbálni hamarosan!
Ez szuper!
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
Van olyan topik ami "ötletláda" szerű, ahol kisebb fejlesztési ötleteket le lehet írni? Nem akarom lezso-t privibe zavarni ilyenekkel, meg hülyén is venné ki magát. De lenne pár dolog, ami szerintem picit kényelmesebbé tenné a fórumozást.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Köszönöm.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
3 Ft, kezdődik.
Nyugodtan zaklathatod privátban, ha kérdezi, mondjad, hogy én megengedtem.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Valamit nem ertek.
Notebookra szeretnek szurni.
Van egy arsav,egy terulet (Budapest), no jegelt, es csak a 14-16" erdekel.
A szuroket beallitom, de a 14 es a 15.6 ket kulon kategoriaban van.
Ha atvaltok az egyikrol a masikra, akkor torlodik az osszes korabban beallitott szuro.
Az ar reszen a chrome nem jegyzi meg a korabban beirt ertekeket,ami meg inkabb szenvedosse teszi a dolgot.
En kozelitem meg rossz iranybol, vagy ezt csak igy lehet?
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
bejegyzés Apró új fejlesztések a Hardveraprón