Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsiultra
tag
75Hz driver. Felrakod, átállítod, örülsz.
saját monitorhoz csináltatott kalibrációs file Brightness 0
2 és fél év telt el a vásárlás óta. Még mindig üt a cucc.
Kávé?
-
dandy91
tag
Üdv
én is beszereztem egy darabot ebböl a monitorbol és arra lennék kiváncsi hogy tudom felturbozni a frekvenciát 72-75 hz-ra?"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
orko
tag
válasz Great_Muta #147 üzenetére
megosztanád a beálításod?!
-
Great_Muta
tag
Ma kaptam meg, kalibrálással együtt. Ég és föld a különbség a volt Samsung p2450-em után!
-
smiti
veterán
Ejnye, hogy ezt még csak most vettem észre. Jelentkeznék én is a listára!
1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
gghrtz
őstag
+1.
-
bl0ck
tag
Üdvözlet.
Szeptember közepén rávettem magam egy új monitorra. Kizárásos alapon u2312hm lett a kiválasztott.
A tegnapi nap délutánjáig egy rossz szavam nem volt rá, most viszont bele tudnék térdelni a közepébe.
Délután leültem gép elé, megnézek 1-2 dolgot....olyan furcsa a jobb fele, mi lehet az? Állítgattam, összekötőt megnéztem. A jobb oldala, úgy a kép 1/4-e zöld árnyalatot vett fel, vibrál, és csíkos is.
Egy kicsit morcos lettem, hogy 2 hónaposan megzavarodik. Pénteken lesz bolt, ahonnan vettem, megnézik mi a nyűgöm, talán hétvégén kijönnek garanciát intézni, vagy nem, utóbbit esélyesebbnek érzem. Majd január közepére talán lesz monitorom megint, addig meg nem tudom mit fogok lesni.Valaki járt már így, vagy hasonlóképpen?
-
keke69
őstag
Sziasztok!
A mai napon én is tulajdonosa lettem ennek a gyöngyszemnek!
Valaki letudná írni szájbarágósan,hogyan tudom aktiválni a "71"Hz-t és milyen hatással van?
Köszönöm!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
brd
nagyúr
Én is-én is! Maximálisan elégedett vagyok vele, egyedül az Overdrive zavar kicsit, bár legalább kisebb problémák mellett kikapcsolható.
The only real valuable thing is intuition.
-
reggimon
csendes tag
Nem, ezelőtt egy HP volt, még a hagyományos képarányú és 9 évig gond nélkül ment és tökéletes volt az illesztés és a kerete se volt olyan, amilyen itt, hogy szerintem pár év múlva már annyira deformált lesz a műanyag keret, hogy undorító lesz, már most pár hónap után a közepén kicsit be van hajolva, tizedmilliméter, de ez csak rosszabb lesz.
Nagy csalódás ez nekem, pedig utánanéztem, hivatalos kereskedőnél vettem (ráadásul az egyik fő forgalmazó, nagybani, akinél a gari lenne nem találta a monitor azonosító számát meg a rendszerükben, tehát esélyes, hogy hiába hivatalos viszonteladó, lehet, hogy valamilyen csalás van a dologban, pl. nem itthon vette, esetleg áfa csalás, stb, és ezért hozzá kéne visszavinnem, ami messze vidéken van, interneten vettem és szállíttattam.
Durva az egész.
Persze nem fogom hagyni magam, nehogy már, ha a Dell honlapjáról választok ki kereskedőt, még én szívjak!
-
korcsi
veterán
válasz reggimon #139 üzenetére
Ja hogy úgy, azt hittem van olyan képernyő részlet amit takar a káva, szerintem amiről te beszélsz az teljesen normális, hiszen kell valamennyi holtjáték a káva illesztéséhez, mert ha nem, lenne lenne olyan képernyő ahol kitakarná a hasznos pixeleket.
"magán az lcd-n van egy plusz keret" nem keret, de a kijelző nem az aktív kijelzett pixelek után "végződik".
Más monitorodon nem volt ilyen?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
reggimon
csendes tag
Én is teljes képernyőt látok, de a tetején van egy 1,5-2 mm-es feketeség, és egy kicsi a jobb oldalon is. Olyan, mintha ott nem működne, de mégsem valószínű, mivel az Windows ablakok teljesen megjelennek, viszont azt sem tudom elképzelni, hogy a képernyő szélén, magán az lcd-n van egy plusz keret, amiben nincsenek pixelek. Szerintem a káva rosszul lett tervezve, nagyobb lett és ezért nem akarták visszahívni a termékeket, gondolták úgysem veszi észre senki.
-
reggimon
csendes tag
válasz pvt.peter #134 üzenetére
Engem nagyon zavar. Pontos munkára használom és sokat nézem a geometriát és különben is ennyire nem lehet pontatlan egy keret, ez hiba, csak az a baj, ha mindenkinek ez van, akkor mire fogják kicserélni?!
Ez nagyon gáz. Pedig azt hittem a Dell az jó márka és más termékeket is akartam venni tőlük, de ezek után nem. Esetleg, ha nagyon jól állnak majd a csere problémához.
-
reggimon
csendes tag
válasz pvt.peter #131 üzenetére
Nekem is van, de szomorú vagyok, mert a felső részén van egy 1-2 mm-es fekete csík. Na most vagy a képernyő nem működik ott, vagy a műanyag keretet nem pontosan tették rá, ugyanez kicsit igaz a jobb szélére is. Ez engem nagyon zavar és remélem ki fogják cserélni.
Másnak ilyen hibája van?
-
pvt.peter
őstag
+1
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
orko
tag
nekem is ez van
-
RichieTri
senior tag
Sziasztok!
+1 klubtag.
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni.
-
addikt
Kérnék egy C betűs bekezdést, meg a nevemet oda, és az avataromat. Bitang jó ez a monitor.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Archanon
őstag
Amúgy a lista nem bővül?
Még mindig imádom a monitorom.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
dodoroli
aktív tag
Sziasztok !
Boldog tulajdonosa vagyok eme gyönyörűségnek,úgy hogy csatlakoznék a táborhoz! -
dodoroli
aktív tag
Üdv!
Imádom ezt a monitort,gyönyörű képe van egy Tn hez képest! -
reggimon
csendes tag
válasz Core2duo6600 #122 üzenetére
Üdv!
Most vennék, de a hivatalos honlapon se magyar leírást, de főleg XP drivert nem találok, csak 7, 8 és Vista van.
Ezek szerint XP-vel nem tudom használni?Meg még azt nem értem, ugyanebben a kategóriában Fujitsu, Asus, ViewSonic nem 50 körül van, hanem 70 körül, igaz ebben nincs hangszóró. Szóval miért lehet így?
-
Core2duo6600
veterán
Én is csatlakozom, ma jött meg az új moni !
Dsub kábellel kapcsoltam a KVM switchhez, tudom megköveztek, de ez van.
A kérdésem, hogy d-sub használata esetén is lehet- e 75 Hz en használni ?[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Sixkiller6
őstag
válasz Sixkiller6 #120 üzenetére
hm, megoldottam mindkettőt,
felerőszakoltam a drivert, 75 hz-en nem engedi a monitor, 72-n szépen megy, és amint átkapcsolt 72 hz-re azonnal eltűnt az üres csík körben.
de nem értem, hogy natív windows módban miért nem működik jól- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
beléptem a klubba, de két gondom is van
1, 72 hz-es driver nem megy fel (win7)
2, a kép szélén körbe 2-3 centis üres csík van, azaz kisebb a kép, mint amekkora lehetne... ezt nem értem- no es importante -
-
korcsi
veterán
válasz ->Raizen<- #118 üzenetére
És az enyém miért nem jó?
Ha tőlem nem kell, menj monitoros topikba és kérj ott egyet, ott elég sok embernek ilyen monitora van, majd ott elrendeznek...
"Kártyához is lehet kalibrálni" ez így nem igaz, a kártya is kell a kalibráláshoz.
A VGA kimeneti hibája ideális esetben kisebb mint a monitor megjelenítési hibája.[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Dehogy kell tőled semmi sem. Kártyához is lehet kalibrálni.
Már tegnap utána néztem és igen le kéne adni de hátha közel úgy működne egy kalibrált színprofillal az én monitoromon is mint annak a srácnak. Ezért is kértem volna el tőle de nem válaszol email-re sem na mind1.
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz ->Raizen<- #115 üzenetére
-
korcsi
veterán
válasz ->Raizen<- #115 üzenetére
Akkor elküldüm az enyémet azt légy vele boldog... Privibe jöhet egy mailcím.
Gyere a monitoros topikba, van ott egy-két boltos, kérd meg őket kalibrálják be a monitorodat a videokártyád típusának ismeretében, anélkül, hogy látnák a monitorodat.
Elkél a kártya márkája (nem típusa) a kalibráláshoz, de legfőképp a minitor kell hozzá.
Ha úgy lenne ahogy állítod akkor egy típusú monitorhoz lenne 20 profil a különböző videó kártyákhoz, de nem így van.
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz ->Raizen<- #113 üzenetére
Színprofilt alapvetően egyedien a monitorhoz kell társítani, nem a videó kártyához.
-
->Raizen<-
veterán
Baromi jó monitor lassan egy éve birtoklom 7870-hez kalibrált színprofilt tudna valaki adni?
-
S.Feri
őstag
Csatlakoznék én is klubhoz, igaz már több mint egy hónapja megvan a kicsike.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
kolmi93
tag
Üdv!
72 Hz-es driverrel lenne egy problémám!
Feltettem a drivert ki is listázza a 72Hz-es lehetőséget, de mikor átállítom a kép elkezd remegni a felső része pedig csíkozódik.(50hz-el is ezt csinálja)
HD5770-es kártyára van rákötvel DVI kábellel, lehet, hogy DisplayPortal nem lenne ilyen gond?A Pokolnak nincsen feneke, szólt. Aki belebukik, abban a zuhanás örök. Az őrületnek nincsen alkonya, mert éjszaka.
-
fenejyerek
csendes tag
Én is itt vagyok!
Áldom a napot mikor mellette döntöttem azóta csak mozizás az élet -
Archanon
őstag
Uff,
Ma bementem szemügyre venni a monitort, nem sokkal később már a drágaszággal távoztam... gyönyörű!
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Rodolffo
csendes tag
Hali!
Én is ma szerváltam egy ilyet az Oázisban, kalibrálással + pixelgarival (akciósan 5000.- volt), nagyon jól szuperál, csak ajánlani tudom a terméket és a boltot is, nagyon segítőkészek voltak! A kép pedig egy kis érdekesség, hogy a PH!-t így kell olvasni[ Szerkesztve ]
"Cogito, ergo sum"
-
veterán
Nem nagyon akarják frissíteni a listát
Everybody lies.
-
FuRiONight
addikt
Csáó
Péntek óta én is rendelkezem ezzel a szépséggel és szivesen csatlakoznék a klubhoz!
-
neojohn
csendes tag
Sziasztok!
Felesleges csatlakozni,mert február óta nem foglalkozik senki a témával. (Engem augusztus óta nem sikerült berakni) Szerintem be lehet zárni ezt a topicot...
-
killzone1987
senior tag
Ennyire kihalt ez a fórum??
Megrendeltem az U2312hm-et.
1-2 nap múlva megérkezik a moncsim,tehát tag leszek[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Hali!
Jövőhét kedd-szerda körül (2012.11.20-21.) megérkezik a DELL U2312HM moncsim.
Így csatlakoznék én is a klubba!
ÜdvUi: Nem tom h lett kettő hsz!
Sorry[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM