- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rubyra1n
tag
Sziasztok! Tegnap tettem újra a 7.1.1-et i5-re. Majd ma használni akartam a Térképet és a T-mobile navigon GPS, 3x is kellett volna de sajnos azt tapasztaltam hogy a teló képernyőjén megjelentek függőleges csíkok és mind a 3 alkalommal ezt tapasztaltam majd fogta magát és újraindult. Szerintetek mi lehet a gond és hogy tudom orvosolni?!?! (Remélem nem kell újratenni a telót)
-
Dr. Oid
senior tag
csak a rend kedvéért, illetve ha valakinek szintén új: 7.0.6-ról OTA frissítést csináltam 7.1-re, miután az akkuidő kb a felére esett vissza. az itt ajánlottaknak megfelelően csináltam egy full restore-t, láss csodát, helyreállt a világbéke, megint több, mint egy nap a teljes rendelkezésre állás... ugyanayok az appok futnak, ugyanúgy.
-
törölt tag
Akkor elnèzèst mindenkitől akit megbántottam èn feleslegesnek tartom.Ennyi.Annak idejèn a 3gs-em volt jailbreakelve az ultrasnow miatt,szerintem tudja mindenki hogy mièrt
-
-
Lacy6
senior tag
Ez teljesen másról szól. Konkrétan ez nem attól függ, hogy androidra úgy van megírva az alkalmazás hogy indítás után behoz egy logót és utána hozza be a program menüt, míg ios-en már csak egyből a menü ugrik be. A másik hogy az net sebessége is akár nagymértékben befolyásolhatja a betöltést.
Amit én linkeltem az a saját rendszeréhez képest lagg ennyi. Szerintem ezt kár magyarázni. -
UFC
aktív tag
Mintha te irtad volna hogy semmilyen videó és semmilyen teszt nem számit. Emlékszel van olyan videóm ahol a Nexus 5 és az iPhone 5s sebbeség teszt van és lemarad a Nexus 5. Szóval...
De akkor már be is rakom én is : [link]
Meg érdekes hogy a te videódban amikor"laggolt" az iPhone mert zoom-olgatott az ember érdekes a Nexus-nál nem zoom-olgatot csak rángatta. Szóval..... Hagyjuk. Pont az ilyen szar home made videóknak nem hiszek.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Parallaxis #127 üzenetére
Minden képes megakadni de nem mondanám ezért rosszabbnak.
Pl. : link
Mondjuk nem a legújabb rendszerrel, de mint kiderült a frissítéssel sincs még minden rendben. Azért idővel csak összefoltozzák -
Misi1979
őstag
i5S, egy hetes:
-
Lacy6
senior tag
-
UFC
aktív tag
Azt hozzá tenném hogy most bár nem csúcskészülék egy Desire 500 van a birtokomban és le a kalappal nagyon jó kis telefon. Annyi hogy mikor a play aruházból letöltök valamit és telepit akkor bedadog ha közben mást is csinálok de amúgy szinte hibátlan. Szóval nem minden készülékre vonatkozik amit mondok de sajnos elég nagy többségükre. Főleg a Samsungnál fordulnak elő laggok.
-
Lacy6
senior tag
Én is láttam elég Iphone-t laggolni. Az android elég tág fogalom amúgy. Mind2 rendszerbe vannak hibák. Amúgy meg az ember mindig csak a saját szemének hisz ebben igazad van. Te megnéztél vmi droidot laggolt nem tetszett, én is megnéztem egy Iphone-t laggolt furcsa hibákat csinált nem tetszett ennyi. Az más kérdés h általában sokan nem az Iphone-nak megfelelő droidot tesztelik.
Az más kérdés ha semmi hiba nem lenne akkor sem kellene mert számomra a rendszer még mindig butácska -
r3dsnake
nagyúr
En mindig restore-olni szoktam, de utana kapasbol megy is ra az iCloud mentes. Epp 6. keszuleken van a mentesem, 5.1.1 ota hordozom es joparszor jailbreakeltem is a telefont. Nalam gond nelkul mukodik minden, raadasul sokkal gyorsabb es tovabb birja az akksi, mint 7.0 alatt. Amiota kijott a frissites, nem erzek semmi kesztetest, hogy i5-re valtsak i4S-rol.
-
nem, legalábbis hangosan nem, mert sok iphone...stb tulaj máglyára vet(ne), meg nem is mindenkinél okoz problémát a sima ráfrissítés, de én minden rendszer alatt csak és kizárólag tiszta alapra húzok fel minden újabb firmware verziót, és meg is hálálja, jellemzően elkerülnek a problémák.
halkan ugyan, de azt mondanám, hogy mióta az ios is több funkcióval bír, azóta itt is megnőtt a hibalehetőségek/hibák száma... -
sokaknál hasonló gondok vannak - a telefon típusától függetlenül is -, ezért is tesztelték különböző szakmai oldalak a felvetést, és jellemzően az jött le, hogy alapban nincs akkora különbség például akkumulátoros üzemidőben sem a 7.1 és a korábbi ios 7 verzió között, illetve a problémák is inkább csak ráfrissítéssel adódnak, akik eleve tisztán telepítettek, vagy a problémák miatt rászánták magukat visszaállításra, azok utána többynire pozitívan nyilatkoztak, és itt a fórumon is olvasni ilyen hozzászólásokat.
jogos, hogy jobb lenne a sima frissítés, pláne ha valaki sok külsős alkalmazást telepít, konfigurál be és használ...stb, de sajnos nem mindig jó/elég... -
Dr. Oid
senior tag
a restore mindig jó gondolat, de önmagában eléggé fárasztó apponként feltenni mindent, nem is beszélve a spotify syncről... 7.0.6-tal jött a cucc, OTA 7.1 frissítés volt, úgyhogy lehet, hogy a restore segít. előbb-utóbb megpróbálom sztem, de a mindent gyaluláshoz nem sok kedvem van... főleg, hogy amúgy sokaknál hasonló gondok vannak.
-
amennyiben jelentős eltérést tapasztalsz a 7.1 és a korábbi firmware verzió alatt, úgy ott más lesz a hiba forrása, nem pedig maga a 7.1 verzió, esetlegesen érdemes lenne egy teljes visszaállítás, és próba úgy.
én a korábban linkelt tesztben szereplő -4% eltérést sem tapasztalom, jól bírja az 5s ios 7.1 alatt is, 50%-on áll az akkumulátor úgy, hogy 28 óra készenlét, 4 óra kijelzős használat - ennek jelentős része netezés (wifi és lte hálón), valamint e-mail olvasás és írás, sms, imessage...stb, néhány perc telefonálás, és minimális szinkronizálás a háttérben; -
Dr. Oid
senior tag
nekem speciel reggel óta lemerült 59%-ra (5S). olyan 30 percet beszéltem rajta, megy a BBM és a Whatsapp. 7.0.6-on sokkal többet bírt.
-
Pastika
aktív tag
Nálam a Touch ID-vel vannak gondok. 10 alkalomból, jó ha 1-szer felismeri, ráadásul az újrakalibrálásnál is gondok vannak, nem megfelelően működik. Családba van mégegy 5S annaak semmi baja. Pénteken megy az applehöz, mert vagy tényleg SW gond, már kizárt, mert restore is volt és ugyanazt csinálta.. Meglátjuk mit mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- SQL kérdések
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest