Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz Ebisu68 #3758 üzenetére
Mi az, hogy plex kepes router? Ha arra gondolsz, hogy a plex szerver azon fut, akkor felejtos. Max ha raksz ossze egy pc-t, amin van tobb gigabites ethernet es fut rajta virtualis gepkent egy opensense vagy pfsense a router feladatoknak masik vortualis gepen meg a plex szerver.
Erre kotsz meg switchet meg access pointokat a wifinek es kesz a halozatod. Persze ehhez olyan ap is kell, meg megfelelo kornyezet, hogy a kornyeken nincs sok wifi ami bezavar.
-
enginev3.0
félisten
válasz Ebisu68 #3761 üzenetére
Erre a legegyszerűbb egy NAS, szinte minden nas rendszerre van media plex szerver, egyszerű beállítás, könnyű kezelés
Másik lehetőség egy kis számítógép vagy laptop használata
Ha nem kell transzkódolni akkor nem kell túl erős hardver. Nekem egy i5 4570T van, alacsony fogyasztás, elérhető használt ár, és elég erős hogy egyszerre több eszköznek is tudja transzkódolni a filmeket ha szükséges, pici itx lap és sok HDD
Meg lehet úszni az egész gépet ha ügyesen vadászol 50-60ezer forintból hdd nélkül, egy szép kis házbanVagy egy olcsóbb NAS, ebben annyira nem tudok konkrétumot írni, nekem NSA325 volt az utolsó NAS-om, de nem tudom hogy mire elég plex terén, akkor még nem használtam plexet
Én építés párti vagyok, nekem windows fut a gépen, torrent+autodl vagy rss, és mellé a plex media szerver + port.hu plugin
A kényelem megfizethetetlen, hogyha nem akarok rá se nézek soha a gépre, de plexben jelennek meg az új filmek rajta, sorozatok, és csak el kell indítani
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
sugarforce
addikt
válasz Ebisu68 #3781 üzenetére
Elso kerdes, hogy milyen routered van, mekkora a lakas/haz es h mennyi es milyen wifi halozatok (csatornakkal) vannak a kornyezetedben. Ennek a fuggvenye minden mas is.
A nast azert mindenkepp kabelezd be, bar nem nagyon remlik wifis nas, de biztos van olyan.
Az ip kamerat siman birja, felteve, hogx nem 16-24 ip kamerat akarsz rogziteni a 0-24 letoltes streameles mellett, bar azert ehhez erdemes nornlmalis szoftver supportos nas-t venni, pl synology.
Milyen tv-d van? Ennek a fuggvenye, hogy kell -e okosito, vagy sem.
-
enginev3.0
félisten
válasz Ebisu68 #3783 üzenetére
Routerhez csak
Megfelelő hálózat kiépítéséhez, szerintem inkább valamelyik otthoni hálózat vagy wifi topikban érdeklődj, az a biztos
Egy NAS megfelelő lesz számodra, de mindenképp olyan okositot vegyél ami direkt módban tudja lejátszani a filmeket
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest