- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
eldiablo #170 üzenetére
Nem emlekszem Omega ertekekre.. Sima RAM idozites kombok. Nem tudom most lefotozni, nem otthon vagyok, szulokhoz hazajottunk hetvegere.. Vasarnap este leghamarabb.. (MSI B450M Mortar).
A linket koszi, szuper. CPU-Z szerint Samsung RAM-ok ezek a G.Skill-ek, total jok, en abban bizom, hogy MSI majd egy kovetkezo BIOS-ban javitja ezt a 2x inditsuk hibat. Mar majdnem elindultam a tapot cserelni v ilyesmi, gondoltam bekapcskor nem ad eleg delejt valahova es a reset megnyomasaval inditva mar az indulas utan ujra a lapot, fasza minden. De akkor ez inkabb BIOS/Ryzen specifikus jelenseg lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest