Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Azért nem napi 200 az, mert ha azonos minőségű alapanyagokból szeretnéd a menzát is... Az ember sütés-főzési tudománya már más tészta, az odaégett vagy félig sületlen rakott krumpli már nem olyan jó üzlet.
Én is csak a sparheltben nem égettem eddig mindent el, elektromos sütőben és gázlángon mindig is teljesen béna voltam.
Minél több főre és/vagy minél több napra kell főzni, annál jobban megéri időt szánni rá. Az alapanyagok ára minden esetben ugyanannyi lesz egy főre, szóval nem fogunk több pénzt megspórolni, ha három napra főzünk, mintha csak egyre. Időt spórolhatunk. Nekem mondjuk nincs bajom azzal sem, ha reggeltől estig és akár több napig is ugyanaz az étel, mert úgyis csak olyat készítek magamnak, amit szeretek. De ez is egyéni dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Foglalkoztat már egy ideje hogy mennyiből lehet megélni értelmesen Budapesten egészséges fiatal felnőttként. Ezt a...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest