Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Ideje volt már srácok, hogy elinduljon az új szerver. Már attól féltem, hogy a megnövekedett terhelés miatt összedőlnek a konkunrens portálok, amiért több százezer ph-s információra éhesen portyára indul az átállás ideje alatt
Hajrá és így tovább
-
Arween
senior tag
pislogni sincs időm,máris betöltve az új oldalak Brutál jó
-
TomMusic
őstag
válasz zetor2000 #24 üzenetére
Van olyan, hogy a szükséges RAM kétszerese?
Ne viccelj, RAM-ból (és háttértárból) sosem elég!
Amint lejjebb mennek az árak, rakok is be a gépbe még 2x8GB-ot.
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Zsidaaj
tag
Köszönjük munkátokat!
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
klepto
addikt
Öröm veletek lenni!
Immár 14 éve (egész pontosan: 2002-12-29, 04:17 óta) vagyok hűséges tagotok/olvasótok/kommentelőtök, és örömmel nyugtázom én is, hogy ez a fejlesztés, az ez miatti állás a legjobb, ami történt veletek idáig. Persze az eddigi látványvilág fejlesztések is jók voltak (persze volt, amit szokni kellett, és nagyon nem tetszett eleinte), de ez tényleg érezhető, hiába a sokadik szervercsere mióta én itt vagyok!
Köszönet érte, hogy még mindig vagytok, és hogy biztos pontként ragyogtok az internet sűrűn változó világában[ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Argos
őstag
...elmúlik...
-
lemusz
addikt
Tesztet! Grafikonokat az új és régi teljesítménymonitorokról működés közben,s tb.
-
senior tag
Köszönjük!
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
QwErTy42
addikt
Köszönöm szépen a munkátokat!
Sok sikert / kevés szívást az új szeróhoz!...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
dementor
aktív tag
Köszönet a szép munkáért. Sokkal kisebb az oldalak válaszideje, egyszóval sokkal gyorsabb minden.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
tecsu
addikt
-
zzola
titán
-
tecsu
addikt
Mintha a Windows is gyorsabban betöltene.
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
-
ForRedGlory
félisten
Sokkal gyorsabb lett. Grat!
-
pusszycat
nagyúr
Hány TB. SSD van, több mint a HDD kapacitása volt?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
subaruwrc
félisten
köszönjük.
-
raskolnikoff
őstag
Gratulalunk es koszonjuk! Maris gyorsabb minden. Remeljuk az 503ak is eltunnek.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
lacy86
addikt
👍👍👏👏
-
draco31
veterán
Köszönjük!!!
1-2 kép és egy részletesebb bemutató azért majd valóban illene, ha már hardveres oldalon vagyunk. Persze majd ha időtök lesz.
Illetve mikor lesz a nyereményjáték, amin a kidobott szerver talál gazdára?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
csepelball
tag
Nagyon király. köszönjük!
Logout főoldalon mobilról hibás a cikk linkje: https://ph_blog_szintet_leptunk_felig.html/ -
MZperX75
addikt
Milyen összegbe került ,és hány óra munkába, hány embernek az átállás az új gépre?
Hány évre terveztek az új vassal?
Meddig szolgált ki minket az AMD-s szerver?
Technikailag a 0-ról darabonként raktátok össze,vagy kész csomagot vettetek,brigád csinálta vagy PH-s emberkék?Köszönjük a gyors PH-t,mondjuk eddig sem volt problémám az oldallal,csak amikor nem ment
[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
Hasít rendesen
Mi köszönjük a fejlesztéseket.
Rémlik hogy kb 1-1,5 éve is volt valami ilyesmi,én örülök hogy mindig sikerül megoldani,további jó munkátHa meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
m4csk4fogo
tag
-
athomi
veterán
Grat! Szépen pörögtök.
-
dorten
tag
Nice! Érezhetően gyorsabb.
-
bzolika10
aktív tag
Köszönjük!!!
-
icon
senior tag
Köszönjük, vártam már mikor tér vissza az üziváltás, ma estig nem is számoltam vele
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
zoo8800
veterán
Zsír!
rip and tear, until it is done
-
moleculez
veterán
Én azt hittem azért akadozik néha, mert külföldről olvasom. De tényleg bitang gyors lett minden.
Köszi a munkát![ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Graphics
Jómunkásember
Sokkal gyorsabb az új vas. Gyengebb net mellett is érezhető a sebességvaltozas
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
janeszgol
félisten
Tévúton van az érzékem vagy tényleg gyorsabb az oldal használata? Fászentosnak tűnik.
-
senior tag
Köszi a munkátokat, és pihenjetek is azért!
-
.LnB
titán
Köszi a munkátokat! Csak így tovább, hajrá!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
A hardverapro is költözik majd?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #93 üzenetére
nem ígérünk most ilyesmit, mert csere és frissítés után ki kell ismerni az új állapotokat. de remélhetőleg igen, lehet több indexet használni spéci dolgokra is, nem kell limitálni a kereséseket stb.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
igen. már teszteljük az új hardverapró alfáját, jön vissza a rios-ba saját kódra, és egyébként az ott bevezetett user-interface újdonságokat megkapja a többi oldal is (ideje lesz, dos 6.22-es user friendlységből van hova feljönni).
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
attimanus
csendes tag
még a Facebook is gyorsabban tölt be, hihetetlen
érdekelne egyébként pontosan miről-mire történt a csere, (igen, megkaptuk a választ amdről intelre, de nemár, még több infót!) de ahogy nézem nem csak engem. egy cikket is rá lehetne szánni akár...
Köszönjük a fejlesztést
-
Televan74
nagyúr
Hatalmas köszönet a munkátokért! Sokkal gyorsabb a betöltés!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Bambuszpro
tag
Tényleg érezhetően sokkal gyorsabb még mobilon is. Köszönjük.
[ Szerkesztve ]
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest