Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Mint már említettem:kalandvágyó.
Az invite rendszer úgy baromság ahogy van,nyilván egy kis cég véges raktárkészletét,az ehhez kapcsolódó megrendeléseket más módszerekkel is lehetne biztosítani,az invite szerintem félig a hype-ra alapoz,másrészt valóban a behatárolt anyagiakról szól.A konzumidióta pedig megszállottan vásárol,rendel mindenféle szükséges/totál felesleges dolgokat,azt fogyasztja, amit elé raknak, és arra támad igénye, amire a marketing kondicionálja.
Adott személyek,trendek utánzásán,direktíváin kívül általában nem képes önálló igények alapján vásárolni,mivel az önálló igényei csak annyira önállóak,amennyire azt a reklámok behatárolják. -
ak76
senior tag
Rossz ajtón kopogtatsz,egy hónapos az OPO-m,egyszerűen felmentem egy magyar webshopba,betettem a kosaramba,két nap múlva hozta a futár oszt jónapot,aki sorban állt/áll érte az meg is érdemli,pláne mert önként csak a nagyon kalandvágyók jelentkeznek ingyenes béta teszternek.
-
-
Nem mezítláb mentek az emberek éhség sztrájkolni a Samsung székház elé a note 5 miatt. Nem könyörgő leveleket írtak a Samsung CEO-jának, hogy légyszi légyszi legyen már Note5,
...még nem...
de ha nem lesz foganatja? Akkor ennyi?Feladják?Nem hinném....Aki ilyen baromsággal foglalkozik,az a végsőkig elmegy...tüntetés,rendőrökkel összecsapás a Samsung székháza előtt,stb....
(#80) hito :
Teljesen igazad van,de ne húzd fel magad jobban,nem éri meg.Provokálnak. -
hito
nagyúr
Mikor indítottál, vagy írtál alá petíciót a harmadik világbeli országot jobb gyógyszer vagy ivóvíz ellátásáért? Vagy mikor írtál alá petíciót a magyar egészségügyi dolgozók béremeléséért? Érzed már a dolgot? De egy qrva mobilért már megéri, főleg, hogy a gyártó pökhendi és arrogáns hozzáállását hosszú idők óta nyögik a userek. Hát erre (is) mutatom fel többek között a középső ujjam nekik.
Jerusalem fogalmazta meg előttem jól, én csak felültem arra a vonatra, ami szerintem jó irányba halad, nem úgy mint a másik.
És most lehet legyinteni, meg cinizálni, nyílván igazad lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Windows 11
- Poco F7 – bajnokesélyes
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest