Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-25 12:14:54

LOGOUT.hu

Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője. ;)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4801) guyver


guyver
senior tag

A másik lehetőség, hogy valaki csinál nem hivatalos szoftvert és majd dfu tool-al töltjük fel az órára. :)

Poco F3 & Gear S3

(#4802) dwd1


dwd1
tag

Pebble ‏@Pebble 22 órával ezelőtt
We're answering all Pebbler questions in @Kickstarter Update #17 this week. Thank you for hanging tight while we prepare everything for you.

www.twitter.com/Pebble/status/805865589390635008

(#4803) axioma válasza Williamgrant (#4800) üzenetére


axioma
veterán

En pont tegnap keresgeltem benne, magyaritast is de se root se custom ugyhogy nem erdekes, meg felraktam ajanlott progikat, eddig nem nyertem.
ON: en nem szoktam normalisan megnezni, vagy tenyleg nincs olyan gomb a bejovo hivasnal, hogy ne vibraljon tovabb, nemitsa a csorgest, de ne tegye le? Gyerek szokott ramcsorogni visszahivom (a prepaid 7 masodperces arai ugyebar), de az irodaban meg nem kivancsiak a csengohangra annyi ideig, meg a vibra is feleslegesnek tunik, abbol alapbol eleg lenne egy, ezt az egyet nem tiltottam a telefonon (a tobbi hangjelzest igen).
A masik ami erdekelne, hogy jelezzen ha a waze-n hang akarna kijonni. Van erre barmi esely, valami tasker tipusu vagy hasonlo, kiserletezett mar valaki? Tudom, gmaps ora-app van, igaz nem tudom az jelzi-e rezgessel hogy action van. [Valamiert ugy sikerult, hogy a mellette hallgatott zenebe csak eyg kis nemulas van, ha feltunik hogy egyaltalan van, el vannak maszva a hangerok, vagy rossz az autohoz - pontosabban a radiojahoz - csatlakozo drotom. Meg amugy is nekem nem kell bemondja, ha van valami ranezek, csak sajna igy elsikkadhat.]
Amugy nagyon megszoktam nehany nap alatt mar az orat, nalam inkabb kutyumania (es a fejlesztesi lehetoseg) gyozott meg, az epaper a konkret markarol; most viszont mar a kenyelem a nyero. Lehet a kovetkezo telefonom lapat es hordhatom a taskamat az ovtok es compact kivitelu telo helyett.

[ Szerkesztve ]

(#4804) pampika


pampika
őstag

újabb remek hírek

persze ki tudja, ki nyilatkozott név nélkül, de ha már csak a fele is igaz, akkor nagyon nagy gáz van.
ha nem lesz opensource az egész cucc (és ezek alapján nem úgy tűnik), akkor szépen lassan megy süllyesztőbe az egész. akinek meg ott ketyeg a csuklóján...hát így járt, tesznek rá :U

én személyszerint megvárom, h végre kiizzadják azt a 17. KS update-et, hátha kiderül belőle vmi (bár az ugye alapvetően a KS-re koncentrál, a pre-orderről mit se lehet tudni), aztán ha úgy van, akkor megkeresem a rendelés lemondása gombot. ha csak addig nem törlik ők az egész rendelést maguktól...

(#4805) Kékkutya


Kékkutya
csendes tag

Ennyi volt:

While Pebble 2 has already started shipping out to Kickstarter backers, the company will reportedly cancel all Time 2 and Core shipments and will issue refunds through the crowdfunding website.

(#4806) sszemtelen


sszemtelen
őstag

Azt hiszem itt az ideje visszamondanom a Pebble 2 előrendelésem. :(
#tyFitbit

(#4807) Ateszpapa válasza Kékkutya (#4805) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Magyarul is leírnád ha nem nagy gond?

(#4808) Kékkutya válasza Ateszpapa (#4807) üzenetére


Kékkutya
csendes tag

Since the fitness tracker maker is only interested in Pebble's software assets and Pebble is neck-deep in debt, though, the Time 2 and Core watches will no longer be released. While Pebble 2 has already started shipping out to Kickstarter backers, the company will reportedly cancel all Time 2 and Core shipments and will issue refunds through the crowdfunding website.

nagyjából:

Mivel a fitneszeszköz gyártót csak a Pebble szoftvermegoldása érdekli és a Pebble nyakig ül adósságban, a Time 2-t és a Core-t nem fogják kiadni. A Pebble 2-t ugyan már elkezdték kiszállítani a Kickstarter támogatóknak, de cég állítólag törli az összes Time 2 és Core 2 rendelést és visszatéríti a támogatást a KS-en keresztül.

(#4809) Ateszpapa válasza Kékkutya (#4808) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Köszönöm, ez elszomorító. :(

(#4810) ollie válasza Kékkutya (#4805) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

De legalább úgy néz ki, hogy a KS-esek is kapnak refundot.

***

(#4811) axioma


axioma
veterán

Na legalabb visszakapjak a penzuket a tamogatok.
Ami nem vilagos, most ki fogjak loni a teljes infrastrukturat, pl. nem lesz pebble android alkalmazas se (nem csak frissitve, hanem egyaltalan nem); es a pebble account se lesz? Vasarolni nem vasaroltam ugyan semmit hozza, es ha jol ertem attol me'g evekig is hasznalhatom ebben az ertelemben offline.

(#4812) kano válasza axioma (#4811) üzenetére


kano
nagyúr

Akkor merényletet követünk el a Fitbit ellen. :K

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#4813) Cathfaern válasza Kékkutya (#4808) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ez igazából azért nagyon szomorú, mert a Pebble volt az egyike annak a kevés sikeres crowd-fundingos cégnek / terméknek, amit lehetett mutogatni, hogy ez a finanszírozási módszer működik.

(#4814) ablack


ablack
senior tag

Úgy látszik akkor ezért indítottak Kickstarter-es kampányt, annak ellenére hogy sokan nem értették egy befutott cégnek minek.

Egyébként nem értem, mit kezdenek a Pebble szoftverével, ha kilövik alóla a hardvert. A Fitbit órák nem ezt az irányvonalat követik egyáltalán szoftveresen/hardveresen.

[ Szerkesztve ]

(#4815) pampika válasza axioma (#4811) üzenetére


pampika
őstag

A cikk szerint a fitbit nem tart igényt a szerver parkra. Innentől ha nem üzemeltet majd vki szervert, akkor sajnos elég korlátozott lesz a használhatósága.

(#4816) doongoo válasza axioma (#4811) üzenetére


doongoo
addikt

"The deal is mainly about hiring the startup’s software engineers and testers, and getting intellectual property such as the Pebble watch’s operating system, watch apps, and cloud services, the people said."

Azaz talán a szolgáltatások maradnak, de meglátjuk majd úgyis. Kíváncsian várom a Kickstarteren az update-et, amit ígértek.

A pebble adja nekem azt, amit elvárok egy okosórától. Minden versenytársa elvérzik valahol andorid wear akksiidőn, fitbit blaze nem vízálló, stb.

(#4817) kano válasza pampika (#4815) üzenetére


kano
nagyúr

Meg lehet írni ezt a szoftvert úgy is, hogy ne kelljen hozzá semmilyen azonosítás, tehát szerverek nélkül is tudjon működni.
Persze ehhez át kell írni egy kicsit a Pebble FW-ket.

Eddig sem voltak szimpatikusak a Fitbit termékek, de ezután tutira nem veszek egyet sem, már csak elvből se.

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#4818) Viktor0610 válasza doongoo (#4816) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

"A pebble adja nekem azt, amit elvárok egy okosórától."

Hatalmas +1!!!!

Samsung Galaxy A54

(#4819) kano válasza Viktor0610 (#4818) üzenetére


kano
nagyúr

Ezzel szerintem mindannyian így vagyunk. Vehettünk volna csilli-villi Samsung, SOny, stb. kütyüket, de mindegyik egy kalap sz@rt ér. Vagy ezért, vagy azért használhatatlan. :K

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#4820) sszemtelen


sszemtelen
őstag

(#4821) ollie válasza sszemtelen (#4820) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Akkor vége a találgatásoknak. Szomorú vége lett a sztorinak. :(

Ami még szomorúbb, hogy az összes eladott Pebble órának ezennel meg is szűnt minden garanciája. Ha tönkremegy, se nem javítják, se nem cserélik, és ebbe beletartozik a Pebble 2 is.

[ Szerkesztve ]

***

(#4822) pampika válasza kano (#4817) üzenetére


pampika
őstag

Hááát...
Nem ismerem behatóbban, mit-hogy kommunikál a szerverrel, de gyanítom, h ez sokkal, de sokkal nagyobb munka, mint h pistike átírja a backend kódot a szerveren.
Persze az egésznek az alapja, hogy a pebble kiadja a kezéből a forráskódot. Ez pedig nem túl valószínű.

Mindenféle reverse engineering dologgal ki lehetne találni dolgokat a rendszer működéséről és azt valahogy átprogramozni, de ez elég húzós feladat.

És akkor ez még csak a pebble része. Ki tudja, a külsős fejlesztők, tartalom szolgáltatók meddig fognak adni támogatást?

(#4823) sszemtelen válasza ollie (#4821) üzenetére


sszemtelen
őstag

Személy szerint csak azt a 400 forintomat buktam el, amit a kártya tesztelésére vontak le..

Kár érte, innentől azt hiszem nem lesz órám.. Semmilyen. :'(

(#4824) pampika válasza sszemtelen (#4820) üzenetére


pampika
őstag

A pre-orderről egy szó sem esik. Nyilván, lehet rá következtetni, dr leírhatták volna 2 sorban, mert nem egy ilyen kérdést kaptak...

Amúgy remek, nekem vhol épp a tenger felett repül az ~5k-nyi tempered glass üveg az órára...

(#4825) sszemtelen válasza pampika (#4824) üzenetére


sszemtelen
őstag

Az enyém már ide is ért kb. egy hónapja.. :(

De most már nagyon remélem hogy ezáltal az előrendelt termékeket nem fogják kiszállítani, mert egy instabil alapokon álló szoftveres háttérért nem szeretnék fizetni. Főleg nem ennyit.

Itt az ideje valami új után nézni..

(#4826) axioma válasza ollie (#4821) üzenetére


axioma
veterán

Na ez az. Van egy garival vett oram ami nem garis mar 2 hettel a kezbekapas utan... en is ezt szurtam ki eloszor a hirbol. Es a pebble2 az me'g elegge friss, siman lehet hogy kesobb kijon valami gyerekbetegseg rajta.

(#4827) Ateszpapa válasza ollie (#4821) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Na, akkor jövő héten vissza is küldöm az emagnak az órám.
Screen hibája van.

(#4828) kano válasza pampika (#4822) üzenetére


kano
nagyúr

Na ugye, hogy ugye:

"We’re also working to reduce Pebble's reliance on cloud services, letting all Pebble models stay active long into the future."

Úgy tudnám elképzelni, hogy jön még egy update az fw-re és onnantól önálló élet a Play-el.

Nem kell parázni. AKinek nem lesz screen hibás ( az új modellekre jellemző ez még?) az teljes megelégedettséggel használhatja tovább. REMÉLJÜK! :B

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#4829) pampika válasza kano (#4828) üzenetére


pampika
őstag

Na ugye, hogy ugye...de mi?

Ezt én is olvastam, de nem mond semmi konkrétat.
Jön egy utolsó frissítés, amivel levágnak a szerverről, aztán aviszonlátásra.
(amúgy mindez a cikkben is benne van, h a fitbit nem foglalkozik a pebble szerverekkel a felvásárlás részeként. szóval vagy "csakúgy" levágnak mindenkit a központi szerverről és akkor gyakorlatilag helyben kinyírják az egészet, vagy némileg függetlenítik tőle és akkor vmeddig még elvegetálhat)

Önálló élet a play-en? Az mit is jelent? Lesz egy 2016.12.x-én frissített sw a playen, ami sosem frissül többet. Nem követi le se a play változásait, se az androidét, se az új telefonokat. És akkor még nem is beszéltünk magáról az óráról. Lehet belőle pár száz, netán 1-2k darab "in the wild", ahogy fogalmaztak? tesztelik páran néhány hete, talán 1-2 hónapja is? Mit sem lehet tudni a sw hiányosságokról, problémákról, ahogy a híres/hírhedt kijelzőről sem, amire SOHA nem lesz fix/pótalkatrész.

Átvették a fejlesztők "egy részét" a fitbithez.
A fitbit deklaráltan nem folytatja ezt a termék vonalat.

A külsős fejlesztőknek üzenték, h maradjanak lelkesek és aktívak...mire fel? Arra, hogy kivágták alóluk a platformot? Vagy hogy majd talán, egyszer, esetleg lesz vmi olyan fitbit eszköz, amire fejleszthetnek és pénzt kereshetnek vele? Ezt senki sem tudja...

Addig is marad az a pár új eszköz, amit nem ad vissza a friss tulaj, meg x db régi eszközös tulaj, akinek ideig-óráig működik még az órája a kezén, de kb a töltőkábelen kívül bármi elromlik, akkor kuka az egész, mert nem lesz hozzá alkatrész.
De legalább addig is a működő órákra lehet majd ingyenes/fizetős tartalmat leszedni a pebble store-ból...Oh wait...azt ki is üzemelteti? :U

Összességében itt azzal lehetne csodát művelni, ha open source-olják az egészet és a közösségre bízzák. Netán leboltolják vmi kínai gyárral az alkatrész utánpótlást. De egyértelműen nem ez az irány, hisz a "pebble filozófia és know-how majd a fitbitben él tovább" == opensource felejtős, alkatrészekre egyértelműen le van írva, hogy magadra vagy hagyva. Ahogy a gariddal is, ha nem megoldható a visszaküldés.
Ha így akarnák csinálni, akkor ez ott virítana az egész hír tetején, ezzel is enyhítve sokak felháborodását.

Szóval nyugodtan lehet reménykedni, meg elméleteket gyártani a reméljük-soha-el-nem-romló órákról, meg a csodáról, hogy majd meggondolja magát a fitbit és rettentő mód jófej lesz, de kár ezzel magadat/másokat hitegetni. Ez a platform itt ki lett véreztetve. Sajnos.

p.s.: számomra azért az is sokat elárul a várható irányról fitbitéknél, h a sok átvett programozó mellett maga az alapító nem megy velük, hanem inkább céget vált. ha annyira látná, hogy van jövője és realitása a pebblenek a fitbit berkein belül, valszeg ő írta volna alá az első átigazoló szerződést...

[ Szerkesztve ]

(#4830) sszemtelen


sszemtelen
őstag

Amúgy van valami vállalható alternatíva hasonló áron jelenleg? :/

(#4831) pampika válasza sszemtelen (#4830) üzenetére


pampika
őstag

nem igazán...
vannak ilyen-olyan tudású, minőségű márkás és kínai cuccok, de hát azok mind elvéreznek vmin.

(#4832) sszemtelen válasza pampika (#4831) üzenetére


sszemtelen
őstag

Köszönöm :/

"Orders from pebble.com are no longer being accepted or fulfilled, including Pebble 2 pre-orders, which have not yet been charged or shipped."
Akkor nem lesz már semmi belőle. fasza. :/

(#4833) kovacs65 válasza sszemtelen (#4830) üzenetére


kovacs65
senior tag

Üzemidőre nem írnak erről rosszat, de ...........

[link]

Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?

(#4834) Viktor0610 válasza kovacs65 (#4833) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

........... árban elég durvák... :O

Samsung Galaxy A54

(#4835) sszemtelen válasza kovacs65 (#4833) üzenetére


sszemtelen
őstag

Ebben az árban akkor már inkább egy Android wear. Gear s3, vagy Huawei watch. :/

btw.
"PEBBLE.COM PRE-ORDER CUSTOMERS

With hardware operations shutting down, any pebble.com pre-order that is pending and not yet fulfilled will be canceled—no further action is needed. No charges or payments have been taken. If you recently placed a Pebble pre-order, you may see a pending authorization charge on your payment card, which will void automatically in a few business days."

Nem lesz semmi dolgunk, lemondták maguk az előrendeléseket.

Viszont ha valakit érdekel P2-re üvegfólia szóljon. Ne menjen kárba.. :) :/

(#4836) kano válasza pampika (#4829) üzenetére


kano
nagyúr

Mit össze tudsz sírni... :(((
A felét sem értettem ebbe bele, amit Te itt írsz.
Nem hitegetek én senkit, mindenki azt vesz amit akar.
Kicsit túlpörögted ezt a dolgot...

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#4837) Benoe77 válasza pampika (#4829) üzenetére


Benoe77
őstag

Gadgetbridge
"Gadgetbridge is an Android (4.4+) application which will allow you to use your Pebble or Mi Band without the vendor's closed source application and without the need to create an account and transmit any of your data to the vendor's servers."

Elég jó a funkciólista, ha most a hírek hatására ráugrik még egy pár fejlesztő, még sokáig jó alternatíva lehet az alkalmazásra.

(#4838) majdnemkocka


majdnemkocka
tag

"Further down the road, we’ll be working to phase out cloud services, providing the ability for the community to take over, where possible." (kiemelés tőlem)
Remléem, ez azt jelenti, hogy közzétesznek egy csomó doksit, ami alapján a lelkes nerd felhasználói bázis üsszedob egy alternatív app/FW "store"-t és mondjuk egy kibővült funckionalitású GadgetBridge-dzsel lehet majd kezelni az órákat -- amíg működnek.

A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.

(#4839) Chal válasza majdnemkocka (#4838) üzenetére


Chal
addikt

Kérdés hogy ki akar ebbe munkát meg energiát fektetni. Figyelembe véve, hogy az órák folyamatosan fognak amortizálódni, és nem lesz utánpótlás.

(#4840) pampika válasza kano (#4836) üzenetére


pampika
őstag

Sajnálom, hogy nem a lila ködön keresztül nézem a helyzetet és ez téged elszomorít.
Vedd meg nyugodtan, jó eszköz ez. Biztos majd csak megoldódnak az esetleges problémák.
Így jobb? -.-

A többiek által említett progi a sw részre alternatíva lehet, ha tényleg kapnak hozzá támogatást.
Kíváncsi leszek rá. De órám már nem lesz, mivel törlik az előrendeléseket.

(#4841) majdnemkocka válasza Chal (#4839) üzenetére


majdnemkocka
tag

Hát, fejlesztenek még C64-re? ;)
Bízom abban, hogy a Pebble nyitottsága bevonzott olyan fejlesztőket, akik eddig csak felhasználók voltak, de hajlandóak továbbvinni a fákylát. Végülis egy többé-kevsébé nyílt okosóra nem olyan rossz móka...

A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.

(#4842) Chal válasza majdnemkocka (#4841) üzenetére


Chal
addikt

Csak abból eladtak 30 milliót, és 10 évig gyártották + utána még nagyon sokáig volt alkatrész utánpótlás, de még manapság is viszonylag könnyen javítható, pedig már 35 éves. Itt viszont pár évről van szó maximum, és nem lesz műkődő példány, max ha nagyítóval keresed.

(#4843) Coulson


Coulson
tag

Szomorú hír, egy olcsó és jó alternatíva volt. Kifejezetten tetszett, hogy folyamatosan látható a kijelző tartalma. Az értesítések jelzésére tökéletes felület volt. Nem igénylek fitnesz funkciókat...

(#4844) ollie


ollie
MODERÁTOR

Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy visszaadják a KS-es pénzt. Most ezt mondják, de miből adnák, ha nyakig el vannak adósodva? Kölcsönt meg biztos nem kapnak többet.

***

(#4845) noorbertt válasza ollie (#4844) üzenetére


noorbertt
őstag

Lehet hogy a Fibit fogja fizetni, mármint ez is marketing. Aztán kitudja, én remélem hogy ki fog szolgálni a Pebble 2 amíg nem találok egy jó alternatívát. Sajnos azt is figyelembe kell majd venni hogy nagy cégtől vegyem, pl nexus (pixel)?

(#4846) Chal válasza ollie (#4844) üzenetére


Chal
addikt

Én sem bízok a dologban annyira. Eleve nincs semmilyen kötelezettségük, márpedig több millió dollárt ha valaki(k) megtarthatnak, akkor azt általában meg is szokták tartani. Vagy fogalmazzunk úgy, hogy ha nem kell kifzetni, akkor nem szokták kifizetni, mert a megtartás csak akkor állna, ha egyáltalán létezne az a pénz. Valószínűleg pár emberen fog múlni a végleges döntés.

Ráadásul el lehet jásztani azt is, hogy a Fitbit a Pebblére mutogat, hogy ez az ő saruk, ők csak szabadalmakat meg szoftvereket vettek, mi közük nekik mindenféle régi befektetőkhöz? Mert ugye itt nem vásárlókról van szó, hanem támogatókról/befektetőkről. A Pebble egykori tulajdonosai meg feltehetik a kezüket, hogy miféle Pebble? Már nem is létezik...

Szóval én egyelőre nem költöm el azt a pénzt inkább.

[ Szerkesztve ]

(#4847) Plebi válasza ollie (#4788) üzenetére


Plebi
senior tag

Amennyire beleálltak most a földbe nem hinném, hogy korábban már nem tudták, vagy számoltak vele, hogy ez lesz, vagy ha tényleg nem tudták akkor hatalmas gond van a fejükben.
Sajnos úgy néz ki, hogy ez egy szokásos szedjünk be még egy valag pénzt a reménnyel teli rajongóktól, aztán tárjuk szét a kezünket, hogy ez van, becsődöltünk, a pénzt nem kell visszaadni, mert nincs miből.

Ettől még nem értem, hogy a citizen miért hátrált ki teljesen, amikor most feltehetőleg, fillérekért megvehette volna, még akkor is, ha a fitbittel verseng. Ekkor talán mint óra és koncepció is megmaradhattak volna a pebble termékek utódai.

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

(#4848) Tiger.


Tiger.
nagyúr

Fasza ennyi volt a pebble?
Akkor már nem lesz pebble 2?
Találok végre egy jó cuccot erre megszűnik a cég:( :(((

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#4849) Williamgrant válasza Chal (#4839) üzenetére


Williamgrant
veterán

Nézd meg a Galaxy S2 fan tábort. A mai napig tolják rá a szoftvereket. :D

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#4850) Chal válasza Williamgrant (#4849) üzenetére


Chal
addikt

Viszont infrastruktúrát senki nem üzemeltetne hozzá gondolom, már ha szükséges lenne neki rá. Illetve az ökoszisztéma ami kiszolgálja az adott és virul az egyéb ugyanilyen platfromú telefonok miatt (android). A másik, hogy hirtelen rákeresve szinte minden kapható hozzá. Viszont Pebble kijelzőt, pcb-t, akkut mutasson már nekem valaki az aliexpressen vagy bárhol :) A legbonyolultabb "alkatrész" ami kapható hozzá, az a töltőkábel.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.