Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
-
majdnemkocka
tag
Bocs, ha már volt a kérdés, megpróbáltam visszaolvasni, de az elmúlt ~1000 hsz. Tigerről szólt, többre meg nem volt időm...
Van itt olyan, aki P2-t támogatott KS-en és utána hozzáadott valami később érkező cuccot (T2-t, Core-t)?
Én egy P2-t kértem magamnak, de a minap egy barátomnak hozzáadtam egy T2-t és nem világos, hogy az utóbbiért mikor fogják megterhelni a kártyám: jövő héten, amikor a P2 shipping+VAT-ot is, vagy majd csak valamikor decemberben, amikor a T2 kiszállítása kezdődik.
Ötlet, vélemény, kőkemény tények?A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
peanar
senior tag
válasz majdnemkocka #4254 üzenetére
Aki hasonlóképpen jár, mint én (egyfolytában frissít az óra és nem tud kilépni) az olvassa el, hogy mit ír ki az óra (idegességembe először nem vettem észre csak vagy a 20-adik frissítés után ugyanis kiír egy web címet, hogy hova látogasson el a jó ember fia/lánya, aki pórul járna
Itt van, ez a megoldás -
peanar
senior tag
válasz Benoe77 #4258 üzenetére
Régebben (a 4.0 frissítés előtt) úgy volt, nekem is sokkal jobban kezelhetőbb, praktikusabb volt úgy!
Most kicsit erőltetettnek érzem, tartom (persze ez csak az én szerény véleményem) hogy a fel gomb megnyomásával a lépésszámaimmal illetve az alvási időmmel kell szemeznem, holott engem az nem érdekel! A telefonon a pebble appban e funkció kikapcsolása után sem tűnik el ez az opció az óráról, akkor egy szép hosszú szöveggel találkozunk, hogy aktiváld a Health funkciót amennyiben szeretnéd monitorozni a fentebb említett dolgokat...(#4257) doongoo
Engem sajnos megszívatott. Igaz, a megoldás rém egyszerű, csak ha az ember nem ér rá a neten lógni (mint ahogy én sem) akkor sokáig tarthat a megoldás kulcsának a megtalálása.
No nem baj, most már ezt is tudjuk[ Szerkesztve ]
-
retroid
senior tag
Megéri ilyet venni? Üzleti viselet mellett is ajánlott? 37 ezer most az ára
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Tiger.
nagyúr
Egy kérdés, ha elorendelek akkor a lényeg hogy legyen annyi pénz a kártyán ami fedezi a készüléket? Amikor vissza írtak annyit irtak hogy nem vonják le csak amikor majd postazasra kerül, azt nem tudom meddig legyen rajta a pénz, 1-2 nap?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Nem tudok elorendelni mert a kártya elutasitasra kerult pedig van rajta annyi összeg. A múltkor megkerdeztem a bankot és ők nem látnak semmit sem, ezek meg nem tudják miért van tiltva.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Igen, de akkor azt gondoltuk azért mert nem volta rajta a megfelelő összeg, de most már rajta van de a helyzet változatlan
-
majdnemkocka
tag
válasz majdnemkocka #4253 üzenetére
Miközben Tigernek magyarázzátok, hogy hogyan működik az internetes vásárlás (ami szerintem nem ez a topik), valaki erre is tippelhetne valamit.
(vagy tegyem fel én is tízszer, különböző megfogalmazásokban? :-D)A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
air
nagyúr
válasz majdnemkocka #4273 üzenetére
Ha tudnánk a választ, már megírta volna valaki.
De nem lenne egyszerűbb a céget megkérdezni?
Hiszen ki tudna rá hitelesebb választ adni, mint ők?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Tiger.
nagyúr
válasz majdnemkocka #4273 üzenetére
Az rendben van hogy ez egy internetes vásárlás na de mit szeretnék venni esetleg egy porszívót?
Pebbel2 okos órát szóval valamilyen szinten érinti ezt a topicot.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
doongoo
addikt
válasz majdnemkocka #4253 üzenetére
vélemény: majd akkor, amikor ezt szállítják
-
Chal
addikt
válasz doongoo #4276 üzenetére
Én nem vagyok benne biztos, alapvetően az eredeti kampányban előre kellett fizetni. Hogy ez hogy alakult át azóta, azt nem tudom. Ugye maga a kampány lezárult, és közben lett hivatalos előrendelés, de ő még a KS-en vette (illetve támogatta) a plusz terméket, nem a pebble.com-on.
majdnemkocka Szóval szerintem ha összefésülték a pebble.com-os előrendelés feltételeit a KS-el azóta, akkor utólag kell fizetni (csak a postázás előtt), ha pedig maradtak a KS-es feltételek, akkor kapni fogsz egy levelet rövidesen hogy lépj be, és fizesd ki. Mivel azóta már pár nap eltelt, és nem szóltak, így szerintem az első verzió lesz.
-
air
nagyúr
Egy gyors kérdés.
Misfit vagy PlexFit?
Esetleg másik activity trackert ajánlotok Classicra?
Köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
majdnemkocka
tag
Köszönöm, akkor reméljük a legjobbakat (nem szívesen tartanék csak úgy $270-t azon a kártyán határozatlan ideig, "csak úgy").
doongoo Story time! Megkérdeztem, majd amikor nem válaszltak egy napja, akkor jöttem ide. Ma válaszolt a support (Leilana, Hawaii virága), de egy tökéletesen irreleváns válasszal (amiben arról jórészt lelkendeznek, hogy a DHL helyett a UPS lesz a logisztikai partner). Úgy tűnik, hogy a support általában nagyon jó, amikor viszont nem, akkor meg olyan, mint egy sztereotipikus indiai callcenter ("do you like ice cream?").
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
majdnemkocka
tag
Én a FitCatet használtam, mert cuki (most meg már egy Mi Band 2-t, amíg meg nem jön a P2)
Androidra inkább a PlexFitet ajánlják, iPhone-on marad a Misfit.
- Automatikus alvásfigyelés mindkettőben van (bár én erre meg a Sleep as Android-ot használom)
- Azt hiszem, a Misfit nem szinkronizál a Google Fit-be (ha ez szempont).
- A PlexFitben egy csomó mindent lehet finomhangolni, ha nem pontosan mérne az alapbeállításokkal.A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
air
nagyúr
-
majdnemkocka
tag
Hoppácska, a Gadgetwrapsnál már rendelhetőek a P2-hoz
- "külső" (képernyőn kívüli részt fedő) színes fóliák
- "belső" (az üvegből a képernyőt nem tartalmaző részt fedő) színes keret + képernyővédő fóliák
- teljes (az egész üveget lefedő) képernyővédő fóliák
- és edzettüveg(!) képernyővédők
és "véletlenül" a kikerült képen látszik, hogy kétrészes NATO-jellegű szíjakkal is készülnek:Szerk: most látom, hogy az edzett üvegnél is NATO-szíjjal van az egyik.
[ Szerkesztve ]
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
Tiger.
nagyúr
válasz majdnemkocka #4282 üzenetére
Nekem onnan van vízálló foliam.
-
MODERÁTOR
-
majdnemkocka
tag
válasz Viktor0610 #4284 üzenetére
A legtöbb fólia vizálló, nem? ;-) nekem is GW-s fóliám van, még egyszer sem ázott el alatta a plexi! :-D
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz Viktor0610 #4284 üzenetére
Vizesen kell felrakni. Nem karcolodik konnyen.
-
majdnemkocka
tag
A bankok első körben elküldenek valami semmitmondó szöveggel, de miattuk nem tudsz fizetni (feltéve, ha a kártyán szereplő adatokat (név, kártyaszám, lejárat, CVV/CVC) pontosan írtad be).
Sem mi, sem a Pebble nem fogja tudni megmondani neked, hogy miért nem sikerült a fizetés, a Pebble is csak annyit lát, hogy nem sikerült (a banki titoktartás miatt a bank nem mondja meg nekik, hogy fedezethiány, lopott kártya vagy egyéb más ok miatt utasította vissza a tranzakciót).
Szóval érdemes lenne (ha nem a tied a kártya, akkor a tulajdonossal) bemenni a bankfiókba (telefonon könnyen leráznak) és megkérni őket, hogy oldják meg, hogy tudj fizetni interneten.(forrás: 10+ évig vettem részt egy légitársaság (tel+email) ügyfélszolgálatának üzemeltetésében, láttam "néhány" (bő tízezer) kártyás fizetési problémát)
-
Tiger.
nagyúr
válasz majdnemkocka #4287 üzenetére
Az a baj ezzel a feleségeme a kártya o dolgozót is ott van kapcsolata, múltkor rakerdezett de ők semmit láttak, a szíj rendelést az láttak, ra is kerdeztek. Az adatokat o töltötte ki. Elsore is jól adtam meg mert a szalitasi név az nem egyenlő a kártya tulajdonos nevével, de nem is kéri.
-
Tiger.
nagyúr
válasz majdnemkocka #4289 üzenetére
Ez takarékos, és MasterCard, ezzel vásárlók a palyen is.
-
-
Én pl. Maestro kártyát aktivaltam a paypalhoz, azt meg sok helyen elfogadják netes vásárlásnál. Inkább lakóhely függő a dolog. Én Hollandiában élek, itt nincs gond a maestroval.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Chal
addikt
válasz majdnemkocka #4279 üzenetére
Nem gond ha nincs a kártyán pénz. Nekem sem volt amikor le akarták vonni (a kampány végén ugye). Jött róla sms a banktól, nem sokkal utána követte egy e-mail is a Kickstartertől, hogy lépjek be náluk, és ellenőrizzem az fizetési adatokat, illetve nyomjak egy checkoutot ha minden oké, és akkor egyből le is vonják. Asszem 2 hét határidőt adtak.
-
Tiger.
nagyúr
De ez a Pebble oldala sztem az más, a szijat én is onnan vettem, igaz elsore volt gond kövi próbálkozás után jó volt.
-
doongoo
addikt
válasz majdnemkocka #4282 üzenetére
csak kis pontosítás:
a képeken nem NATO-szíjak vannak. A NATO-szíjakat úgy kell befűzni a pinek alatt (igazából nem kell hozzá kiszedni sem a pineket) és átmennek az óratest alatt (azaz a kezeddel csak a szíj érintkezik direktben). A képeken látható szíjaknál látható, hogy a szíj a pinekkel hagyományos módon csatlakozik, azaz a pin az óraszíj végén lévő lyukakon van átdugva.
Ha az anyag tévesztett meg, akkor a képeken sima nylon szíjakat látsz. -
Plebi
senior tag
Maestroval is lehet neten fizetni, az összes e számlámat azzal egyenlítem ki, a webkártyával meg a külföldi dolgokat fizetem, azon mindig csak annyi van, amennyi kell. (a webkártya master card alapú) OTP-nél vagyok.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs