Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) strike-force


strike-force
őstag

Jo iras, de ha nem akarsz SSD-re kolteni elso korben akkor egy koztes ugras lehet egy 150 vagy 160 GB-s WD Velociraptor. Sebessegre pont ketszer olyan gyors mint a mostani HDD-d. Igaz Win elmenyindexre nalam csak 5,9-et adott. :)
Az apron mar talalsz 6-7k HUF kornyeken jo peldanyokat.

R7-5800X / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!

(#2) DarthSun


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Szép tejesítmény-növekedés. Dedikált VGA- t javaslom, sok terhet levesz a prociról.

A 3 test probléma nem megoldható.

(#3) wetomi válasza strike-force (#1) üzenetére


wetomi
aktív tag

Köszönöm, a Velociraptorral nem is adtál rossz ötletet, hirtelen körbe is néztem, mit találni. Olcsóbb és nagyobb is, mint az SSD. A zajtól kicsit félek, szóval kitalálom még. Tudom, hogy sokat számítana.

(#2) DarthSun: Második körben kerítek egy filléres VGA-t is, azt a pár wattot megéri a mindennapokban is, amennyire szükség van már a böngésző alá is a gyorsításra. Most tulajdonképpen csak egy minimál program volt tervben a legfontosabbakkal.

(#4) Jakuu válasza wetomi (#3) üzenetére


Jakuu
őstag

Inkabb maradj az SSD-nel rendszerlemeznek, a benne levo vinyo meg maradhat masodlagosnak.
Felesleges kiadni 6-7 ezret Velociraptorra, ha par ezressel dragabban kaphato 64GB-s SSD. Magasan jobb megoldas sebesseg szempontjabol a rendszer es a fontosabb programok arra felfernek.

(#5) wetomi válasza Jakuu (#4) üzenetére


wetomi
aktív tag

Tudom, hogy a Velociraptor csak félmegoldás, nem is sietem el a döntést, de az ötlet elsőre jó volt, korábban eszembe sem jutott. A céges laposomban SSD van, egy megváltás, szóval már a saját gépbe is ideje lenne váltanom és akkor egyúttal az otthoniba is kerítek egyet.

(#6) Lars válasza wetomi (#5) üzenetére


Lars
őstag

Szerintem is az SSD a legjobb megoldás, szárnyra kap tőle a gép ( 64-es elég a rendszernek, és bármilyen legolcsóbb ssd is jobb mint a legjobb winyó ) Nekem egy e240-es procim van, ssd-vel meg stb. ( leírásban látod ) a proci fel van húzva új kora úta 3.3 ghz-ra. Nem mondom hogy sokat dob, bár ha ssd-d van, akkor már érezni lehet. Semmi feszültséget meg ilyesmit nem kellett babrálnom rajta, ugyanolyan hőfoka van mint alap órajelen.
Egyébként egy gyári amd hűtő hűti 5 éve :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.