- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is az SSD a legjobb megoldás, szárnyra kap tőle a gép ( 64-es elég a rendszernek, és bármilyen legolcsóbb ssd is jobb mint a legjobb winyó ) Nekem egy e240-es procim van, ssd-vel meg stb. ( leírásban látod ) a proci fel van húzva új kora úta 3.3 ghz-ra. Nem mondom hogy sokat dob, bár ha ssd-d van, akkor már érezni lehet. Semmi feszültséget meg ilyesmit nem kellett babrálnom rajta, ugyanolyan hőfoka van mint alap órajelen.
Egyébként egy gyári amd hűtő hűti 5 éve -
wetomi
aktív tag
-
Jakuu
őstag
Inkabb maradj az SSD-nel rendszerlemeznek, a benne levo vinyo meg maradhat masodlagosnak.
Felesleges kiadni 6-7 ezret Velociraptorra, ha par ezressel dragabban kaphato 64GB-s SSD. Magasan jobb megoldas sebesseg szempontjabol a rendszer es a fontosabb programok arra felfernek. -
wetomi
aktív tag
válasz
strike-force #1 üzenetére
Köszönöm, a Velociraptorral nem is adtál rossz ötletet, hirtelen körbe is néztem, mit találni. Olcsóbb és nagyobb is, mint az SSD. A zajtól kicsit félek, szóval kitalálom még. Tudom, hogy sokat számítana.
(#2) DarthSun: Második körben kerítek egy filléres VGA-t is, azt a pár wattot megéri a mindennapokban is, amennyire szükség van már a böngésző alá is a gyorsításra. Most tulajdonképpen csak egy minimál program volt tervben a legfontosabbakkal.
-
Szép tejesítmény-növekedés. Dedikált VGA- t javaslom, sok terhet levesz a prociról.
-
Jo iras, de ha nem akarsz SSD-re kolteni elso korben akkor egy koztes ugras lehet egy 150 vagy 160 GB-s WD Velociraptor. Sebessegre pont ketszer olyan gyors mint a mostani HDD-d. Igaz Win elmenyindexre nalam csak 5,9-et adott.
Az apron mar talalsz 6-7k HUF kornyeken jo peldanyokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest