Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gs20
tag
Az enyém egy hete becsomagolva pihen, holnap veszem elő a fa alól.
Egyedül a frissítés lett lefuttatva rajt, szóval működik.Aminek örülök, hogy a tárhely gond már megkerülhető.
De adódik a kérdés: a garit bukjuk, ha rootoljuk, vagy hogy állnak ehhez a kérdéshez? Megkérdezte ezt valaki?E=MZ²
-
gs20
tag
Nyüstölöm a tabot, eddig frankó, gyors, stabil.
Pár kérdés a szakikhoz:
Root reggel megvolt, lecsupaszított rom felrakva cwm recoveryvel.Viszont az appok továbbra is belső tárhelyre kerülnek, mit kell csinálni? 2 partició kell a kártyára? Vagy hogy rakom át?
Ha esetleg úgy adódik később, oké, hogy vissza tudom tenni az eredeti romot, de cwm recoveryt hogy tudom utána eltüntetni?
E=MZ²
-
gs20
tag
6:30-ra én is ott voltam Veszprémben, hoztam még 2 db-t, bár sajnos csak fekete volt.
Itthon megfrissítettem, rootoltam őket mennek rendesenE=MZ²
-
gs20
tag
Skype hívásoknál nektek is visszhangos/gerjed? Két opendott tablet között használhatatlan, más fél hanerő felett elkezd gerjedni.
Próbáltam bluetooth headsettel, de a kínai N95 headset ami eddig mindennel ment, skypeban csak erős zúgást produkál, a háttérben alig hallható csak a beszédhang.
Megpróbálnám az asztali géphez lévő jó minőségű mikrofonos fejhallgatót, de ott ugye dupla jack dugó van.
Csak mert volt szó róla, hogy van nokiás meg iphoneos szabvány ezekből a 4lábú jack aljzatokból. Tud valaki átalakítót ami biztosan jó?
E=MZ²
-
gs20
tag
Némi dilemmában vagyok...
Nekem a régebbi 3. típusú rom került fel mind a 4 tabletre.
linktosd-vel, és xinternalsd-vel szépen működik a dolog, nincs tárhely gond, én elégedett voltam eddig vele.
A google play nem telepít hiba eddig egyik tabon 1x, másikon 2x jelentkezett, nem zavart.Közben olvastam az új romról. Kipróbálnám, de:
a szépen elkészített eredeti rom mentéseim elszálltak a szélbe, a gyerek törölte őket a pendriveról, mert kellett a hely filmeknek . Szóval mind a 4 tabletem összes mentése elveszett.
Ez okozhat gondot a későbbiekben? Pl gari?
Ha kipróbálnám az új romot, akkor az eredeti mentés hiányában toljam fel az 1.-es mappában lévőt, aztán csináljam tovább a telepítési leírás szerint?
E=MZ²
-
gs20
tag
Sziasztok!
Tavaly karácsonykor vett egyik tabletünk úgy néz ki beadta a kulcsot.
Asztalra lerakva tuneit radio szólt rajt mikor elment a kép-hang (közben nem volt hozzányúlva). Azóta semmi, bekapcsolóra, töltőre nem reagál.
USB-re dugva "cloverview" eszköz látszik amihez nincs driver. Ekkor bekapcsolóval játszva ki-be kapcsolható olyan értelemben, hogy látszik-nem látszik gépen az usb-n az eszköz, de a tablet egyébként semmit nem csinál se kép se hang.
A tab rootolva volt, ez esetben gondolom garira ne nagyon gondoljak. (visszaállítani nem tudom-bootloader sem jön be)
Valaki járt hasonlóképpen?E=MZ²
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest