Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
Nem működik, mivel a mikrofon nem megy vele. Megjegyzem a fülhallgatós része is elég halk.
DIREKT olyat vettem, amelyik NEM Iphone szabványú, mert itt a többiek a lelkemre kötötték, hogy ezen a tabon NOKIA-szabványú a jackkimenet, olyan kell, nem pedig az Iphone-szabvány. Oké, megvettem. Szar.
-
philips20
aktív tag
válasz Heimdallr75 #7652 üzenetére
Kell egy külső hangszóró, általában a legtöbben van microfon is, és ennyi.
-
nagyúr
Vagy nem dugtad be rendesen, vagy összekeverték a nokia és az iphone kiosztást. A halk füles és a nem működő mic pont erre utal. Hidd el. Ki kéne mérni multiméterrel.
update: nincs tokban a tablet? Lehet kicsi rajta a luk és nem tudod tőle bedugni teljesen a csatlakozót.[ Szerkesztve ]
-
philips20
aktív tag
válasz Heimdallr75 #7655 üzenetére
Abba is bele lehet dugni akármilyen fülhalgatót, ha épp nem ki hangosítva akarsz beszélni.
-
nagyúr
válasz Heimdallr75 #7662 üzenetére
Ha ócska a tablet, vagy az op3ndott bt füles AD konvertere, de egy harmadik eszközé meg jó, akkor van benne ráció.
-
Heimdallr75
őstag
a bt füles tökéletes pc-n (természetesen bt vel használva) több kollégám megjegyezte hogy jó a hangminősége pc-n skype/voip alatt. Tabon viszont borzalom gyakorlatilag egy elmosódott érthetetlen minden.
(de ezt más is írta már itt, nem emlékszem sajnos hogy kicsoda)
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
nagyúr
válasz Heimdallr75 #7664 üzenetére
Szerintem köze lehet hozzá az x86 platformnak: talán nincs rá optimalizált skype, csak arm-ra. Vmi hangfelvevő programmal lehetne ellenőrizni, hogy hol a hiba. Esetleg a beállításokban ki lehet kapcsolni a visszhangkioltást?
-
philips20
aktív tag
válasz Heimdallr75 #7664 üzenetére
Én úgy használom, mit amit le írtam, és tökéletes.
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
Na, nekem is pókhálós lett a tab, de nem miattam, hanem valaki leverte az asztalról és tokban is volt. Képernyővel lefelé esett, így a tok semmit sem ért.Azt mondtam neki, hogy min 15k és okés a dolog. Kérdésem: mennyiért javítanák, mert ez ugye nem garanciális hiba?
Válaszotokat előre is köszönöm!– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Orionhilles #7668 üzenetére
Upsz, ez biza nem garis eset. Szerintem 15-ből nem úszod meg.
Miért mindig én???
-
Orionhilles
senior tag
válasz AndrewBlase #7669 üzenetére
Akkor veszek Valentin napi akció esetén egy újat.... Nagyon tetszik, ár/érték arányban ász!
philips20: köszi, jó ötlet, ez még nem jutott az eszembe[ Szerkesztve ]
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
philips20
aktív tag
válasz Orionhilles #7670 üzenetére
Szerintem, ha a kijelzö épp, akkor még alkatrésznek is jó lenne, el ismadhatod.
-
r66
aktív tag
"A javítási díjak elég széles skálán mozogtak. Néhány ezek közül:
Érintő képernyő csere: 8.000Ft - 35.000Ft +ÁFA között
LCD kijelző csere: 11.000Ft - 39.000Ft+ÁFA között"
Nem ismerem a céget, de egy telefont megér. -
ktmt
aktív tag
Nekem is tokban volt, de kicsúszott. Ez a valentin napi akció tuti?
-
besaints
tag
Sziasztok. Fel akartam tenni az Áruházból a MindigTV app-ot, de "nem kompatibilis".
De a Sony telefonomról az app-ot persze le tudtam szedni (com.ah.mindigtv-2.apk), és kézzel fel tudtam telepíteni, és megy szépen most is.
Szóval miért van az op3n dott tablet inkompatibilisként nyilvántartva az Áruházban? Az Intel/x86 nem tetszik neki??
[ Szerkesztve ]
Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
besaints
tag
válasz philips20 #7681 üzenetére
De valójában kompatibilis, az x86 ellenére is, mert kézzel fel tudtam telepíteni, és megy is szépen (vagyis a Mindigtv apk nem tartalmazhatott ezek szerint arm-ra fordított natív lib-eket). Csak elég kényelmetlen.. És feleslegesnek érzem a plusz munkát vele..
[ Szerkesztve ]
Ingyen elvihető 2 hónapos fekete kiscicák... Samsung Galaxy S22 Ultra...
-
nagyúr
Őszinte részvétem.
Én neoprén tokot vettem, a tiéd milyen tokban volt? Az a baj, hogy maga a készülék olyan súlyos, hogy ha a sarkára érkezik, a saját súlyától megroppan bármilyen tokban. Kivéve talán azt a gumipókos megoldást. -
mazsi
senior tag
válasz besaints #7682 üzenetére
Ne problémáz ezen. A fejlesztők tiltják az x8-os letöltést - illetve nem engedélyezik, mert nem tesztelték ilyen vason.
Így van ez a legtöbb újdonsággal, lassan javulni fog a helyzet ahogy terjed ez a tokozás. Addig független oldalakról le tudod menteni az apk-t, vagy variálhatsz a Play szűrésével, akár ki is lehet iktatni.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Milyen Bluetooth hangszórót javasoltok ehhez a kütyühöz? Kislányom mindíg használja és van amikor elég halk a mese rajta... ☺ -
Magnat
veterán
Hi,
Akinek szarakodik a hang, füles nélkül is csinálja? Én kipróbáltam Skype-pal, Viberrel és a saját voip telefonos programjába is bedrótoztam tesztképpen a BC accountomat és mind tökéletesen szólt a pár perces teszteken. Utána unokahúgomhoz került (neki lett véve, csak teszteltem pár napig), azóta meg Zello-n váltunk néha pár szót, azzal is tökéletes. Aki nem ismerné, ez egy walkie-talkie szerű cucc, sztem a minősége hang tekintetében a legjobbak között van - bár mivel nem folyamatos a stream, nem klasszikus voip.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Matykoh
tag
Használ itt valaki swiftkeyt? Nekem nem működik a hangalapú szövegbevitel. Van valakinek valamilyen ötlete, hogy miért? Én rontok el valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Lpeet01
csendes tag
December vége óta használom a tabot. Nagyon jol szuperál, megcsináltam rajta a tárhely növelést is. Érdekes, hogy minél jobban telik az idő annál többet bír az akkuja! Nálam a háttérben a Terminal Emulator állandoan fut wifi ébrentartás céljàból, Battery doctor az alkalmazás kezeléshez, akku optimalizáláshoz és az Flux nevű app, amivel -55 körül van levéve a fény, mert engem szörnyen vakit. Legutolsó töltéysel 1nap 15percet ment el 7h15min aktiv kijelzővel és maradt benne 3%! Hát mi ez ,ha nem tuti vétel! --- Tegnap azt nyilatkozta a Tescos műszaki elado szaki, hogy ismét tele vannak a polcok, de 30 ezerért nem igazán viszik. "Lesz még ez 15... " jelentette ki!
[ Szerkesztve ]
Lpeet01
-
nagyúr
Próbáld már ki a következőt!
A füles részébe dugsz egy fülhallgatót, a mikrofon részbe pedig bedugsz egy csavarhúzót, rézdrótot vagy bármit, amivel rövidre tudod zárni, és meghallgatod, hogy a rövidzár pillanatában hangosabb lesz-e a zene! Már persze, ha előtte elindítottál egy zenét...
Ha igen: az elosztó iphone kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest