Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz VMatteo #5851 üzenetére
Annyiért kell, hogy adják, amennyiért ki van rakva.
A kasszás nem tud mit tenni, de az ügyfélszolgálaton visszaadják a pénzedet. Úgy is oda kell menni, mert a garancialevelet tőlük kapod meg.
Én egyszer bezsákoltam 12 db DVD filmet, azzal, hogy 200 Ft darabja. A kassza 700-at fizettetett ki velem, de az üfsz-en visszaadták a különbözetet és még kaptam egy 200 Ft-os bónt is.Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
VMatteo
őstag
válasz RoundRobin #5853 üzenetére
jó, de a tablet alatt már nem volt ár, csak az ár helye. így meg bukó az egész
Tisztelet a Gépésznek!
-
VMatteo
őstag
válasz RoundRobin #5856 üzenetére
persze, ezért is nem vertem a seggecském a földhöz
Tisztelet a Gépésznek!
-
RoundRobin
aktív tag
válasz #03372544 #5855 üzenetére
Világit az egész reklámanyagról, hogy olyan valaki csinálta, akinek sok köze nincs az ilyen cuccokhoz.
Mi az, hogy intel chipset?Na meg, 'erős hardverrel ellátva'?
Maga a tab a hardver, azt már nem kell 'ellátni', hacsak nem egy tokkal, billentyűzettel.
A tab mint olyan, lehet erős, vagy gyenge hardver.Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
philips20
aktív tag
válasz RoundRobin #5858 üzenetére
Persze ez egyértelmü, lehet hogy még a tabletetsem látta élőben, aki ezt csinálta.
-
janaman01
addikt
most voltam kint a bezárós ( Törökszentmiklósi) tecsóban....30 e a tablet azaz már nem akciós(nincs belőle)....van még egy db fekete tok ami 4e..illetve az okoskarkötő vagy mi, van most leárazva 12 e valamennyiért....
a teló is változatlanul 30 e[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
RoundRobin
aktív tag
válasz janaman01 #5860 üzenetére
Akkor ráb....ott a tesco.
Éreztem én. Ez a tab simán elkelt volna 25 forintos átlagáron. Valamiért idejekorán bepánikoltak és ezért vitték le az árát 15-re.
Várható, hogy a használt tabok ára is 15 fölé megy.Tegnap néztem, egy ilyen kiállitású tab, csak kisebb, 7 inch-es (IPS) kijelzővel, hardveresen full ugyanez, csak a kamerák kisebbek (előlapi 0.3 MPx, hátoldali 2), 29900-ért van AKCIÓZVA!
Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
bagkri01
őstag
válasz RoundRobin #5861 üzenetére
Hát most én is írok egy ki érdekességet. A tescos 15k-s tablet eddig megbízhatóbbnak bizonyul, mint a céges xperia tablet z2 és gyorsaságban is majdnem olyan jó. Az xperia néha csinál olyat, hogy nem hajlandó a bekapcs gombra feléledni, csak bekapcs+hangerő felre, néha nem érzékelnek az alsó navigációs gombok, bele fagyogat a kamerázásba.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
janaman01
addikt
válasz RoundRobin #5861 üzenetére
mindenesetre, mi (akik 15 ért kaptuk meg) jól jártunk vele..
-
fater01
tag
válasz ottoarc #5852 üzenetére
Keresd meg a belső tárhelyen a clockwokmod mappát egy normális file-kezelővel. (es file explorer, root explorer, aminek meg van adva a root jog. File kezelő beállítások/root checking pipa be. Utána Su-val engedélyez). Valaki említette, hogy az app/data mappában van. A clockvorkmod/backup mappán belül van egy dátummal ellátott mappa. Na abban van a mentés, A tulajdonságok menüpont alatt 600-700 MB körül kell mutatnia. Meg kell annak lenni, nem tűnhetett el. A file explorerben pipa legyen a rejtett file-ok mutatásánál is.Majdnem elfelejtettem. Az egész backup mappát töröld és utána a cwm recoval csinálj egy mentést az sd kártyára.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Szimplan csak a droid beallitasaiban, az alkalmazasok kozul letiltom azt amit szeretnek es amit ezek kozul lehet. Nincs roootolva a tab szoval csak azokat tudom tiltani amiket enged a droid, majd ha rootolva lesz talan, akkor a Disable Service progival tiltok le majd service-eket. Egyelore most igy jo, ez a visszaallitos orulet nem tudom honnan jott. Arrol mar hallottam, meg tapasztaltam, hogy egyes google appokat visszakapcsol a droid na de mindet?
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
philips20
aktív tag
válasz RoundRobin #5862 üzenetére
És tényleg ) uh...
-
atthany
aktív tag
Na skacok, mostani áron nem lesz sok új forumtársunk
-
Süvi
őstag
válasz atthany #5869 üzenetére
Majd vesznek innen a fórumról jó "Iphone minis kijelzőjűt".
-
-
Rodzser Mór
senior tag
Mégiscsak be kellett volna vásárolni ebből a tabletből, és 18e-ért eladni.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz Rodzser Mór #5874 üzenetére
Voltak, akik megtették.
Gondolom elvitték romániába, ukrajnába és ott eladták őket.
Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
janaman01
addikt
válasz Rodzser Mór #5874 üzenetére
bízzunk benne hogy a következő generációt is el...asszák és majd azt is leárazzák ...na majd akkor lecsapunk rá
-
nagyúr
válasz VMatteo #5846 üzenetére
Ha bárhol az üzletben van egy alacsonyabb ár feltüntetve, a bolt köteles az alacsonyabb áron eladni a terméket. Fogyasztóvédelmi törvény! Őket nem érdekli a véletlenül kinnfelejtett molinó, csak büntet. Direkt ugranak az ilyenekre.
Ha ott vagyok, én biztosan megveszem 15-ért. Egy bizonyító erejű fényképet nem árt még odabent csinálni, hátha közben eltűnik a felirat...
Ha vki lát 30-ért kitett példányokat, azért nézze már meg a tárhely menüt, kíváncsi vagyok.
Ja, vki írta, hogy gps-t nem tudnak belevarázsolni. Dehogynem! Nem ez lenne az első eset, hogy benne volt egy hardver a készülékben, csak óccsósítás, vagy egyéb okból le volt tiltva. Lehet, hogy az intel SOC alapból tartalmazza a gps modult, csak nincs hozzá driver. Lehet, hogy a következő generációban már lesz. Akkor csak egy fw csere kell.[ Szerkesztve ]
-
Jkla99
csendes tag
Sziszatok!
Még december közepe környékén vettem én is egy ilyen tabot. Egyenlőre elégedett vagyok vele, viszont most kicsit olvasgattam a fórumot és láttam, hogy sokaknak nem jó frissítés után. Az első bekapcsolásnal én is telepítettem rá az egyik frissítést de az csak most tűnt fel, hogy lenne egy másik update is. A kérdésem az lenne, hogy fel merjem-e telepíteni ezt a frissítést, vagy inkább ne bolygassam a dolgokat ha eddig jó volt?
Köszi előre is -
ottoarc
tag
válasz fater01 #5865 üzenetére
CWM Recvery-ből meg tudtam csinálni. A fájlkezelő nem látta. Viszont tettem egy olyab felismerést, hogy az alapalkalmazások majd' elvesznek 300 MB-t a tárhelről. Ez eddig nem is tűnt fel. Sajnos az alapproblémám továbbra meg van. Nem tudok ismeretlen forrásból alkalmazást telepíteni egyáltalán, és nem tudom felrakni a romokat CWM Recovery-ből.
-
bagkri01
őstag
Ha az első frissítés fel ment, akkor a második is települni fog, de ha nem használod az open dott-os alkalmazásokat, akkor nincs értelme feltenni a frissítést.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Quqesz
nagyúr
Skacok,aki használja a google fordítót az NE frissítse!!!!! Nem indul el azóta. Direkt letöröltem,újraraktam,a tabot újraindítottan(162 óra után),csak fc.....amúgy REMEK ez a tab(asus sarokba hever). Simán újraindult,semmi baja.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
tupuk
aktív tag
Sziasztok, venni akarnék ehhez a tabhoz egy ilyen jack dugós adaptert, de nem az ebayről, mert az lehet csak egy hónap múlva jönne meg. De nekem most kéne, akár drágabban is. Ma és tegnap 3 boltban voltam személyesen, sehol se volt. Van tippetek, melyik boltban adnak ilyet Magyarországon?
Aki nem olvasta volna a jóval ezelőtti kapcsolódó beszélgetést itt a fórumban: ez nem az elterjedt, Iphone-szabványú jack-csatalakozóhoz való adapter, hanem a sokkal ritkább, Nokia-szaványos. Mivel ilyen a tab jack-kimenete.
-
Sötétló
csendes tag
Sziasztok.
Alig egy hete vettem nalam pattentul mukodik minden.Igazabol csak vedo foliat kelene szereznem valahonann ra. Ipad minire lehet kapni ami jo lenne erre is csak 2000 ft... Nem tudtok olcvsobnot. Illetve most vettem egy nemoria kartyat bele.[link]
Mint latjatok szerinetm marha jo aron foleg mert hihettelen gyors.
Illetve valaki latot meg Tacskoban ilyen tabletett bp valahol. Egy darabra meg vadaszunk:-D[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Doogee T20 Ultra 12 colos tablet pc táblagép 12/256GB 12"
- Realme Pad tablet
- Kindle 3 (billentyűzetes változat), Rakuten led olvasólámpával és eredeti Amazon bőrtokkal
- Apple iPad Pro 13" OLED M4 WiFi + Cellular,512 GB, 2027.04.ig garanciális, új, bontatlan,Space Black
- Apple Ipad magic keyboard 12.9 pro eladó, makulátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest