Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
Sziasztok,
Lehet mar volt kerdes korabban de nem talaltam meg, sajnos.
Letezik teljesen kompatibilis GCam verzio Oneplus 7 prora? Ha igen, hasznalja vki? Jobb minoseget ad mint a gyari szoftver?
Tudtok olyan helyet ahonnan rendelve szamlat is kapok rola? Cegre vennem, a ktg elszamolas vegett.
Koszi
[ Szerkesztve ]
-
HUNgabus
senior tag
Van itt vki aki esetleg használta (együtt, előtte-utána) Samsung S10 vagy S10+ -al?
Nem nagyon tudok dönteni, de nagyon kéne vmi mert eladtam a másik telómat és most egy 3 éves S7-tel szenvedek aminek az aksija
néztem sok tesztet, fej-fej mellett is, kamera / kijelző / szoftver különbözőségekkel tisztába vagyok, leginkább a napi tényleges használati dolgokra gondolok. Tudom mindenkinek más és szubjektív de hátha...
köszi
-
HUNgabus
senior tag
Koszi a segitseget mindenkinek, alszok ra meg 1et es holnap veszek/rendelek vmit
-
HUNgabus
senior tag
számomra a "jó" kamera alapfeltétel, üzemidő annyira nem, egész nap kocsiba vagy otthon irodába, ott tudom tölteni, a méret viszont jobb lenne a minél "kisebb", eddig pixel 3 volt, most elvitték, ezért kéne vmi SOS, az a baj hogy nagyon nem jön be se a nagy péklapát, se a lyukas kijelző, talán jövőre megoldják a kijelző alá,
xiaomi rendszer nem jön be, más meg nincs, szifon se kell, nokiába még reménykedtem de nagyon el...ták az N9-et, lehet veszek egy occó Samu s10e és kihúzom vele vhogy 1 évet max még jön vmi szebb... -
HUNgabus
senior tag
xiaomi rendszer nem jött be már többször próbáltam, szifon koppintás így az kiesik
pixelek meg...., áááááááááá tele a tököm a sok gyári hibával, 2-3x kell cserélni mire minden müxik, talán,
szoftveres béta tesztelő vagy, egy dolgot megcsinálnak 2t elbasznak, kicsi az aksi, kamera hiába über állat ha telefonként szinte alig használható, 3 hónap alatt kaptam párszor agyvérzést miatta, így inkább eladtam,samu s7 van most régi 3 éves céges teló de még mindig müködik
oneplus on és 3t volt azokat szerettem, csak túl nagyon voltak, pláne vmi normálisabb tokban, ezért félek a 7 protól is, bár sima s10 volt kezembe az nem volt olyan nagyon élhetetlen,
-
HUNgabus
senior tag
még lenne 2 kérdésem amire nem találtam egyértelmű választ,
- van benne "dark mód"? vagy hasonló skin
- a kamerát lehet-e gyorsinditani és a hangerő gombokkal fotózni?
- alvó állapotban ki lehet tenni pl órát, dátumot a kijelzőre? aktív display a samsungál
köszi
-
HUNgabus
senior tag
köszi, akkor ez lesz szerintem
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok
lenne 1 kérdésem a Onpelus tudorokhoz, hátha tudtok segíteni
rendeltem egy Wrap 30W gyorstöltőt és egy szivargyújtó töltőt is, szintén 30W, megtetszett és jókat hallottam róla, viszont Pixel 3 XL nem akar gyors tölteni, sőt inkább lassabb mint egy régi LG 2.5W, na már most ezek csak Oneplus telókkal működnek vagy nálam a hiba?
az oké hogy a Pixel 3 XL nem tud maxon töltést venni, de azért ennél gyorsabb kellene hogy legyen,
azt írják több helyen hogy tudja a 30W de csak a szabványos USB-C Power Delivery szabvány szerint, na már most ha jól sejtem akkor a Oneplus ezt nem tudja...köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest