Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Nem hiszem, hogy az lenne, de én az Atomic Cafe nevű dokufilmet láttam. Érdekessége, hogy nincs narrátor, hanem csak a régi dokumentumfilmek, filmhiradók, riportok és katonai propagandafilmek összevágásából készült, és inkább a társadalmi hatásait vizsgálta. Kedvencem a "duck and cover", mintha az asztal alá bújás bármitől is megvédene.
-
törölt tag
Asszem a Csernobili vészharangok vagy milyen címűre gondolsz, megvolt vhs-en sok évvel ezelőtt. De mellé mehetett egy másik, amelyik az orosz atomprogramot mutatta be, Csokivároson keresztül. Keresném mindkettőt.
Holnap hozunk neked egyet, lekvárral, fagyállóval tuningolhatod még kicsit. Meddig tudod húzni?
Egy kis szöszenet: az a katonai megoldás, a feküdjünk a földre, lábbal a robbanás felé, takarjuk be magunkat, mikor ide jutottam arra gondoltam egyből ássuk is el, ne kelljen utánunk még temetni, amíg mozgunk oldjuk meg magunknak. Algír mint város önmagában képes atombombát fejleszteni? Helyenként nem ártana szerintem a magyar nyelvtan szerinti írásmódot használni az angol megoldások helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest