Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #96 üzenetére
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #98 üzenetére
Ezek a snapi 805-re vonatkozo adatok. Az, hogy a te procid pvs binje hasonlit a 805-re szerintem nem jelenti azt, hogy a te telefonodban is az van.
Nezd csak meg a cpu-z-t, mert az kiirja, hogy MSM8974PRO-AA illetve a frekit is. Nalad mit ir?
Egy custom alulfeszelt vagy tuning kernel jol jonne egyebkent.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #100 üzenetére
Igen az lehetseges, hogy ugy van, de itt mashogy irtak. A qualcomm forumara is irt valaki egy kerdest ezzel kapcsolatban, de nem valaszoltak neki.
Azt nem tudod, hogy hogyan lehetne modositani a frekvenciakat es a feszultsegeket? Van erre modunk vagy ahhoz mar custom kernel kellene?
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #107 üzenetére
Koszi, mar toltom is.
Te felraktad mar? Jobb lett vagy rosszabb?
-
andersen10
aktív tag
válasz andersen10 #109 üzenetére
Rákerestem, MIUI-ban is létező probléma, ugyanez van nálam is:
http://en.miui.com/thread-28885-1-1.html
Valszeg a ROM-ban kiszállított nyugati fontkészlet nem tartalmazza a magyar ékezetes karaktereket. Azt hiszem bejelentem a gyártói fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #110 üzenetére
Erdekes.
Ha valtasz fontot nem javul meg?
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #107 üzenetére
Itt egy uj link az 1.6-hoz: [link] password: 6d92
A masikat nekem nem tudta letolteni, illetve ez nagyobb file kicsivel.
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #125 üzenetére
Erdekes, mert nalam semmi ilyesmi nem jelentkezik, wifi, mobilnet atomstabil, bt-vel sincs problemam. Erdemes szerintem felrakni a hivatalos oldalrol letoltott 1.6-ot wipe utan, illetve az osszes bloatware-t torolni.
Engem egyedul a zorges zavar, de mar kezdek hozzaszokni.
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #137 üzenetére
Nekem egybol eltunik amikor megnyitom az sms appot. Milyen sms appot hasznalsz? Gyarival se tunik el?
Nekem eleinte az volt a gondom, hogy nem tunt el az sms ertesites amikor a lockscreenbol valaszoltam sms-re. Szerencsere ezt az 1.6 javitotta.
[ Szerkesztve ]
-
andersen10
aktív tag
válasz andersen10 #109 üzenetére
"a zenelejátszókban ékezetes karakterek ": közben kiderült, ez nem a telefon hibája, mert a google music webes lejátszóban is így jelenik meg. És semmi más nem segít, mint ott a webes felületen átszerkeszteni az album / szám / előadó neveket ahol hibás. De ez már nem jelen topic témája...
-
Kakumix
senior tag
válasz andersen10 #157 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ és a fényerőt tekintve el is fogadom :-)
Viszont a BLE Checker nem biztos, hogy korrekt választ ad, mert a Galaxy Note-omra is azt mondja, hogy BLE Supported, pedig abban tutira csak 3.0-ás Bluetooth van.
A BT L(ow) E(nergy) - újabban BT Smart pedig csak a 4.0-val jött be (ha jól tudom), mindenestre külön antenna/rádió is kell hozzá a sokkal alacsonyabb frekvencia miatt. Nem külső csak nem ugyanaz, mint a sima BT antenna.
A BLE Checker valószínűleg csak az Androidba beépített API támogatást ellenőrzi, mert az is mintha csak a 4.2-től lenne az Androidban vagy egyszerűen csak a nightly Cyanogenmodom ad vissza neki fals értéket.
Mindenesetre, köszönöm még egyszer!Legyen szép napod!
-
Baggins86
aktív tag
válasz andersen10 #171 üzenetére
Én egy dual sim selector nevű szintén fizetős progival oldottam meg.
Amúgy meg mindenki teljesen készen van attól, hogy milyen szép ez a telefon
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #238 üzenetére
Igen valoszinu a wifi lehet a gond, de most jott ki egy uj patch, mindjart felrakom es tesztelem.
Innen tudod letolteni: [link]
Nem kell wipe, csak felpakolod.Ahogy latod eleg gyorsan jonnek a javitasok. December vegen jott ki az elso es ez az utolso pedig tegnap es ez mar a negyedik valtozat.
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #241 üzenetére
Ezt linkeltem tegnap, fel ne toltsd az en linkem google drive-os.
Egyebkent most pegasusq governort es sio i/o schedulert hasznalok. Eddig ez jon be a legjobban.
Miscellaneous bug viszont meg mindig megvan. Nalad mar nincs ilyen gond?
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #243 üzenetére
Meg nem probaltam mert azt hittem fizetos, de most megtalaltam xda-n.
Teljesen ujraraktam most a cm12-t, wipe meg minden megvolt illetve csak egy pico gapps-ot pakoltam fel es nem modositottam semmit, meglatjuk igy meddig birja.
Bluetooth-ot majd kiprobalom ha lesz egy kis idom.
-
andras888
aktív tag
A dualsimhez annyit fűznék hozzá hogy tudomásom szerint az összes dualsimes így működik. Csak az egyikben mehet a 3g, 4g. Néhyány telefonban ez a foglalathoz is hozzá van rendelve, azaz nem mindekét foglalat képes 3g re, de az újjabbakban ez nem számít, rendszer alatt átválthatod, cserélgetheted hogy melyik simeb szeretnél netezni.
-
andersen10
aktív tag
A bluetooth hazaúton is összeomlott. Úgy olvasom gyakoriak CM11/12 romkál a BT problémák. Fájdalommal búcsút veszünk...
Kinivo BTC450 a cucc a kocsimba, stock rommal nem volt gond -
whYz
őstag
válasz andersen10 #246 üzenetére
En se tudom megszuntetni ezt az akksi leszivo cuccot, ugyhogy vissza kell ternem a stockhoz
Jo lenne mar ha kijonne stock android L.
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #248 üzenetére
Most ezt akarom kiprobalni. Meglatjuk...
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #250 üzenetére
A legujabb ingyenes: Nubia Z7 mini 1.80 V5.8.0.1_4G Fix Core Sync
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #252 üzenetére
Hat igen... Nekem volt mar, hogy megprobaltak kis kinaiak belepni a gmailembe. Szerencsere google okosabb volt es megallitotta oket.
Mindjart felrakom aztan kiprobalom milyen. Igazabol nekem csak egy mukodo rom kellene ami nem szivja le az akksit arra az 1 honapra ameddig jon a hivatalos lolli.
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #256 üzenetére
En felraktam ezt a FIUI-t de nem valami nagy szam.
Igazabol csak egy modositott CM11 de eleg benan osszerakva.
Youtube az tenyleg szokasos hiba 4.4.2-alatt. Regi yt-t fel lehet rakni, meg jobb is mint az uj.
Alkalmazas telepitesnel 2 ikon meg azert van, mert a google play kirak egy plussz parancsikont, de ezt a play beallitasaiban ki lehet kapcsolni es akkor minden okes.
Miutan kiprobaltam a cm12-t az a gond, hogy az osszes tobbi rom gagyinak hat utana, egyik se tetszik.
Kar, hogy van ez az akksi leszivos bug, de lehet inkabb visszarakom es megbaratkozok vele, mert meg mindig ez tunik a legjobbnak szamomra... -
andersen10
aktív tag
válasz andersen10 #256 üzenetére
Az 1.8 béta alapú Nubia-Z7-mini-V5.8.0.1_4G ROM-tól is búcsút vettem. FC-zett vele 1-2 progi, illetve volt hogy nem értett a túloldal telefonáláskor. Persze lehet, hogy ez nem a ROM hibája, mindenesetre most a teljesen gyári 1.72-t tettem fel szerencsére a recoveryt nem írta felül, így a TWRP rootolta automatikusan.
Kínai vackokat, nem kívánt google összetevőket root app delete-vel leszedtem, meglátjuk. Egy FC már volt ezzel is, Car Home Ultra autós app omlott össze.[ Szerkesztve ]
-
andersen10
aktív tag
válasz andersen10 #266 üzenetére
Nem az 1.8 béta alapú ROM volt az oka a jelenségeknek, a gyári 1.76 is ugyanolyan...
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #267 üzenetére
1.82 is van mar.
Viszont ahogy olvasom napok kerdese es jon a beta android 5.0. Mar nagyon le akarom cserelni a CM12-t. Ujabban elkezdett laggolgatni.
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #297 üzenetére
En nem igazan hasznalom, viszont ahogy latom a gyari zenelejatszo ugy ahogy mukodik ha el van fektetve a kepernyo es kb 1:2 aranyba van allitva a split screen, viszont kicsik a betuk nagyon.
A google music mukodik offline is, nem kell hozza elofizetes csak ha streamelni akarsz.
Navihoz otletem nincs. Google maps-en le lehet menteni kis terkep reszeket viszont az gondolom nem eleg neked.
Sygic-et probaltad mar? En felraktam de el se indul, egybol force close-ol.
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #302 üzenetére
En google mapset hasznalom mert van mobilnetem, viszont nemsokara menni szeretnek kulfoldre es igy jol jott volna a sygic amihez van full europa tomtom terkepem, viszont egyszeruen nem tudom mukodesre birni. Gondolom a nubia altal osszeganyolt sd kartya kezeles lehet az oka, igy cm12-t kellene felraknom vagy megvarni a hivatalos 5.0-t.
Walkmant nem probaltad meg?
Nekem gyari 1.82 van fent english-re allitva es nem mutat kinai karaktereket az ekezetek helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Dawee
tag
Morelocal 2 appal állíts be magyar lokalizációt, így a letöltött appok magyarul jönnek, gyakorlatilag csak a nubia ui marad angol.
A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #305 üzenetére
Ki tudnad probalni kerlek ha ezt felrakod es elinditod akkor elindul? Nekem elso inditasnal FC.
Koszi
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #307 üzenetére
Ohh franc, azert koszi. Gondoltam nem egyedi eset.
Akkor majd mokee 5.0-val kiprobalom ha kiadnak egy masodik verziot belole.
-
bear_
aktív tag
Here mapset próbáltad?
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #322 üzenetére
Ezt jo tudni, bar ha eszreveszem, hogy veletlen 2 app icon lett egyszerubb azt az appot gyorsan ujrarakni.
Esetleg ha mar hasznaltad az appot vagy tobb appnak is dupla iconja lett akkor jo megoldas.HERE mapsot en is ki fogom probalni, mert sokszor nincs terero amerre jarok es google maps meghal.
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #330 üzenetére
Aha mar kiprobaltam a mokee-t es a cm12-t is.
Mokee gyakorlatilag a cm12-re epul es alig van par extra benne de azok is teljesen haszontalanok.
Ami eddig feltunt, hogy a smartmax es pegasusq cpu governor-nel nem all le stabil 300Mhz-re a cpu, hanem folyamaotsan ugral 600-900 kozott mikozben semmit nem csinalok. Interactive-al jonak tunik.
Ezt probaljatok ki. Egesz jo lesz a sebessege a telonak.
-
andersen10
aktív tag
válasz andersen10 #360 üzenetére
Mégsem szuper.
Nagy nehezen letöltöttem (még egy finn sim kártyát is ignybe kellett vegyek a baidu reghez), föltettem, aztán:
- nem sikerült rootolni
- nem tudtam custom recoveryt feltenni
- nem tudtam gapps-ot telepíteniValamint mindjárt az első kimenő hívásnál panaszkodott a túloldal, hogy szinte semmit sem ért abból amit mondok.
Szóval felejtős a dolog, amíg ki nem jön javítva a hivatalos és a ráépülő custom romok.
Fenti kínai fórumon is panaszkodnak a kezdetei eufória után, márahogy a google fordításból ezt sejteni engedi...
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #361 üzenetére
Unlockolni kell a bootloadert ezekhez.
Itt egy kinai leiras, full egyszeru es mukodik is elvileg. 2-es gomb az unlock-hoz, 5-os gomb a recoveryhez. Viszont CM-et vagy regebbi romot nem fogsz tudni felrakni csak ha visszarakod az 1.82-t a nubia updaterrel.
Roothoz mukodik a towelroot is vagy recoverybol supersu.
Gapps egyertelmu.
Hivasbug: Talan probald meg ezt beirni a build.prop-ba:
persist.audio.fluence.voicecall=false
Ez kikapcsolja a hatso mikrofont, nekem valamelyik romnal segitett.
-
whYz
őstag
Egyebkent mennyire folyamatos a rom? Kevesbe laggos mint az elozo? Antutuban mennyi pontot kapsz?
-
andersen10
aktív tag
A needromon találtam, a smartdigisek véleménye az új official beta lollipop rom-ról. Lásd lent.
Tehát nem csak én éreztem úgy, hogy még nagyon problémás...
Viszont ez a sor meglepett: "Connectivity same as 1.82 to bad (unstable wifi, bluetooth transfer) , low gsm signal"
Én nem tapasztalok az 1.82-vel wifi és bt problémát, gsm sem problémás, bár térerőt nem hasonlítgattam más telóhoz. Vajon miért írták?...
About new Beta Andoid Lollipop Official 5After testing the new official you have to say , nice ui, nice live colors and nice touch.
Connectivity same as 1.82 to bad (unstable wifi, bluetooth transfer) , low gsm signal
Core: Unstable, fast response very memory temp usage to be faster (as some application fast lauchers who using 130-250mb in cache) , so with this memory use at piick have lags, and stucks example the fustions of UI volumes,brightnes etc.
Battery use: Same as latest beta versions +- 36 Hours
Photo camera : excelent as nubia camera (very high memory and battery using)
Sound: no change same as 4.4.2
Video/ 4K : Same as 4.4.2 (very high memory and battery using)
Multilang: No only EN/CN
China apps: Bad (Must removing)
Partitioning: Changing the partitions for high rom usage.
At last my opinion, its very nice rom but it is in child version yet. The rom use big space of the phone because have the biggest nubia framework (photo,editting etc) I do not use for now because its not stable… The choice its yours…
Smartdigi -
whYz
őstag
válasz andersen10 #380 üzenetére
1.82-vel problemas a gms es a bt, de erre vannak megoldasok. Ha nem a gyari 1.82-t hasznalod akkor valoszinuleg mar javitva lettek benne.
1.76-1.80-as radio baseband tunik a legjobbnak, ezeket fel lehet rakni barmelyik romra es ki lehet probalni.
Valoszinuleg tenyleg nem alkalmas napi hasznalatra a uj off 5.0, viszont ha kicsit javitjak es valamelyik kinai csinal belole cm12-t akkor az mar egesz jo lehet.
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #383 üzenetére
Alitolag nemsokara lesz cm12 is, unified storage-al. En inkabb arra varok.
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #386 üzenetére
Eddigi cm12 romok is hasonlo meretuek voltak. Nincs benne semmi folosleg, teljesen realis.
TWRP 2.8.3-at felrakhatok off 5.0-val? Rajottel mar hogyan lehetne?
-
kano
nagyúr
válasz andersen10 #386 üzenetére
A CM romok mind ekkorák, mert még gapps sincs hozzá általában. A gyári romok azért ekkorák mert tele van minden féle szeméttel.
Valaki kipróbálta már ezt a 12.1-et?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
whYz
őstag
válasz andersen10 #389 üzenetére
A letolteshez kellene decryption key.
Egyebkent az egyik orosz csavo frissitette valamivel(talan gapps) a cm12.1-et es most kicsit megnott a merete. Innen lehet letolteni: [link]
kano: En holnap megprobalom felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
andersen10
aktív tag
válasz andersen10 #392 üzenetére
Még annyi kieg, hogy a twrp rootol is, nem kell külön.
Illetve a cuoco rom OTA upatere a cuoco frissítéseket tölti le, nekem így ment fel az utolsó verzió, nagyon barátságos megoldás. -
kano
nagyúr
válasz andersen10 #392 üzenetére
Nubia Firmware Upgrade Toolst honnan szedted le? Az olasz fickó oldalán nem jó a link.
Köszi!
Szerintem nem kell alap 1.82 a kiinduláshoz, mert gondolom a NFUT úgyis mindent visz a flashnél.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz andersen10 #395 üzenetére
Köszi! Feldobnád valahová? Akkor le kell szedni hozzá az 1.82-t is.
Köszi„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
andersen10
aktív tag
válasz andersen10 #395 üzenetére
Még annyi tapasztalat hogy a cuoco 2.62 kapcsán, hogy multilang, de nálam magyarra állítva volt, hogy nem jött fel a billentyűzet, most angolul használom, bár nálam eleve angol ált minden oprendszer.
Úgy tudom a CM romokban nincs gesztusvezérlés, itt beállítható. A kettős kopp felnyitás hiányozna...Illetve srácnak van fb oldala ott lehet naprakészebb minden: https://m.facebook.com/cuoco92
-
kano
nagyúr
válasz andersen10 #397 üzenetére
Köszi!
Engem a CM12.1 érdekelne a cuoco LP nem igazán. Nekem most CM12 legutóbbi (03.22) van fent és szinte minden jól működik.
A CM12-ben van gesztus a 12.1-ben nem tudom.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz andersen10 #400 üzenetére
Akkor szerintem marad a mostani CM12-m. Hagyom még ezeket a LP-ket egy kicsit érni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
bkri
tag
válasz andersen10 #403 üzenetére
Szia!
Ez melyik ROM ?
Esetleg tutsz LINK-et hozzá kérlek...
Ez a "Nem egyszerű" telepítésű ROM... Bocs, de láma vagyok itt...
Esetleg ha leírást is tudnál linkelni.KÖSZI!!!!
ÜDV: BK
-
bkri
tag
válasz andersen10 #403 üzenetére
Én egy ilyet találtam:
NX507J_Z0_EU_DSXOK1DD00J203_5.0_2.62-Reloaded_CUOCO92
Ez lehet az?
Ezt Recovery-ből lehet telepíteni simán?
ÜDV: BK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest