Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
whYz
őstag
-
whYz
őstag
MIUI-t nem probaltam, nem az en stilusom.
Nem tudom mit ertesz kinlodos modszer alatt, de eloszor fel kell rakni az off 5.0-t pc-vel, majd a twrp-t majd twrp-bol a cm12-t. Nem olyan nehez a dolog es igy van 11Gb unified storage. Biztos nem fogok ezutan visszavaltani az osztott sd kartyas megoldasra.
-
whYz
őstag
Szia
Ezt a 2 linket talaltam ami nem kinai:
https://copy.com/Aq4SmgfnirGQcp0E
https://www.oboom.com/T5XHDBBHIlletve itt a link a telepitohoz:
https://www.oboom.com/Q1DBIDZS
A telepiteshez 1.82 vagy 2.03 romnak kell lennie a telodon. Szolj ha kuldjek reszletes leirast a telepiteshez.
Dual sim tokeletesen mukodik, viszont kikapcsolni nem lehet a simeket, tehat folyamatosan mennek, max kiveszed ha az egyik sim nem kell.
-
kano
nagyúr
És az aksi ideje milyen?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Na igen, engem az aksiidő érdekelne igazás, de nem az első töltésig. Annak kell 3-4 töltés mire beáll.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Az elsőre akár normális is lehet... 2. - 3. töltés lesz az irányadó talán.
-
kano
nagyúr
Na hogy áll a Mokee ?
-
kano
nagyúr
Köszi, csak az aksiidő ne volna ilyen sz@r.
4.4.2 alapú romnak jobb volt az aksiideje.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Doki16
addikt
Neked abban van rendes magyar nyelv? Gondolok itt arra, hogy a beallitasok meg minden egyebb teljesen magyar mint a legutobb hasznalt mokee romban.
Nalam nem volt semmi restart, baromi stabil es gyors idaig ez a rom.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
kano
nagyúr
Jó neked. A régi cm12 simán elment 10 napot is, ha csak az asztalon áll a teló. A cuoco kb. 6 napot bír ugyan így. Mondjuk ez lehet a mostani google play wake probléma miatt is.
-
whYz
őstag
En vissza is raktam a regebbi beta 2-es verziot. Ez teljesen jol teszi a dolgat.
Nubia camera fantasztikus. Dolby atmos-t raktam meg fel es igy a hang is turheto.
Piston 3 fulest hasznalok viszont a hangero gombok nem mukodnek. Erre nem tud valaki megoldast?
-
kano
nagyúr
Akkor nekem mi lehet a gáz? Két azonos szolgáltató zavarhat be?
-
kano
nagyúr
A jó aksiidőt azért inkább úgy írnám, hogy LP romhoz képest tűrhető.
-
kano
nagyúr
Nekem nem hiányzik. Kifejezetten jó egy kicsit angolt gyakorolni.
-
andersen10
aktív tag
Mokee rom:
Antutu már csak 36800 (nálam) a 08.22 nighly update után, korábban 40800 volt
Itt van a valószínű oka is a changelogban:"Project: device/zte/nx507j
• Seth233 - CPU performance tuning, should decrease heat output"Részemről nem probléma, ha ettől nő az akksidő, illetve a stabilitás.
[ Szerkesztve ]
-
Dsa_68
csendes tag
Lehet, hogy vissza kéne térnem a Couco ROM-jához? Csak ott meg bluetooth-al volt problémám. Csatlakozott az autóm kihangosítójához, de sem a médiát sem a telefonálást nem lehetett elindítani. Ezért váltottam Mokee-ra. Most minden jó, a normál telefonálást kivéve... (Meg a gyors merülést.)
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Én tegnap próbáltam ki a MIUI 7-et. Szép csak 2 probléma van vele. Nem csörgött ki, ha hívtak és nem volt csörgő hang, ha én hívtam valakit. Ez így nem túl jó. Tiszta telepítés volt.
-
whYz
őstag
Ohh torolte a srac mert felrakott valami frissebb verziot. Itt a link.
-
Dawee
tag
Szia, másik radio drivert próbáltál? Én a 3.12-es romból valót rakosgatom fel, ha valami nemstimmel, igaz nekem max olyan gondom volt, hogy keveseltem a mobilnet térerejét, és sokszor segített.
[ Szerkesztve ]
A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
whYz
őstag
Probald felrakni a 3.12-es baseband-et es a kovetkezoket:
https://drive.google.com/file/d/0B7JS5kbVejxxdkJhOVV2aDZQc3M/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B7JS5kbVejxxYzBfdDhEQ3RTdWs/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B7JS5kbVejxxdXdWWVhnSm5idFE/view?usp=sharingXposed-ben engedelyezt az xnubiaui module-t majd inditsd el azt.
Azon belul system settings/manage your sim card-ra pipa es telo resi. Mast is aktivalhatsz az xnubiaui-ban, van par tok jo opcio.
Settingsben a sim cards-nal aktivald a sim kartyat vagy probald ki-be kapcsolni. Nem tuti, hogy segit, de valakinek alitolag megoldotta a problemat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest