Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyors kérdés: a felvevő illetve a letevő gombok hardveres, tehát benyomható, vagy az is érintésérzékeny?
Ha érintéses, akkor mennyire használható? Thx. -
honyike
aktív tag
Az nem baj, ha a saját hangodat nem szereted, elég az, ha a többieknek tetszik az, ha beszélsz!
Kül. én se szeretem a saját hangomat, mégis sokszor kérnek fel, hogy a suliban konferáljam a dolgokat... 
Örülök, hogy nagy terveid vannak N900-al, gyhogy nem is kérdezősködöm, csak annyit, hogy:
Mikorra várható?
Vagy az is titok? 
Sok sikert: Gábor
-
Brumi˘
addikt
Jó videók gratula. Remélem a jövőben látunk még ilyeneket!

-
honyike
aktív tag
Hello!
Tényleg nagyon jó videók, gratulálok! Ám a jövőben tényleg jó lenne, ha elmondanád a videó közben a véleményedet...
Illetve: Milyen készülékek kerülhetnek a kezed közé? Esetleg egy N900-ast a közeljövőben nem tudnál hasonló célra megszerezni pár napra?

Köszi, és további sok sikert: Gábor
-
-
ByB
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ha most csinálnám a videót a készülékről, talán még kevesebbszer akadna meg, mert bizonyos mértékig tanulni kell és hozzászokni. Annak ellenére, hogy a hardver és az operációs rendszer sem túl friss, jó munkát végeztek a Nokia-nál.
A következő videómon (HTC HD2 - most hétvégén), szeretnék pár mondatot beszélni is a készülékről.
Tomics - Az N97-ből kiindulva, szerintem nem lesz gond a mechanikával, bár szükséges egyfajta bejáratás és hosszútávon valószínűleg kicsit elpuhul majd a nyitás-csukás. Jelenleg egy tized millimétert sem mozdul el a felső és alsó rész egymáshoz képest.
BloodRay - Mostanában várhatóan elég sok új készülék fog a kezembe kerülni, ha van rá érdeklődés, csinálok róluk videókat, egyre részletesebbeket és jobbakat, remélem. Ezzel is már elkészültem múlt hétvégén, csak most sikerült itt kirakni.
-
BloodRay
veterán
Megnéztem a videót már korábban és megköszönném itt, hogy elkészítetted.

-
Napfénysüti
nagyúr
Gratulálok jó videók lettek. Néhol kissé megakad a készülék de összességében nem rossz. Mondjuk most még túl sokat kérnek érte. De 100 körül már szerintem is jó vásár lehet.
-
Tomics
addikt
nagyon jó videók! remélem lemegy az ára 100 alá akkor ilyet veszek. bár nem tudom mennyire tartós a kinyithatós része 2 műanyag pöcök tartja

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kül. én se szeretem a saját hangomat, mégis sokszor kérnek fel, hogy a suliban konferáljam a dolgokat...