Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyors kérdés: a felvevő illetve a letevő gombok hardveres, tehát benyomható, vagy az is érintésérzékeny?
Ha érintéses, akkor mennyire használható? Thx. -
honyike
aktív tag
Az nem baj, ha a saját hangodat nem szereted, elég az, ha a többieknek tetszik az, ha beszélsz!
Kül. én se szeretem a saját hangomat, mégis sokszor kérnek fel, hogy a suliban konferáljam a dolgokat... 
Örülök, hogy nagy terveid vannak N900-al, gyhogy nem is kérdezősködöm, csak annyit, hogy:
Mikorra várható?
Vagy az is titok? 
Sok sikert: Gábor
-
Brumi˘
addikt
Jó videók gratula. Remélem a jövőben látunk még ilyeneket!

-
honyike
aktív tag
Hello!
Tényleg nagyon jó videók, gratulálok! Ám a jövőben tényleg jó lenne, ha elmondanád a videó közben a véleményedet...
Illetve: Milyen készülékek kerülhetnek a kezed közé? Esetleg egy N900-ast a közeljövőben nem tudnál hasonló célra megszerezni pár napra?

Köszi, és további sok sikert: Gábor
-
-
ByB
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ha most csinálnám a videót a készülékről, talán még kevesebbszer akadna meg, mert bizonyos mértékig tanulni kell és hozzászokni. Annak ellenére, hogy a hardver és az operációs rendszer sem túl friss, jó munkát végeztek a Nokia-nál.
A következő videómon (HTC HD2 - most hétvégén), szeretnék pár mondatot beszélni is a készülékről.
Tomics - Az N97-ből kiindulva, szerintem nem lesz gond a mechanikával, bár szükséges egyfajta bejáratás és hosszútávon valószínűleg kicsit elpuhul majd a nyitás-csukás. Jelenleg egy tized millimétert sem mozdul el a felső és alsó rész egymáshoz képest.
BloodRay - Mostanában várhatóan elég sok új készülék fog a kezembe kerülni, ha van rá érdeklődés, csinálok róluk videókat, egyre részletesebbeket és jobbakat, remélem. Ezzel is már elkészültem múlt hétvégén, csak most sikerült itt kirakni.
-
BloodRay
veterán
Megnéztem a videót már korábban és megköszönném itt, hogy elkészítetted.

-
Napfénysüti
nagyúr
Gratulálok jó videók lettek. Néhol kissé megakad a készülék de összességében nem rossz. Mondjuk most még túl sokat kérnek érte. De 100 körül már szerintem is jó vásár lehet.
-
Tomics
addikt
nagyon jó videók! remélem lemegy az ára 100 alá akkor ilyet veszek. bár nem tudom mennyire tartós a kinyithatós része 2 műanyag pöcök tartja

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Üzletből, garanciával, Dell Precision 7550 i7-11850H/32GBRAM/512GBSSD/NVIDIA T12000/15,6" FULLHD IPS
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 Év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kül. én se szeretem a saját hangomat, mégis sokszor kérnek fel, hogy a suliban konferáljam a dolgokat...