- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyors kérdés: a felvevő illetve a letevő gombok hardveres, tehát benyomható, vagy az is érintésérzékeny?
Ha érintéses, akkor mennyire használható? Thx. -
honyike
aktív tag
Az nem baj, ha a saját hangodat nem szereted, elég az, ha a többieknek tetszik az, ha beszélsz!
Kül. én se szeretem a saját hangomat, mégis sokszor kérnek fel, hogy a suliban konferáljam a dolgokat... 
Örülök, hogy nagy terveid vannak N900-al, gyhogy nem is kérdezősködöm, csak annyit, hogy:
Mikorra várható?
Vagy az is titok? 
Sok sikert: Gábor
-
Brumi˘
addikt
Jó videók gratula. Remélem a jövőben látunk még ilyeneket!

-
honyike
aktív tag
Hello!
Tényleg nagyon jó videók, gratulálok! Ám a jövőben tényleg jó lenne, ha elmondanád a videó közben a véleményedet...
Illetve: Milyen készülékek kerülhetnek a kezed közé? Esetleg egy N900-ast a közeljövőben nem tudnál hasonló célra megszerezni pár napra?

Köszi, és további sok sikert: Gábor
-
-
ByB
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ha most csinálnám a videót a készülékről, talán még kevesebbszer akadna meg, mert bizonyos mértékig tanulni kell és hozzászokni. Annak ellenére, hogy a hardver és az operációs rendszer sem túl friss, jó munkát végeztek a Nokia-nál.
A következő videómon (HTC HD2 - most hétvégén), szeretnék pár mondatot beszélni is a készülékről.
Tomics - Az N97-ből kiindulva, szerintem nem lesz gond a mechanikával, bár szükséges egyfajta bejáratás és hosszútávon valószínűleg kicsit elpuhul majd a nyitás-csukás. Jelenleg egy tized millimétert sem mozdul el a felső és alsó rész egymáshoz képest.
BloodRay - Mostanában várhatóan elég sok új készülék fog a kezembe kerülni, ha van rá érdeklődés, csinálok róluk videókat, egyre részletesebbeket és jobbakat, remélem. Ezzel is már elkészültem múlt hétvégén, csak most sikerült itt kirakni.
-
BloodRay
veterán
Megnéztem a videót már korábban és megköszönném itt, hogy elkészítetted.

-
Napfénysüti
nagyúr
Gratulálok jó videók lettek. Néhol kissé megakad a készülék de összességében nem rossz. Mondjuk most még túl sokat kérnek érte. De 100 körül már szerintem is jó vásár lehet.
-
Tomics
addikt
nagyon jó videók! remélem lemegy az ára 100 alá akkor ilyet veszek. bár nem tudom mennyire tartós a kinyithatós része 2 műanyag pöcök tartja

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -50% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kül. én se szeretem a saját hangomat, mégis sokszor kérnek fel, hogy a suliban konferáljam a dolgokat...