Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
blokad
senior tag
válasz westcoastog #17251 üzenetére
Ahogy kezembe fogtam, és ugye a hüvelykujjam a kijelző felett volt, hogy toljam fel a lock screent, nagyon magától értetődő...
-
kezman
őstag
válasz westcoastog #17253 üzenetére
Ez van, talán a héten.
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
greenmelon94
tag
Sikerült innen valakinek developer phoneként regisztrálnia az 520-at?
Mindjárt ott tartok, hogy összetörök valamit.
Hiába csinálok mindent úgy, ahogy kell, mikor elindítanám a telefon regisztrálását, egyszerűen nem ismeri fel a program, hogy a telefon csatlakoztatva van. Az IpOverUsbSvc fut, a telefon csatlakoztatva van, az intéző látja a telefont és tudom is vele mozgatni a tartalmát. Végigpróbáltam több USB porton is, egy halom másik kábellel, de semmi.Viszont van egy Lumia 520 nevű cucc az eszközkezelőben amihez szerintem nem létezik driver, legalábbis még a DriverIdentifier se talált hozzá, pedig az minden esetben, még a legutolsó ezeréves hardverhez is talált nekem drivert.
Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
mikersz1
senior tag
válasz #40993792 #17258 üzenetére
Ennyire madár nem lehet a T-s vezetősség, hogy nem tudják, hogy gdr3-at adtak-e ki.
Valaki azt tudja, hogy az 520 megkapja-e a 8.1-et? Úgy rémlik, hogy olvastam egy cikket, hogy a jelenleg összes wp8-at futtató készülék megkapja. Rendszer belassulna tőle? Vagy ennyire előre ne menjek?
[ Szerkesztve ]
-
mdraco
őstag
Szeptember óta nagy megelégedéssel használom. Mai nap skydrive-ról áthelyeztem 10 pdf fájlt a telefon belső memóriájába, de se az alap pdf olvasó se az adobe reader nem látja, nyilván documents mappába kellett volna rakjam de oda nem engedte. Valami kezdhetnének ezzel a nyomorult fájlkezeléssel, csak feleslegesen foglalják a helyet, és idővel tellik meg, ki se lehet törölni
Vagy ezután jobban odafigyelek mit hova rakok. -
kezman
őstag
-
greenmelon94
tag
T-Mobilhoz tud valaki APN beállítást? Most jutottam el odáig, hogy a mobilnetet is használjam, de tök halott. Be sincs állítva semmi. Tesóm 820-án szintén nincs beállítva semmi, ellenben ott van net...
-
Tim82
félisten
válasz greenmelon94 #17265 üzenetére
Próbáld meg így: APN: internet, minden mást üresen hagysz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
zsoltek
aktív tag
válasz greenmelon94 #17267 üzenetére
Hozzáférési pont neve: wnw
Hálózat típusa: IPv4
Hitelesítés típusa: PAPHuawei P30
-
blokad
senior tag
válasz greenmelon94 #17267 üzenetére
Elérési ponthoz internet, utána flopi ikon, restart és voila. Párom 820-asán így oldottuk meg
-
Clemi
veterán
válasz greenmelon94 #17265 üzenetére
Szerintem meg egyszerűen hívd fel az ügyfélszolgálatot, mert ott pillanatok alatt aktiválják neked a net elérést, már ha van előfizetésed rá.
-
pleomax18
csendes tag
Nemrég észrevettem 8 db kis virító pixelt a kijelzőn: ebből 7 fehér , 1 piros színű. Eddig nem voltak ott csak nemrég jöhettek ki.
Visszavinném a T hez míg garanciális, de gondolom fölösleges . -
greenmelon94
tag
Köszönöm a választ mindenkinek!
zsoltek: ahogy a mellékelt képem is mutatja, nekem ezek közül csak a hálózat típusa van, mint opció.
blokad: sajna ezzel sem megy.
Clemi: holnap beviszem személyesen, kicsit nevetséges, hogy ők nem képesek kiírni a beállításokat a honlapra, míg mondjuk a Telenor igen.
-
zsoltek
aktív tag
-
Clemi
veterán
válasz greenmelon94 #17272 üzenetére
Azért írtam az ügyfélszolgálatot, mert mikor megvettem a Lumiát, én is így jártam, és a beállítások között akartam megtalálni a megoldást. Végül felhívtam az ügyfélszolgálatot és ott árulta el a srác, hogy ezt csak távolról ők tudják beállítani, a telefonban nem megy.
-
kezman
őstag
Na ma megjött a válasz T-től a Black frissítésről, Íme:
"KEDVES ELŐFIZETŐNK!
Elnézését kérjük, hogy csak most adunk választ megkeresésére.
Már elfogadtuk a szoftvert a Nokia felé. Társaságunk arra vár, hogy elérhetővé tegyék.
Türelmét kérjük, hamarosan letölthető lesz.
Bízunk abban, hogy válaszunkkal segítségére lehetünk. További kérdése esetén is készséggel állunk rendelkezésére."
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Tin
veterán
válasz kezman #17278 üzenetére
ez nem újdonság, már pár hete is írta valaki, hogy ezt mondták neki.
végülis teljesen érthető is. a terheléselosztás miatt fokozatosan teszik elérhetővé a frissítéseket, a szolgáltatók függvényében. a következő update-nél gyanítom, hogy a T lenne az első itthon.
a google pl. nem így csinálja az új androiddal, egyszerűen kiadja a frissítést, viszont hiába nyomkodod a frissítés gombot, csak akkor válik elérhetővé, ha ők is úgy gondolják, szintén a terheléselosztás miatt. ott annyi a könnyebbség, hogy le tudod tölteni és flashelni, illetve az OTA-val is lehet trükközni, de az ilyen felhasználók száma elenyésző.
egyébként azért én is túlzásnak érzem az ennyire lassított szoftverterítést, illetve talán jobb lett volna országok szerint felosztani, abban legalább nem lenne meglepetés, hogy a lista legvégén vagyunk
-
Kryczek
aktív tag
Elég nyilvánvaló, hogy a frissítések mindíg a független telókra jönnek először, aztán mindenki más
Én már régen nem veszek szolgáltatótól telefont. (annó szoptam a vodafone saját gusztustalan live nevű sz@rjával, párszor a T-s f@szságokkal is "jól jártam", na akkor fogadtam meg, hogy szolgáltatótól többet sose) olyan telót veszek, amire van pénzem inkább használom 3 évig, azalatt azért összegyűlik 30-40 ezer ft amiből például kijött most egy L520. a szolgáltató meg sz@rja össze magát...
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
KunEmber
senior tag
Végül is visszaállítottam hétvégén a telefont alaphelyzetbe, a szaggatás egyelőre megoldódott. Ami furcsa, hogy egy 'fél' blacket hoz vissza. Van X az alkalmazás váltóban, van állítható jelzőhang is, de nincs duplakoppintásos ébresztés. Sysappban manuális frissítéssel lett. Gondolom az Áruház mutatta volna egy idő után, mint frissítést, de azt nem bírtam kivárni.
[ Szerkesztve ]
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
Ubul86
őstag
"ez nem újdonság, már pár hete is írta valaki, hogy ezt mondták neki."
ettől függetlenül diva a T-t szidni most is pár hsz, és majd jönnek megint a T-t szapuló hsz-ek, hogy hát minek ülnek rá annyit előző ilyen hsz után is csak ez ment, mert a legtöbb ember csak write only-t ismeri...
-
Devas
őstag
Jelentem tegnap harmadjára is kiesett a telefon a kezemből és három darabra hullott. Szerencsére nem történt károsodás.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
lorinho
tag
Ezt próbáltátok már? Most ingyenes:
[link] -
Rinita
tag
válasz westcoastog #17290 üzenetére
Nekem múlt héten a hívás+SMS szűrőt feldobta, csodálkoztam is.
-
lorinho
tag
Én pedig most töltöttem le pár órája.
-
szasza_xp
senior tag
Ha valakit érdekel Kecskeméten a MM-ban dominóban 25.000 jó magyar forint a Nokia 520... Venném ha lenne vakku rajta szóval addig marad az Omnia7 :/
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
KunEmber
senior tag
válasz westcoastog #17290 üzenetére
Ja, 1-2 hét alatt meglett volna, csak a duplakoppintásos ébresztés nem várhat annyit. Nagyon megszerettem.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
RMZ250
senior tag
Hali, olvasgatom a topikot és valaki tudna képet betenni, hogy mi az az X az alkalmazás bezárására
Fent van a Black de X-t még nem láttam sehol.Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest