Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz Falconmaster #965 üzenetére
Na igen, én is aláírnék érte két évre, annál is inkább hogy flottás vagyok, csak nálunk épp semmilyen telefont venni sem hűséget kötni/hosszabbítani nem lehet.
Úgyhogy más forrásból kell valamit ügyeskednem..Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Magnum_
nagyúr
válasz Falconmaster #981 üzenetére
nekem tokban van (nem a gyáriban) meg amugy is vigyázok rá.. sanszos, hogy ez a telefonom is karcmenetsen fog elkerülni tőlem
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
YAS-dude
őstag
válasz Falconmaster #994 üzenetére
Nekem E71-em van, ami elvileg a jobban összerakott Nokia telefonok között van, de a nejem gagyi samsung E250-je is magasabb minőségérzetet sugall. Semmi hátlapmozgás, semmi kijelző alatt meg billentyűzet alatt, meg itt-ott kiszűrődő fény, meg celluxozgatás hogy ne menjen be annyi por, pedig az egy tizenezer forintos alapkészülék.
Valahogy az öcsém iphone-ja is tök stabil, fixen összerakott telefonnak érződik bármelyik nokia mellett, pedig az nem "made in Finland" hanem kína gagyi. Ezelőtt egy E51-em volt, azon is lötyögött a fém keret, meg a hátlap, meg nyiszogott a billentyűzet, most az E71-en is ide-oda lehet tologatni a billentyűzetet, szóval eldönthetem, hol akarok ronda igénytelen fénycsíkot, a kijelző alatt, vagy a billentyűzet alatt.
Az alsó műanyag rész ahol a mikrofon van, az se fix. A hátlapnak is van egy szép holtjátéka, de itt már okosak voltak a mérnökök és beleragasztottak két gumiszivacs csíkot, ezt a nokiát végre már nem kell papírzsebkendővel kitömni.
Mindegy, ettől még jó telefon és szeretem, de nokiánál sosem volt arányban a minőség az árral (lásd az N-szériák fröccsöntött festett műanyagjait). -
CB
senior tag
válasz Falconmaster #989 üzenetére
Köszi. Ezt még én sem ismertem.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
chop
őstag
válasz Falconmaster #1006 üzenetére
Az Amerika. Ez pedig Magyarország.
Ott magasabb az életszínvonal, érthető, hogy minden olcsóbb, mint itt. Jajj, nem, ebben a gondolatmenetben valami sántít...
-
Matthewsz
aktív tag
válasz Falconmaster #1038 üzenetére
A szótár körül ugyanez a szitu nálam is, a youtube tipp bejött, nagyon köszi!
-
dtamas8
tag
válasz Falconmaster #1043 üzenetére
vmi extra beállitása nincs ugye? Vagy vigyem be egy szervizbe? Viszont más gondot nem vettem észre egyenlőre. Nem tudom...
-
Matthewsz
aktív tag
válasz Falconmaster #1043 üzenetére
Igazad van, működik! Valamiért sosem próbáltam még...
#1040 valaki? -
CB
senior tag
válasz Falconmaster #1047 üzenetére
Melyik verziót használod?
Nekem a 3.2.1 (#12) van a telón.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Matthewsz
aktív tag
válasz Falconmaster #1047 üzenetére
Csakhogy az folyamatos adatforgalmat generál a térképek letöltéséhez, nem? Úgy meg elég drága mulatság...
-
silentkiller
senior tag
válasz Falconmaster #1242 üzenetére
Megértem amit írsz, nekem sokkal-sokkal több problémám volt az E72-0-val. Az érkezés után az első héten vettem 2 év nokia garival és 100eFt fölött volt , 3 napig volt nálam annyira gáz volt (tényleg nem szabad nokiát venni az első szériából - úgyhogy, türelmetlenül várom az N8 megjelenésest, hogy minél előbb "kiforrjon"!) úgyhogy eladtam gyorsba.
Ami egy kicsit árnyékolja azt amit írtál: Photoshop minőséget ne várj egy "E" szériás Nokia gyári szoftverétől, az N-szériások sem dobnak nagyot ezen a téren. Bennem fel sem merül, hogy a telefonon állítgassak a képeken, egyrészt a PS vagy a GIMP mindennél jobb erre, másrészt nem is látom igazán ezen a kicsi kijelzőn. A legújabb firmware-ben 3 minőségi ugrás van a kamera beállítások között (E72-1 Navi).
Az e-mailt pofon egyszerű volt beállítani és használni. 2 céges, 1 privát + 1 gmailt használok egyszerre, az elmúlt időben nem volt fagyás, független készülék, T-s hálózaton.
Szerintem, mielőtt eldobnád a készüléket, frissíts rajta firmware-t, frissítsd a navigációdat és hidd el, egy egészen más telefont fogsz "kapni". Én nagyon szidtam az E72-0-t, porosodott, mozgott a hátlapja, kikandikált a háttérvilágítás mindenhol a menügombok mellől, az egész egy ócska volt. Ezzel szemben, az E72-1 Navi Edition-öm egy más gyár gyártotta mert minden hibát kijavítottak benne és szoftveresen is sokkal jobb.
Ami meg MeeGo-t illeti, szerintem nem várj addig, élj és használd a mostani készüléked, faragj rajta, hogy jobb legyen az igényeidnek. Ahogy az angol mondja: "Get life, man!"
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Falconmaster #1281 üzenetére
De azt meg szintén be lehet állítani, hogy roamingoláskor ne kezdeményezzen adatkapcsolatot.
Feel Good Inc.
-
col
addikt
válasz Falconmaster #1281 üzenetére
ad 1., az a-GPS alkalmanként, azaz a navigáció elindításánál (egyszeri!) max. 5-6 kbyte adatforgalmat generál. Ez akkor kb. 10-12 jó magyar forintokba kerül.
ad 2., le lehet tiltani a rooming esetén az adatforgalmat, ha ezt a horribilis összeget sem akarjuk kifizetni.[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
szige
tag
válasz Falconmaster #1333 üzenetére
Köszönöm, de ingyenes kéne, annyira nem fontos, hogy pénzt adjak érte.
Amiből viszont fizetőst is néztem, de semmit sem találtam, az egy jó szótár. Valakinek valami tipp?
-
col
addikt
válasz Falconmaster #1461 üzenetére
Azt hiszem szó sincs itt "szívatásról". Egyszerűen társalogtunk erről a kérdésről.
Amúgy elvileg a Nokia Pontok és szervizek is csak azt a típusú fw-t (tehát ha a készülék szolgáltató függő, akkor csak olyat) rakhatják fel, ami eredetileg is volt rajta. Tehát nem szüntethetik meg a szolgáltató függőséget ők sem, azaz nem vehetik le róla a SimLock-ot, és nem tehetnek rá "szolgáltató független" fw-t, azt csak a szolgáltató teszi meg díjazás ellenében.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Falconmaster #1461 üzenetére
"szerintem ne szivassátok magatokat a product code-okkal, a legutóbbi (31-es) szoftvernél ugyanezt játszottam én is, aztán bevittem egy nokia care-be ahol két óra alatt felrakták rá a legújabb szoftot..."
Már megbocsáss, de ez hülyeség! Én már többször próbálkoztam ezzel az előző, E66 típusú Nokiámnál és három különböző Nokia Care Point-ban erősítették meg, hogy NEM tudják felrakni, csak azt, amit nekem is felajánl a Nokia Software Updater. Ugyanis csak product-code átírással oldható meg a szolgáltató által jóvá nem hagyott firmware feltétele, azzal meg ugye egyből bukod a garanciát. Így persze fel tudják rakni. Kösz! Pedig már akkor is kint volt az újabb szoftver, ők is tudtak róla és nagyon szerettem volna fölpakoltatni, mivel gyanús volt, hogy a korábbi firmware bugja miatt szarakodik a telefonom (később egyébként kiderült, hogy ismételten hardverhiba volt), de nem tudták megoldani egyik helyen sem, mind azt mondták, hogy meg kell várni, míg a szolgáltató jóváhagyja és a Nokia is méltóztatik közzétenni a szolgáltató által jóváhagyott firmware-t. Ezt pedig nagyon nem szokták elkapkodni. Szóval ez nem járható út.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
col
addikt
válasz Falconmaster #1471 üzenetére
A Nokia Care-ben sem tudják. Érdeklődtem náluk és még "nyoma sincs" az új fw-nek, amik nem a független készülékekhez kellenek. Ők sem tudják még frissíteni, náluk is a 31-es fw a legfrissebb.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Falconmaster #1471 üzenetére
Pedig elhiheted, hogy így van! Nem tudják neked frissíteni a Care Point-okban sem, épp tegnap kérdeztem rá a mostani konkrét firmware-verziókra, a 031.023-as a leújabb firmware, amit a függő készülékekre fel tudnak applikálni jelenleg, minden mást csak garanciavesztéssel egybekötve.
Egyébként most pillanatnyilag a Nokia honlap "Can I Update" felülete sem tud mit nyögni a product code-omra (konkrétan semmit nem ír ki a lekérdezés végén, de mindezt azért jó 10 másodperces gondolkodás után), és a beépített szoftverfrissítő is csak keresgél, keresgél, perceken át és semmi nem történik. Nagyon frankón mennek a gyártónál a dolgok - szokás szerint.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Falconmaster #1488 üzenetére
Én hiába játszom el ugyanezt minden nap - "Nincsenek elérhető frissítések" üzenetet kapok. Tehát a Vodafone még nem hagyta jóvá a firmware-t. A Pannon viszont ezek szerint igen, valószínű ezért tudnák föltenni neked a Nokia Care Point-okban is. Egyébként ezt ellenőrizheted a product-code-od alapján is a Nokia honlapján. Az enyémre viszont ha meggörbülnék sem tudnám fölpakolni az új firmware-t, minden felület azt jelzi, hogy nincs még jóváhagyva.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
-
col
addikt
válasz Falconmaster #1492 üzenetére
Ciki? Mi ciki?
Az "alap" fw dátuma augusztus eleji. Ezután, illetve erre alapozva készül és hagyják csak jóvá a különböző szolgáltató függő fw-eket. Ehhez képest a Pannonosok még egész gyorsan - mondhatni szokatlanul gyorsan - lokalizálták és engedték a "szolgáltató specikfikus" fw-t.Persze itt is előjön/előjöhet az "almáskosár elv"...
Már a fekália sem elég büdös, igazatok van....
-
GéTom
csendes tag
válasz Falconmaster #1520 üzenetére
Köszönöm a bíztatást. Próbálkoztam még2x, de nem sikerült. Pedig nekem is volt már olyan, hogy az sms-ek visszajöttek a visszaállításnál.
Érdekes módon most még a könyvjelzőksem jöttek vissza, azokból is volt pár.
Eddig elmentett sms-be írtam a fontosabb jegyzeteim, azok most mind elszálltak. Legközelebb majd a jegyzetek közé kell menteni - ez a tanulság.Használja amúgy valaki az OVI Sync-et? Nekem nem sikerült bejelentkeznem, mindig azt mondja, hogy próbáljam meg később
-
col
addikt
válasz Falconmaster #1524 üzenetére
Legutóbbi újratelepítésemkor minden adatot, információt, mappát, stb-t nekem is simán visszatöltött.
Feltehetőleg ez egy "hibás" készülék nálam is, mert semmi gondom, problémám nincs vele. Se a hangerő, illetve az ennél leírt torzítás, se az itt felvetett egyéb bajokat, gondokat nem tapasztaltam. Egy gondom volt korábban, az Ovi Maps-al, de a legutóbbi - 3.04-es javított - térképfrissítéssel az sem gond már, pedig használok rajta elég sok programot folyamatosan
[ Szerkesztve ]
-
Pizgyec
csendes tag
válasz Falconmaster #1577 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!!!! Veszek is egyet gyorsan. Max veszek hozza egy masodik aksit, a n95-ömhöz is volt... nem para. ezek szerint nincsenek nagy romfőző mesterek erre telóra? i8910re van bőségesen... a szin számit? melyiket veszem? fekete/ezust/viola?? van kulombseg?
-
őstag
válasz Falconmaster #1600 üzenetére
Az generál netes adatforgalmat ?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Falconmaster #1599 üzenetére
Én alapvetően magas bitrátájú mp3-at hallgatok, amelyekbe artwork is van mentve (látszanak mindenhol a lemezborítók), így eléggé be tud lassulni. Nem kezelhetetlen, de érezhetően lassú, pedig van egy ram-kezelő alkalmazásom (afféle feladatkezelő), ahol minden process-nek tudok kill-t nyomni, így csak az fut, ami nekem kell, de még így is érezhető, hogy néhol sokat gondolkozik. Böngészés mellett meg egyértelműen nem nagyon tudsz mást csinálni, még Opera mellett sem. Sajnos Symbian-nal ennyi hozható ki ebből a CPU-ból.
Get Moded!
-
Gál István
senior tag
válasz Falconmaster #1722 üzenetére
Nekem is csak a fizikai jöhet szóba.
Húgom vesz egy C3-00 - át, azért arra is ránézek, hátha megfelelően teljesítene, ha az sem akkor folytatódik az E72 hajkurászás.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Falconmaster #1727 üzenetére
kicsit utánaolvastam, igazatok van. elfogadnám, de kevés a vas alatta, kevés az akksi, a nyitomechanikától félnék kicsit, de talán az nem lesz rossz, ellenben k@rvadrága lesz.
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
szige
tag
válasz Falconmaster #1727 üzenetére
E7-et én is nagyon vártam, nekem tetszik a touch + qwerty, aztán én is láttam a teljesítményét és letettem róla. A processzor egy dolog, 4 colhoz talán már tényleg kevés, de azt még túlélném. De az akku???? És akkor ehhez képest az ára... Az N9 még majd érdekes lehet, ha egyrészt kijön, másrészt felére esik az ára, tehát olyan 2-3 év múlva.
Én most az új milestone 2-vel szemezek, ill. szemeznék, de a motorola is azt csinálja, mint a nokia az n8-cal, már hetek óta kint kéne lennie, de nincs sehol, csak megy az ígérgetés.
-
cserri88
csendes tag
válasz Falconmaster #1742 üzenetére
Köszi szépen a válaszod
"Itt a pénz a lélegzet, vegyél nagy levegőt!" iPhone 6s 64Gb SpaceGrey-Független
-
ABE
őstag
válasz Falconmaster #1836 üzenetére
Valami nem okés, mert nálam sem az OVI Suite, sem a telefon eszközkezelője nem talál frissítést... A telefonodon véletlenül nem lett átírva a product code?
-
szige
tag
válasz Falconmaster #1838 üzenetére
Én kb egy napig azt hittem, az 52-es verzióval megoldódott a gépelés belassulása emailben. De nem.
Viszont, hogy jót is mondjak, a modem probléma már a múlté, nem is csak a telefon hibája volt, a windows-zal együtt hozták össze.
-
ABE
őstag
válasz Falconmaster #1838 üzenetére
Igazság szerint annyira nem izgat a dolog, hogy most megint rohangáljak vele... Érdekes, akkor ha jól értem, te házilag raktad fel? Csak mert nem vágom, hogy nekem miért nem ajánlja fel, ha elvileg ugyanaz a két készülék product code-ja (gondolom én...).
-
ABE
őstag
válasz Falconmaster #1841 üzenetére
Talán hülyén hangzik, de nem lehet, hogy ők írták át a product code-ot?
-
ABE
őstag
válasz Falconmaster #1843 üzenetére
Gondolom azért, hogy fel tudják rakni a szoftvert. Szóval tényleg az a furcsa, hogy ha egyik pannonosnak engedi a frissítést, akkor a másiknak is kéne. Nem tudom mással magyarázni, mint a product code átírásával.... Pár nappal az 52-es firmware megjelenése előtt volt szervizben a telefonom, akkor automatikusan újrarakták az 51-est, de amíg valami kedves helyet nem találok itt Pesten, én biztos nem viszem be.
-
ABE
őstag
válasz Falconmaster #1855 üzenetére
Kizárt dolog, hogy megint Nokiát vagy Symbianos telefont vegyek...
-
Ricardo
titán
válasz Falconmaster #1859 üzenetére
A Meego még egy kicsit odébb van
-
johnquo
csendes tag
válasz Falconmaster #1876 üzenetére
Talán ami még szerepet játszhat az ügyben az az, hogy a frissítés előtt volt egy hard reset.
-
ABE
őstag
válasz Falconmaster #1902 üzenetére
És pont veled beszéltük korábban, hogy neked felmegy a legújabb firm, nekem nem. Valószínűleg nálad azért engedi az 52-est, mert korábban a szervizben valamit okoskodtak vele...
Abban egyetértünk, hogy az üzemidő mindenképpen jobb, mint manapság az okostelefonok többségénél, a dizájn el van találva, mind a QWERTY, mind a gyorsgombok faszák. De ahogy DM-Fan is írta, a Symbian miatt el van cseszerintve. Fáj ezt mondani, mert én is buktával fogok megválni a készüléktől...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Falconmaster #1936 üzenetére
Hála az égnek az én E72-m sem porosodik (már csak az kéne, így is van vele elég nyűgöm), de valóban sokan panaszkodnak erre, szóval a jelenség meglévő.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Falconmaster #1949 üzenetére
Hozzátartozik, hogy én nem sűrűn veszem ki az akksit (csak ha lefagy a telefon), még a hátlapot se nagyon szoktam piszkálni, de ettől függetlenül az akksi passzosan ül a helyén és csak körömmel tudom kiemelni, vagy ha a másik tenyeremhez ütöm a telefont akksival lefelé.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest