Hirdetés
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
válasz Falconmaster #1242 üzenetére
Megértem amit írsz, nekem sokkal-sokkal több problémám volt az E72-0-val. Az érkezés után az első héten vettem 2 év nokia garival és 100eFt fölött volt , 3 napig volt nálam annyira gáz volt (tényleg nem szabad nokiát venni az első szériából - úgyhogy, türelmetlenül várom az N8 megjelenésest, hogy minél előbb "kiforrjon"!) úgyhogy eladtam gyorsba.
Ami egy kicsit árnyékolja azt amit írtál: Photoshop minőséget ne várj egy "E" szériás Nokia gyári szoftverétől, az N-szériások sem dobnak nagyot ezen a téren. Bennem fel sem merül, hogy a telefonon állítgassak a képeken, egyrészt a PS vagy a GIMP mindennél jobb erre, másrészt nem is látom igazán ezen a kicsi kijelzőn. A legújabb firmware-ben 3 minőségi ugrás van a kamera beállítások között (E72-1 Navi).
Az e-mailt pofon egyszerű volt beállítani és használni. 2 céges, 1 privát + 1 gmailt használok egyszerre, az elmúlt időben nem volt fagyás, független készülék, T-s hálózaton.
Szerintem, mielőtt eldobnád a készüléket, frissíts rajta firmware-t, frissítsd a navigációdat és hidd el, egy egészen más telefont fogsz "kapni". Én nagyon szidtam az E72-0-t, porosodott, mozgott a hátlapja, kikandikált a háttérvilágítás mindenhol a menügombok mellől, az egész egy ócska volt. Ezzel szemben, az E72-1 Navi Edition-öm egy más gyár gyártotta mert minden hibát kijavítottak benne és szoftveresen is sokkal jobb.
Ami meg MeeGo-t illeti, szerintem nem várj addig, élj és használd a mostani készüléked, faragj rajta, hogy jobb legyen az igényeidnek. Ahogy az angol mondja: "Get life, man!"
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
Új hozzászólás Aktív témák
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Packeta
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy chili topic. :)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest