Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Itt is volt olyan frissítés, amelyik integrálta a navigációt és le is törölte a régit. Viszont azóta, ha ápdételném a térképet, a mínusz 8 MB-ot jelentene, mert ez a térkép nem a szoftver része. Ez az 5800-nál sem volt másként, egyszer, egy óvatlan pillanatban ráböktem a feleségem 5800-ján, hogy frissítse az alkalmazást, rögtön le is kapott vagy 8 megát. Utána már hiába frissítettem a telefon szoftverét...A 3.4 (?) - es térkép külön, a belső memóriára települ. Mellesleg, nekem 35.4 mega helyem van az E52-es belső memóriáján, de semmi bajom nincs a sebességével... A C6-mon 228 mega szabad hely van, de sokkal lassabb, mint az E52.
Iscariah: Nem akartam itthon megcsinálni, de nem tudtam ellenállni a kísértésnek...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
akkor nem egyforma eötvenkettesünk van... nekem nincs átirányítva a telefonom, de bepötyögök egy számot, megnyomom a zöld billentyűt, aztán kiírja: Megjegyzés: aktív átirányítások
De a C6-on is u. a.[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Akartam már jelezni, csak eddig montíroztam gőzerővel, amikor meg eszembe jutott, közvetlenül a leírtak után, nem volt netem:
a titok nyitja valószínű a t-mobile szolgáltató és a hangposta. Ugyanis a telefon kikapcsolt állapotában vannak a hívások átirányítva a hangpostába, ennek köszönhető, hogy a kikapcsolás időtartama alatt mulasztott hívásokról SMS-t kapok a szolgáltatótól.
Ebben a formában tehát nem "jogos" a felfortyanásom, de alapjában véve nekem egy -egy hozzászólás, mint utolsó csepp a pohárban veri ki a biztosítékot.
A magam felkúrása pedig csak látszólagos, leírom, kiírom magamból, ergo utána "megnyugszom". Más kérdés, amiben tök igazad van, hogy át kellene ezeken siklanom. Csak ... és ez már valószínűleg tényleg generációs jelenség: amikor a kis 6120 C - al beléptem az "okostelefonosok" táborába és rátaláltam erre a fórumra, rengeteg hasznos információhoz jutottam, főleg az E51-es topikban. Nagyon sok segítséget kaptam fórumozóktól, nem akarok most nickeket kiemelni. S bár pont én voltam/vagyok az, aki azon a véleményen vagyok, attól, hogy szakmai a fórum, attól még lehet teret adni egy kis "off"nak, egy kis tréfának; csak napjainkra a szakmai része is úgy felhígult, - köszönhetően az újoncok vagy készüléket váltók egyre inkább alap kezelési dolgokat firtató kérdéseinek - hogy régen nem azt a fjlinget jelenti olvasni a topikokat, mint régen. És természetesen nem is annyira hasznos. Régebben olyan kis "huncutságokra "tanítottuk" meg egymást, mint pl: ha a billentyűzárral lezárt telefonon hosszan megnyomod az oké gombot, szép fehéren világítva megjelenik a dátum és az idő. Etek a kis, de hasznos fortélyok, ha szerepeltek is egyáltalán a használati utasításban, igen el voltak benne dugva.
Mostanában meg olyan kérdésekkel foglalkozunk, ami már a "melyik a telefonom kijelzős fele" irányába tendál...[ Szerkesztve ]
-
-
old rocker
veterán
Amit írtam: lehet, hogy paranoiás vagyok, de szerény véleményem szerint a Nokia kezdi (vagy már el is vesztette) a hegemóniáját a mobilpiacon; ezért dobálják piacra kiforratlanul az új mobiljaikat, gyorsan-gyorsan eladni, aztán szoftveresen majd foltozgatjuk jeligére... Az E52-nél is igazság szerint valamikor a 3.23? v. melyik szoftvernél kezdett kiforrottabb kép kialakulni... azóta megint nem sok érdemi változás: picit gyorsabb, picit stabilabb, de semmi különös...
Ettől eltekintve, nekem eddig ez a legjobban bevált telefonom, amióta szimbijánost használok.
Nyújorker: én már úgy halok meg, hogy mellém temetik az E52-est...
-
M.Eriksen
tag
Értem. Csak mintha valahol ilyesmit olvastam volna,de akkor ezek szerint tévedtem. Amúgy csak 2 hetes a készülék és tegnap sajnos a védőfólia kis "füle" valamiért úgy gondolta,hogy el kell emelkednie a kijelzőtől és így kicsit levegős lett a bal sarka a kijelzőnek,minimális,de engem zavar. És most az a kis "fül" ágaskodik felfelé és bele akadhat mindenbe. Akkor majd veszek rá valami fóliát,ha nincs jobb megoldás. De ezt tényleg nem raknák vissza rendesen?
-
kkrisi
senior tag
A legújabb ovi van fenn! Nem is ezzel lenne a baj! Hanem pl mikor lepucoltam a telót egy HS-el, akkor ugye minden gyári...mondom most biztos működnie kell! Rádugom gépre, kiírja, hogy támogatsi szoftver telepítése/minden teleíptés elfogadása a készüléken/ nem telik bele 3 mp-be se telepítés semmi a készüléken, és közli velem az ovi h a telepítés sikertelen volt! De ezt h a rákba csinálta? tehát itt kezdődnek a bajok...az még hagyjám amikor sikerül esetleg telepítenie, de akkor meg sem egy térképet nem tol rá, sem biztonsági mentés nem képes csinálni! elemgy mind a 2 a feléig aztán 1x csak kiírja h belső hiba történt!
De most komolyan én csak feltelepítettem az ovit a gépre nem lett állítva semmi! Tűzfalon engedve van h mászni tudjon a netre, én ennél többet nem tudok tenni!
erre ötlet?
-
kkrisi
senior tag
Windows 7 Ultiamte 32bit csücsül a rendszeren, és még véletlenül sem az alap tűzfal megy! Az egy forintot nem ér! Helyette Zone Alarm tevékenykedik, és szépen teszi is a dolgát! Én nem tudom, h usb-t tudna blokkolni, nekem csak programokat tud h csatlakozhasson a nethez vagy ne tehát csak programokról tudok! telón vannak telepített progik alapból, pedig gyárira le lett csumázva!
-
Burgburger
tag
Ok! Köszi! Akkor még egy kérdés. Mondjuk frissítés van a térképhez, letöltöm, alapból a telóra tölti. Az istenért sem tudom a memó kártyára átrakni. Hogy lehet a teló és a kártya között átjárni. Ja és hogy lehet megoldani, hogy a frissítések ne a teló memóriába hanem a memó kártyára menjenek? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy topik
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Automata kávégépek
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest