Hirdetés

2022. május 29., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) leslien


leslien
nagyúr

pont 3 hét és kiderül .. remélhetőleg egy új korszak következik..

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#2) #16820480 válasza leslien (#1) üzenetére


#16820480
törölt tag

Biztosan új korszak, csak kérdés, hogy jobb vagy rosszabb korszak ;]

(#3) Harley72 válasza #16820480 (#2) üzenetére


Harley72
veterán

Olcsóbb semmi estre sem lesz, sőt! Ez lesz aztán az
“Új korszak”… :K Brutális áremelkedéseknek nézünk elébe, minden téren. :U

[ Szerkesztve ]

HARLEY-DAVIDSON Seventy two XL 1200 V

(#4) leslien válasza #16820480 (#2) üzenetére


leslien
nagyúr

valóban kimaradt ... remélhetőleg jobb :)

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#5) doooo


doooo
addikt

Jé, pedig hányan temették pár pletyka után... lám, csak nem lettek igazak. A híres Ice Universe mostanában semmit sem tud helyesen "megjósolni" (csak olyasmit esetleg, ami más forrásokból is megállapítható, vagy mindenképp evidens), ideje nem úgy hivatkozni rá, mint mérvadó forrásra.

(#6) GeoJoe válasza doooo (#5) üzenetére


GeoJoe
aktív tag

Nem őket jelölném meg problémának. Az egész MA átment a bulvár irányába, gondolom több kattintást generál. Képesek egy témában naponta mást írni, mert XY tweetelt valamit. Erre ugye mi meg kattintunk :)

(#7) kalimist válasza doooo (#5) üzenetére


kalimist
aktív tag

Azért a kiírt bemutatót elhalasztották de ami beszédesebb, hogy egyáltalán semmilyen összehasonlítás sincs az előző generációval. Exynos 2100-nél ott volt a slideon, hogy +30% cpu performance és +40% graphics performance az Exynos 990-hez képest. Itt semmi.

SD 8 Gen 1 vs E2200

[ Szerkesztve ]

(#8) iBalu


iBalu
aktív tag

Izgalmasnak ígérkezik.
Remélem, beváltja a hozzá fűzött reményeket, és nem hasal el melegedés/fogyasztás kapcsán sem :).

Ordo Ab Chao

(#9) dilajoska1 válasza kalimist (#7) üzenetére


dilajoska1
őstag

Ez a táblázat a SD888 vs gondolom a Mi 12 SD 8 Gen 1-et mutatja.

Xiaomi Mi 10T Pro Blue 8/256Gb

(#10) #40047616


#40047616
törölt tag

Hát így papíron elég komoly soc-nak ígérkezik. Nagyon kíváncsi leszek majd az éles tesztekre. Nagyon nem ártana a snapdragon-nak egy erős konkurencia. Bár a MediaTek is jön felfelé szépen.

(#11) Frozen


Frozen
aktív tag

Szerintem az új memoriával hasítani fog, kár hogy nem az intelel ált össze :( így ez szerintem még forrobb lesz mint a snapi :(((

ukranok haza ! azt oldjatok meg a lecso keverst amit csináltatok.

(#12) HawerKing válasza leslien (#1) üzenetére


HawerKing
őstag

Az uj korszak ... Az alapmodellek is lassan átlépik a negyed millát :DD no meg a minecraft mostmár még szebb lessz :DDD de lehet kiadja a Sony androidra is a Good of Wart ;]

▂▃▅▇ MI 9 ▇▅▃▂ https://www.youtube.com/channel/UCs4uex7-Xug59FlgRlwdM9w

(#13) Schuler888 válasza dilajoska1 (#9) üzenetére


Schuler888
senior tag

Hogy mered megvadolni valotlansaggal? Amikor en kozoltem vele hogy felrevezeto tablazatokat meg magyarazatokat ad minden SoC-vel kapcsolatos tokiplban, amiket vicze1 rendre le is leplez nala, meg neki allt feljebb. :DDD :DDD Igen egyebkent a kepen az lathato amit irtal:
[link]

"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD

(#14) Graphics válasza doooo (#5) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Akkor mi volt a ráció abban, hogy a Samsung mindenféle előzetest elkezdett törölgetni?

Nem kerek valami a történetben. Volt egy "előzetesen várt" esemény, rá 2 napra meg bemutatják...

Ez vagy hype-szagú marketing, vagy más. Tegyünk igazságot az ügyben.

[ Szerkesztve ]

Honda - The power of dreams

(#15) Juhaszatti válasza Graphics (#14) üzenetére


Juhaszatti
őstag

Úgy hallottam hogy valami beszállítói csúszás volt, ezért a bemutatóra szánt darabok nem álltak készen. Ezért késett a bemutatás kereken 1 hetet.
Aztán persze ki tudja.

(#16) jacis


jacis
nagyúr

Azt tapasztalatból írom le, hogy az Exynos 990 egy lényegesen rosszabb szeria volt mint az általam jelenleg is használt Exynos 2100.
Lehet hogy ha ki van hajtva a proci nem tud többet mert visszaveszi a teljesítményt a melegedés miatt, DE mivel nekem a telefon tartalom fogyasztára és munkára kell így nálam nem jelentkezik a fent említett korlátozás viszont a 990-es proci mindentől meg akart sűlni. Egy sima böngészés során is képes volt melegedni
Ha a 2200-as új proci sem melegszik de teszi szépen a dolgát úgy ahogy az elődje az már bőveb jó lesz.

Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4

(#17) doooo válasza Graphics (#14) üzenetére


doooo
addikt

"Tegyünk igazságot az ügyben."

Mi tegyünk igazságot? Meg egyébként is, milyen "ügy" van itt? Saját maguk hozták a korábbi dátumot, ők is halasztották el, mindezt egy saját termékkel kapcsolatban, egy saját rendezvény keretében. Semmi joga senkinek számon kérni bármit is (akár gyanús, akár nem; én sem tudom mi volt az oka, de a mai világban nem nehéz elképzelni egy rakás lehetőséget; világjárvány van (rekordmennyiségű megbetegedéssel), ellátási gondok vannak, és persze az AMD is ugyanúgy része ennek a történetnek, mint a Samsung), főleg úgy, hogy a valós premier, azaz az első ezzel szerelt mobilok debütálása, majd csak hetek múlva lesz aktuális.
Szó szerint semmit sem befolyásolt az, hogy most jelentették be, és nem pár napja, vagy nem pár nap múlva. Csak pár idióta "tipster" sült be megint a Twitteren.

Az előzeteseket meg nyilván azért törölgették, mert mind másik dátumot ígértek, nem a mait... akkor meg ugye nincs értelmük.
De ismétlem, nyilván lehetett volna másképp is lekommunikálni ezt az egészet, ehhez kétség sem fér, csak amikor a fél internet arra vár, hogy valamibe beleköthessen, mindezt pár, mostanra nyilvánvalóan lejárató kampányt folytató, anonim "tipster" pletykájára alapozva... akkor nincs könnyű dolga a cégnek (és egyik másiknak sem lenne az a helyükben).
A legjobb lett volna, ha hagyják a fenébe ezt a külön bemutatót, és szépen egy kalap alá veszik a dolgot az S22-széria premierjével. Mindenkinek jobb lett volna.

[ Szerkesztve ]

(#18) leslien válasza doooo (#17) üzenetére


leslien
nagyúr

Semmi joga senkinek számon kérni bármit is (akár gyanús, akár nem; én sem tudom mi volt az oka, de a mai világban nem nehéz elképzelni egy rakás lehetőséget; világjárvány van (rekordmennyiségű megbetegedéssel),

ez rendben is van..

de azért nem fogok magam alá tócsát sírni... ugyanis volt már rá példa ,h genyó módon jártak el.. lásd Exy 990.. csak ismétlem Önmagam vagy egy új korszak (gyengébbek kedvért simlis Exy 990 vonal végképp lezárása ebben a GPU is értem) vagy gyanútlan csapást készülnek ránk mérni..

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#19) dilajoska1


dilajoska1
őstag

Ez mind szép és jó de én úgy gondolom hogy gpu részről nem igazán fogunk ebből semmit tapasztalni. Ott van pl. a Genshin Impact. Max grafikán minden soc-t megfektett, még az A15-t és az SD 8G1-et is. 20-30 perc játék után drasztikusan csökken az fps és szinte forró tőle a telefon. A Samsung pedig teljesen konzol szintű játékokról beszél :U, legalább is így reklámozzák az új gpu-t.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Mi 10T Pro Blue 8/256Gb

(#20) Graphics válasza doooo (#17) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Azért engedtessék meg mégis számonkérni mi miért történik.

Struccpolitikát nem igazán kell folytatni még a techvilágban sem.

Honda - The power of dreams

(#21) Rocket6 válasza Graphics (#14) üzenetére


Rocket6
senior tag

Azóta többször több helyen le lett írva, hogy miért csúszott a bemutató. Ami meg teljesen lényegtelen, amint bemutatják az új S családot nem marad titokban semmi, addig meg felesleges haterkedni.

(#22) Graphics válasza Rocket6 (#21) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Ebben semmi haterkodás nincs.

Hype-nak jó volt, de szerintem a szakma erősen kíváncsi az új SoC-kre

Honda - The power of dreams

(#23) undercover


undercover
senior tag

Vannak már benchmarkok már ha igazak a benne szereplő adatok:

[link]

//Galaxy S22// & //Q80T// & //Playstation 5//

(#24) Schuler888 válasza undercover (#23) üzenetére


Schuler888
senior tag

Wow meg lesz az a 100k+ antutu :DDD epenis :))

"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD

(#25) milkabrams válasza dilajoska1 (#19) üzenetére


milkabrams
őstag

iPad air4 elég jó passzív hűtéssel bír, írott nem voltak FPS gondok, viszont Lifeafter, a tablet töltése közben nem tudta a 60 fps-t.

(#26) ultrasound


ultrasound
tag

Nem lennék az almások helyében! :)

(#27) dilajoska1 válasza milkabrams (#25) üzenetére


dilajoska1
őstag

Igen, ott a méretéből adódóan jobban megtudják oldani a hűtést mint egy telefonnál.

Xiaomi Mi 10T Pro Blue 8/256Gb

(#28) doooo válasza Graphics (#20) üzenetére


doooo
addikt

Meg van engedve, de csak a Samsung és esetleg az AMD azok, akik magyarázatot tudnak adni. Minden és mindenki más irreleváns.
Ha egy "tipster" bedobja a kérdést Twitteren, hogy "vajon mi volt ennek az egésznek az oka?" és egy másik tipster, meg pár random laikus odaírja válasznak, hogy "hát biztos borzalmasan megy nekik minden ezzel az SoC-vel, biztos túl gyenge, nem akarják, hogy kiderüljön", stb, stb... akkor azon túl, hogy semmi racionalitás nincs ezekben (mert ugye mindenképp kiderül hamarosan), ismét csak pletykákról van szó, amik szépen bizonyították "megbízhatóságukat" jelen műbalhé kapcsán is.
Vagyis magyarán lényegtelen, hogy milyen vad elképzeléseink vannak, és, hogy hányféle helyen tesszük ezeket szóvá, csakis egyetlen forrás mondhat valódi információt az egészről (mivel, ahogy mondtam is, ez egy közvetlen következmények nélküli (nincs még termék amiben megtalálható, kipróbálható lenne), saját bemutató volt (ha úgy tetszik, inkább egyfajta előzetes), saját termékről, saját rendezvényen, saját szabályok szerint). Ha a CES-en (vagy később, az MWC-n) akarták volna bemutatni, és úgy maradt volna el, akkor már nyilván a CES szervezőinek is lehetnének jogos kérdéseik, amikre jogi kötelességük lenne válaszolni. De nem így volt.

(#29) K0vasz


K0vasz
aktív tag

Egyrészt: ez a ray-tracing-képes GPU iszonyatnagy parasztvakítás már első hallásra is. akkor, amikor a konzolok/videokártyák is épphogy csak elboldogulnak az RT-vel, többszáz wattos fogyasztás meg kilós hűtőbordák meg ventilátorok mellett, akkor el lehet képzelni, hogy egy méretre is sokkal kisebb/kevesebb magos GPU pár wattos áramfelvétel mellett mire lehet képes (=semmire).

Másrészt én személy szerinte leszarom, hány pontot hoz antutuban, mikor már évekkel ezelőtt is teljesen gördülékenyen futottak az appok. Inkább azt oldják már meg végre, hogy kevesebbet fogyasszon ez a szar SoC és ne fogyjon el az aksi 1 nap alatt.

(#30) Frozen válasza K0vasz (#29) üzenetére


Frozen
aktív tag

Rossz a hasonlat, ez egy mobil telefonba szánt chip nem pedig asztali platform..

A konzol/laptop/vga mind más fogyasztás/hőtermelés és teljesítmény leadásra képes a maga mondján. Nyilván egy konzolal nem fogsz tudni,olyan dolgot futattni mint a másik kettővel egy dologra jó játékra vagy filmezni másra nem.....

[ Szerkesztve ]

ukranok haza ! azt oldjatok meg a lecso keverst amit csináltatok.

(#31) Graphics válasza doooo (#28) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Jó, ezt az érvrendszert később máshol is használd

Honda - The power of dreams

(#32) doooo válasza Graphics (#31) üzenetére


doooo
addikt

Majd ha minden körülmény megegyező lesz, akkor igyekszem használni.

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.