KÉRLEK, OLVASD EL A TÉMA TUDNIVALÓKAT!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Jack Hunter:] Villanyautózás, kicsit másképp
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] [sidi:] Régi Gépterem: 486
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [azbest:] USB DVB-T/T2/C tuner: Geniatech MyGica T230
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló

somogyib
őstag
Értem én csak viccelődtem. (ez a fuck-os gif nagyon jó )

Neurotoxin
őstag
Azért az nem kis eredmény, hogy már csak 7(!) megnevezetlen avatar van!
@Arcanis:Lassan tényleg készülhet az arcanis@cssgrand-master.com mail cím
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.

Ndruu
MODERÁTOR
Ezek és az ehhez hasonlóak ICQ-s avatarokból készültek.
A macskát, kutyát pl. Hasek rajzolta, ha minden igaz.
Az alap avatarokat valószínűleg Parci, kheopsz vagy napos2600 készítette.
Közben meg is találtam a "nagyméretű" ICQ-s képek egy részét.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!

Arcanis
aktív tag
Pont, hogy Ndruu a design-felelős, így neki kell az email cím
Ndruu: Ahh köszi Le is töltöttem gyorsan kb 90 féle ICQ-s képet (130 px magas formában)
Egyébként azért kérdeztem, mert előbb utóbb (évek kérdése is lehet) a megjelenítők DPI-jének rohamos növekedése miatt nagyobb képekre lesz szükség. (Gyanítom, hogy már most is sokan FHD megjelenítő előtt konstans 125-150%-os nagyításban nézik az oldalt, és már akkor romlik az avatarok minősége - nem is beszélve az 1080p 4.5-5"-os mobilokról ás 1600p tabletekről)

somogyib
őstag
Az jutott eszembe, hogy a megnevezetlen avatarok menüpontra nem lesz szükség többet ha a még megmaradt 7 db-ot kitaláljuk. Gondolom ezentúl úgy fognak felkerülni, hogy ismertek lesznek az újak. (?)
-----
t-shirt szerintem a looney tunes hector

somogyib
őstag
Nem, nem a hector

HuMarc
addikt
Hector és Scooby-do (így írják) keresztezése lehet

Ndruu
MODERÁTOR
Szerintem megtaláltam: Marc Antony and Pussyfoot (bár még így sem biztos, de ez a karakter olyan fejeket tud vágni...)
Harrrr!!!!

Arcanis
aktív tag
Szerintem nem ez, mert a füle nem stimmel (az avatar füle nem fekete), plusz olyan kis fogai sincsenek, mint az avatarnak. Nem lehet, hogy Jag rajzolta valami alapján, vagy akár nulláról? [link]

somogyib
őstag
A fülszín szerintem nem számít. Szerintem az a legnagyobb különbség, hogy t-shirt kutyáján nincs az a lógó pofa mint Hector-on és Marc Antony-n. De ahogy ndruu írta a tekintet stimmel.
Majd feltöröm jag és t-siht privijét és meglátjuk
[ Szerkesztve ]

HuMarc
addikt
Most vegyük véresen komolyan a feltörést és:
[ Szerkesztve ]

somogyib
őstag
Nem olyan családból származom én.

HuMarc
addikt
Mindegy! Akkor is
[ Szerkesztve ]

Ndruu
MODERÁTOR
Pompi készítette egy, a kérvényező által linkelt képből. (A forráskódban látszik, ez a kép címe.)
Harrrr!!!!

somogyib
őstag

HuMarc
addikt
PPeter: orvos, műtőorvos, műtő (van ehhez hasonló stock arckép? Mert kicsit olyan, mintha moddolt stock arckép lenne)

Traxx
őstag
[link] Ettől még lehet itteni stock mod, különösen mivel közel 10 éve PH-tagról van szó. Nem tudom én sem, mi az igazság
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

sztanozs
veterán
Ez lehet az eredetije. CDFreaks stock avatarok közül való lehet - esetleg saját gyártmány...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

Eastman
őstag
A kutya az teljesen biztos, hogy egy rajzfilm figura. Nem főszereplő, hanem csak egy epizódszereplő. Agyalok két napja rajta, kerestem is kb. egy óráig, de nem jövök rá, hogy melyik filmből.
Privik mehetnének, nem?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Neil Watts
veterán
Egy jó pár napja végigkérdeztem az összes érintettett...
Akivel frissült a lista az tudta csak.
Üdv. core2

Traxx
őstag
Az avatar ugyanúgy PPeter-é, a myce.com fórumán, tehát ilyen szempontból sajnos zsákutca Továbbá ahogy láttam, ott nincs stock avatar -legalábbis a jelenlegi fórumban nincs. Saját feltöltésűek viszont vannak. De a tipp a CDFreaks-ről jó volt, mert PPeter a CD-k, DVD-k szakija
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

HuMarc
addikt
Akkor azért van korong a fején

sztanozs
veterán
Ja, CD korong
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

Arcanis
aktív tag
UP! Nehogy már ez az utolsó 4 kifogjon rajtunk : )
Hajrá emberek
[ Szerkesztve ]

Ndruu
MODERÁTOR
Hét? Négy!
khalox pofázmánya nekem valami régi filmből vagy könyvhöz készült illusztrációból rémlik. Kerestem már lizard man, lizard alien, reptile man, reptile alien néven, de semmi ilyet nem találtam, csak hasonlóakat.
Úgy rémlik úszóhártyás a keze...
Az újakat is felvittem, sőt volt egy olyan is, ami évek óta nem volt rajta a listán, így az is bekerült. Zanik
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!

somogyib
őstag
Nekem inkább fish mint lizard, de így se találtam hasonlót se.

Arnold2
őstag
Nézegettem a szabad avatarok listáját és élnék egy kis kiegészítéssel:
(varázsló / egyéb) Lánykori nevén: Leonard Powers, Ugly Americans, rajzfilm sorozat, varázsló, részeges
PPeter avatarjához: már itt voltam mikor azt kapta. Nem tudom segít e (és egy bazi nagy talánnal), de mintha Chip vagy PCWorld-ből lett volna átemelve az az avatar. PPeter híres arról, hogy keni vágja a CD/DVD témát onnan a CD a homlokán és mint ha az újságban is ilyen lett volna.
10%-ot adnék az infónak, nagyon régen volt, de talán segít valamit.
[ Szerkesztve ]

BomiBoogie
MODERÁTOR
Az avatárom, egyedi ötlet és megvalósítás, nincsen ilyen általam ismert képregényhős.
Keresőszavak: csiga, turbócsiga, rohamcsiga,
köpenyes szuperhős csiga
[ Szerkesztve ]

tkesy
őstag
keresőszavak:
F1, Formula 1, híresség
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<

Kashim
őstag
Aloha! Megkaptam én is a saját képem, megadom az infókat az adatbázisba való inklúdáláshoz: (juj)
Az avatarom Sakata Gintoki-ról készült a Gintama néven futó nem annyira ismert, de annál elborultabb anime és mangából.
Kategória: anime, rajzfilm?
Keresőszavak: Sakata, Gintoki, Gintama, manga, anime, samurai, szamuráj

Vistaboy
veterán
Az én karakterem neve Arturia Pendragon (a legendás Artúr király mítosza által inspirált karakter), aki a Fate/Stay Night és Fate/Zero című animék egyik főszereplője. Harcos kasztként ölt testet, ezért mindenki csak Saber-nek hívja (Saber=Kard). Valódi személyazonosságára csak akkor derül fény, amikor használnia kell Nemes Illúzióját, ami nem más, mint a legendás kard, Excalibur.
Keresőszavak: Fate/Stay Night, Fate/Zero, Saber, Arturia, anime, manga,
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Arnold2
őstag
(Szabad avatarok között) (Slayer / híresség): Kerry King, Slayer, gitáros, zenész, dalszerző, metál, KFK *
(*):védjegyévé vált három betű, jelentése: Kerry Fucking King.
[ Szerkesztve ]

helixP
veterán
Avatarom természetesen Dr.Zoidberg a Futurama-sorozatból.

HuMarc
addikt
kiegészítések:
@maláj arcképéhez: bagoly
@eastsider: kutya
@Narancs és @MaciG: medve

puttputt
őstag
Nálam pedig jöhet még a "macska", "cica", miegymás.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

zho-lee
addikt
Az én karakterem neve Seeley Booth [link] a Dr Csont nevű sorozat ffi főszereplője.
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."

persil
nagyúr
Fú, barátnőm mindig nézi ezt a sorozatot, de, ha agyonvernek sem ismertem volna fel az arcképedről...
Egyáltalán nem hasonlít.
The only good human.. is a dead human!

zho-lee
addikt
Igen... ez van.

Ndruu
MODERÁTOR
Ez inkább Angel, mivel abból a képből készült.
Sokan elvárják, hogy pixelre pontosan ugyanúgy nézzen ki egy 50x50 pixeles kép, mint az eredeti. Sajnos ez nem megvalósítható. Egy emberi arcon sok jellegzetes vonás van, ami ekkora méretben szinte teljesen eltűnik, ezzel nem lehet mit kezdeni.
Harrrr!!!!

zho-lee
addikt
Sorry! Tudom..
A munkádat meg köszönöm!
Már van egy jobb kép, majd két év múlva elküldöm

DJ. Ru$y
nagyúr
- Fehér tigris
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

x_o_n
veterán
Sw-tor FERKO jedi consular karakter
magamnak kértem,megnevezve
[ Szerkesztve ]

jilian
addikt
Terry Gene Bollea ismertebb nevén Hulk Hogan, amerikai pankrátor és színész.

Ndruu
MODERÁTOR
Eddig frissítve!
x_o_n: Ezt a FERKO részt nem értem és ilyen címszóval nem is találtam semmit, úgyhogy nem írtam bele.
Más:
A wbh megszünteti az ingyenes tárhelycsomagot, utána kénytelen leszek fizetni valamelyik csomagért. Nem olyan vészes, úgyhogy bevállalom a legkisebb csomagot, nem szeretnék megint költözni.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!

Arcanis
aktív tag
Én is most tervezek tárhelyet és domaint vásárolni. Ha gondolod szívesen hosztolom a cuccot.
Még az is lehet, hogy valami .hu-s címet is vásárolhatnánk ezekhez az unofficial cuccokhoz.

Varoz
őstag
Ezt a FERKO részt nem értem és ilyen címszóval nem is találtam semmit, úgyhogy nem írtam bele.
Mert ez a saját neve amit kitalált a játékhoz.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

Land
veterán
Avatarom nevei: Fradi Sas, Fradi, Ferencváros, sas, Zöld sas, Zöld-fehér
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) 8/256 Black & Motorola Moto G 2015 16/2 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive

x_o_n
veterán
Igen ezen a néven fut a karakter a jarkai sword serveren
Téma tudnivalók
Csak akkor nevezd meg, ha már be van állítva az arckép!
►►► Megnevezés formája:
Neved - címkék - kateg.
Kategóriák: állat, anime, fantasy, film, híresség, játék, képregény, PH avatar mod, rajzfilm, sorozat, sport, zene, egyéb
Példa:
MichaelSD - Warframe, Excalibur, Prime, Excalibur Prime - játék
norbi2010 - Boku no Hero Academia, Shouto Todoroki - anime
NE szedjétek külön a címkéket, mert zavaró:
Rossz példa:
Kategória: ...
Cím: ...
Név: ...
Címke: ...
Akinek már volt arcképe és cserélt, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy CSERE!
Aki szabad arcképek közül választott, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy SZABAD KÉP!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap