KÉRLEK, OLVASD EL A TÉMA TUDNIVALÓKAT!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
- Retro Retro Kocka Kuckó: merülés a mélyvízben
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Jack Hunter:] Villanyautózás, kicsit másképp
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] [sidi:] Régi Gépterem: 486
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [azbest:] USB DVB-T/T2/C tuner: Geniatech MyGica T230
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló

Arcanis
aktív tag
Kombat: Harlequin, UT 2003, Unreal Tournament, Homo Sapiens Medusae, Nightmare
LordVader80: Aayla Secura, Twi'lek, jedi lovag, nő, kék, Star Wars, Csillagok Háborúja
luw2win: Raj, indiai elefánt, Camp Lazlo, László Tábor, Cartoon Network
Olcsi: Kit Cloudkicker, barna, kölyökmedve, Balu Kapitány c. rajzfilmből
Speed(R): Bullet Bill, rakéta, töltény, fekete, Super Mario
Más: Nagyon jó Star Wars karakter enciklopédia:
Van egy tonna jó rajzfilmszerű forráskép. Pl1, Pl2

Tamoo
MODERÁTOR
Ja, lassan már csak a szabadon elnevezhető arcképek jönnek.

Ndruu
MODERÁTOR
Te már nem vagy rajta, mert megfejtettelek, hogy Zombunny vagy a Rémségek kicsiny boltjából. Került kb. fél órámba, mire megtaláltam...
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!

Arcanis
aktív tag
Igen az ilyenek, hogy, "rózsaszínű nyuszi", meg "ló"
Egyébként van még viszonylag sok olyan, ami valamelyik gyári avatar felpimpelve...
Obi-1: Obi-Wan Kenobi, jedi lovag, Star Wars, Csillagok Háborúja, ember
Ndruu: Én ezen gondolkoztam egy csomót, és csak azért sem jöttem rá... Szerintem valamilyen Cartoon Networkos rajzfilmben volt anno...
[ Szerkesztve ]

Ndruu
MODERÁTOR

Arcanis
aktív tag
Most már nyugodtan fogok aludni
Te egyébként mi vagy? Szerk: megvan, de nem jöttem volna rá a deviantos accountod nélkül...
[ Szerkesztve ]

anjani182
őstag
Köszi!
Forever and ever, let's make this last forever.

Ndruu
MODERÁTOR
Itt a jelenlegi xls (2012.12.13). Csak nézhető, nem szerkeszthető. A színes cellák ne tévesszenek meg senki, az csak nekem volt segítség...
Arcanis: Az ám.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!

Eastman
őstag
Nem kis meló.
...bár egyenlőre kicsit kaotikusnak látom. Kellene valami egységesség a keresőszavak kapcsán. Például minden filmkarakter mellé lehetne írni, hogy film, rajzfilm, mozi, movie, cartoon, stb. Vagy a játékkarakterek mellé, játék, game, stb.
Pl.:
04ahgy RF Online, elf, ?
Abu85 tux, pingvin, páncél, Unbreakable Linux, oracle enterprise linux, OS
Ace Ventura Ace Ventura, Jim Carrey, állati nyomozó, színész, film, mozi
Achill3uS Rocko, Szafaládé, Spunky, film, rajzfilm
adalbert1 Mr. Burns, Charles Montgomery "Monty" Burns, The Simpsons, A Simpson család, film, rajzfilm
14adam szakács
adam014 Szakállasagáma, gyík, hüllő, agáma, leguán, állat, állatvilág
ADAM1337 Star Wars, The Force Unleashed, Star Killer, Csillagok Háborúja, film, mozi
adamssss Roger Federer, teniszjátékos, teniszező, tenisz, sportoló, sport
Adi Szalacsi Sándor, Kocsord
aDM|RaL^ Unreal Tournament, UT99
aero. Neil Patrick Harris, NPH, Így jártam anyátokkal, How I Met Your Mother, színesz, film, mozi
aggleány fekete leopárd, állat, állatvilág
Aggregátor Jack Sparrow, Sparrow kapitány, A Karib-tenger kalózai, pirates of the caribbean, színész, film, mozi
aginor Trigun, Vash the Stampede, Vash, Eszeveszett Vash, Humanoid Tájfun, film, rajzfilm, anime
Agostino Mugen, Samurai Champloo, szamuráj, ronin, film, rajzfilm, anime
Agyzuzo Tyler Durden, Fight Club, Harcosok Klubja, Brad Pitt, színész, film, mozi
akaido Bicikliző kínai, felturbózott stock arckép
akosf Mega Man. Proto Man, Hornet Chaser
akoska07 Mátrix, Neo, Thomas Anderson, The Matrix, színész, film, mozi
albert8 Ace Frehley, szólógitáros, KISS, zenész, zene
Alg Starcraft, Zergling, carbot animations
Algieba Szemüveges nő, csillagos pulóver, felturbózott stock arckép
alibaba78
alien_ Félelem és reszketés Las Vegasban, Fear and Loathing in Las Vegas, Raoul Duke, Johnny Depp, színész, film, mozi
alitak Abu, majom, Aladdin, film, rajzfilm,
AlyArkhon Cobra, Kobra, Sylvester Stallone, színész, film, mozi
Alvin_ti4200 Tom és Jerry, Tom, Tom and Jerry, film, rajzfilm
amanoba Másnaposok, The Hangover, Alan, Alan Garner, Zach Galifianakis, színész, film, mozi
amargo Hellsing, Alucard, vámpír, dracula, film, rajzfilm, anime
AMATŐR gyúrós, izmos, sportoló, sport
Mit gondolsz?
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Ndruu
MODERÁTOR
Egyelőre még nem vagyok biztos benne, hogy ez jó ötlet lenne. Ki keresne rá arra, hogy film? Animékhez beírtam, hogy anime, de szerintem az egy teljesen más dolog.
Majd meglátjuk, ha elkészül az oldal. Karma azóta sajnos nem jelzett vissza.
Harrrr!!!!

Eastman
őstag
Akkor mi a célod vele?
Arra tippeltem, hogy pl valaki filmkaraktert, pl. Jones doktort szeretne egyedi arcképnek választani, csekkolhatja, hogy foglalt-e már...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Ndruu
MODERÁTOR
Az beírja majd, hogy Jones, Dr. Jones, vagy Jones doktor és kidobja neki a találatokat. Ha van például két találat, amiből az egyik filmes, a másik rajzfilmes, akkor látja az illető, hogy már foglalt és másikat kell keresnie.
A végén aztán lehet beleteszem a film és rajzfilm kulcsszavakat, de ez még a jövő zenéje.
Harrrr!!!!

kiskaktusz
addikt
Ha valaki konkrét személyt keres, akkor a nevét fogja beírni a keresőbe, vagy a megformált karakter nevét, ha már filmről van szó. A film és rajzfilm stb kulcsszavak azért lennének fontosak, hogy ha valakit érdekel, végignézheti milyen képek készülnek film vagy rajzfilm, esetleg anime témában. Ezzel egyébként az arcképszerkesztők is élnének és folyamatosan linkelgetnék a képből arcképre vágyó delikvenseknek, hogy nézzék meg a különbséget. Nem arról van szó, a képből gyártottak is jók, de nem elég rajzosak..
btw én végignézném a rajzfilm listát, hogy milyen karakterek vannak itt a PH-n.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."

Eastman
őstag
Például.
Az eleje melós, aztán szerintem lehet még majd igazgatni, az ABC sorrenden kívül más logikai pillérekre helyezni. ...úgy tűnik, hogy haladós a dolog...

Arcanis
aktív tag
Szerintem a kulcsszavakon (tag-eken) kívül kellene kategóriaként megadni azt, hogy filmből, rajzfilmből, stb-ből van-e az adott arcékép. Tehát lenne egy kulcsszavas kereső + kategória filter.
Plusz én nem a felhasználónevet használnám az adott arckép ID-je ként, hanem az is csak egy metadata lenne (aktuális felhasználó), így akár a szabad képek is mehetnének a rendszerbe. Vagy látszana, hogy XY régen Batman volt, most meg már más.
(#258) Ndruu: A gépnek háttal ülve szoktál dolgozni?
[ Szerkesztve ]

Ndruu
MODERÁTOR
Lehetséges, hogy ebben a formában fog megvalósulni. Tegnap este, lefekvés előtt éppen erre gondoltam (mi másra...), hogy egy új oszlopba kerülnének az film/rajzfilm/anime/sorozat megnevezések.
OFF: Hát persze, a hátamra is növesztettem két szemet.
Harrrr!!!!
+képregény/valós személy is lehetne még
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Arcanis
aktív tag
Esetleg, ha nem lesz ember, aki lekódolja, tudok segíteni. (php skill: basic )

sztanozs
veterán
most php vagy basic
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Először én is beszívtam, de azért másodjára leesett

Arcanis
aktív tag
Természetesen basic. Mi az a php?

Ndruu
MODERÁTOR
Eddig frissítve!
B, C, S, T betűsökből még nagyon sok van.
28-at én is megneveztem, azok is lekerültek a listáról.
Harrrr!!!!

F34R
nagyúr
Nos a nevemhez tartozo arckep jelenleg.
F34R
John Cena , Pankrator , tobbszoros WWE bajnok , a sapkaja mindig valtozik (ez a katonai sapka az egyik Tribute the Troops alkalmaval keszult)
[ Szerkesztve ]
És mi az a skill? A láncfűrész?
Ja nem... az still
akkó nemtom
Sonja - Sackboy/Sack Person, Little Big Planet, pc/konzol játék
hdsentinel - merevlemez egy rackben
Vistaboy - Saber, Fate/stay night, pc/konzol játék vagy anime sorozattiv83us - nem az alien? csak a hülye sapka miatt most nem vagyok benne biztos
[ Szerkesztve ]

F34R
nagyúr
En annyit tudok rola hogy Mass Effectes karakter.

Eastman
őstag
OK, beszállok.
anaqer Részeges Pista 32 éves korában, szesz, alkohol, alkoholista
Forrás; propaganda-tabló.
THX! Ez már sokat segített!
Rossi - Garrus Vakarian, Mass Effect, pc/konzol játék
tiv83us - Legion, Mass Effect 2, pc/konzol játék
de az újaktól már bekéritek ezeket az infókat, nem?

F34R
nagyúr
En ugy tudom hogy vissza lehet kovetni oket , persze ez azota van miota uj szabalyok ervenyesej a regiek nem tudom hogy mukodtek.

Eastman
őstag
didyman makibéka, Agalychnis callidryas, hüllő, állat, állatvilág
forrás: [link]

Eastman
őstag
psg5 Varázsceruza, Rendező: Adam Ochocki, lengyel, film, rajzfilm, sorozat
Ricardo rottweiler, roti, kutya, állat, állatvilág
ruti Szarvasvadász, The Deer Hunter, Robert De Niro, színész, film, mozi
[ Szerkesztve ]

Eastman
őstag
B-L-A-C-K fekete párduc, fekete jaguár, macska, állat, állatvilág
Dj Sügi puma, Puma concolor, macska, állat, állatvilág
F-ECT$ búvár, mélytengeri búvár, sisak
[ Szerkesztve ]

Eastman
őstag
Pá görény, vadászgörény, Mustela putorius furo, állat, állatvilág
PostMan postás, kerékpár, bicikli, bringa
Rhino666 orrszarvú, rinocérosz, Rhinocerotidae, állat, állatvilág
Henk Terminator, T-1000, film, mozi
[ Szerkesztve ]

Eastman
őstag
Uzmany Szemtől szemben, Heat, Robert De Niro, színész, film, mozi

dokee78
félisten
Én sem találom magam.
dokee78 G. I. Joe - A kobra árnyéka Snake Eyes (Ray Park) színész, film, mozi
[ Szerkesztve ]

Eastman
őstag

Ndruu
MODERÁTOR
Ma már nem lesz frissítés, csak holnap este. Addig is jók legyetek!
dokee78: "Aki nincs rajta a listán, arról nem kell írni, mert jó eséllyel már bekerült az adatbázisba." - Rögtön a FONTOS rész után.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!

BloodyEddie
őstag
Voltam már?
BloodyEddie: Sarah Kerrigan, Starcraft, Ghost
[ Szerkesztve ]

Neurotoxin
őstag
Kiváncsiságból rákerestem a nevemre, az oldalon lévő listában nem, de az excel táblában az újonnan avatárt kapott tagok között ott szerepelek.
Az avatárom:
Neurotoxin: Mike Patton, Faith No More együttes frontembere, énekese.
+A jövőben próbálkozok az eddig ismeretlen avatárok megfejtésében.
[ Szerkesztve ]
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.

hcs57
őstag
hcs57 - Alan Rickman - Alan Sidney Patrick Rickman (London, 1946. február 21. –) Golden Globe- és BAFTA-díjas angol színész. Első híresebb szerepe a Drágán add az életed gonosz szereplőjének a megformálása volt. Ő Perselus Piton megformálója a Harry Potter filmekben, valamint a nottinghami bíró a Robin Hood, a tolvajok fejedelme című filmben. [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu

Arcanis
aktív tag
Volt egy szabad órám: Eredmény
A MySQL táblát egy ilyen formátumú xls táblázatból mentett txt-vel lehet feltölteni, plusz a képeket külön gifként egy mappába ki kell menteni (ID-nek megfelelő névvel)

Gergosz2
veterán
God Vazzeg Commander Shepard,Shepard, parancsnok, Mass Effect, Mass Effect 1, Mass Effect 2,
Mass Effect 3 , szerepjáték, katona
Goose-T - Oggy és a svábbogarak,Oggy et les cafards, Oggy and the Cockroaches, Oggy , macska
7600 GS - Battlefield 3, katona, reklám
heihachi - Heihachi Mishima, Flat Eight, Tekken, harcos
Ł-IceRocK-Ł - Captain John "Soap" MacTavish, Call of Duty Modern warfare 2, katona
juliabrilke Breki a béka, Breki, béka, The Muppet Show , marionett, mese
PeL - S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky , S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, Stalker, Exoskeleton, katona
Polesz - Bernard the bear , Jegesmeddve, medve, rajzfilm
Pompi - Gorillaz, 2D
Rossi Mass Effect, Mass Effect 1, Mass Effect 2,Mass Effect 3 , szerepjáték, katona, Turian, Turián
Garrus Vakarian
Sonja -Sackboy , LittleBigPlanet, Playstation
tome.jr Psycho, Borderlands ,Borderlands 2, bandit,bandita
tzsolesz Unreal Tournament 3, Reaper, katona , UT, UT3
VAN der BOSS Gorge ,Unreal Tournament , Unreal Tournament 2003, UT ,Juggernaut , katona
Xaels Puzzle Face, In Flames
Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito

Arcanis
aktív tag
Beraktam a többi rekordot is a december 13-i excel táblázatból, lehet tesztelgetni
http://hadigi.orgfree.com/phavatars/
Kategóriát csak az első tizen valahányhoz adtam meg.
Ndruu, ha ebbe az excel-be dolgozol tovább, akkor automatikusan frissíthető az oldal az új adatokkal bármikor.
[ Szerkesztve ]

Eastman
őstag
Alakul.

Arcanis
aktív tag
Igyekeztem

sztanozs
veterán
domi007 - ph avatar mod, white hat hacker, fehérkalapos hacker
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

Viszlát
addikt
Kiegeszitenem a sajatomat, ha van meg mod javitani.
Francis Albert Sinatra, Frank Sinatra, amerikai, olasz, énekes, színész.
Szerk: bocsi EM, nem valasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

FoBCRaistlin
őstag
Sajátom:
Raistlin Majere, Dragonlance könyvek, fantasy karakter.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
Téma tudnivalók
Csak akkor nevezd meg, ha már be van állítva az arckép!
►►► Megnevezés formája:
Neved - címkék - kateg.
Kategóriák: állat, anime, fantasy, film, híresség, játék, képregény, PH avatar mod, rajzfilm, sorozat, sport, zene, egyéb
Példa:
MichaelSD - Warframe, Excalibur, Prime, Excalibur Prime - játék
norbi2010 - Boku no Hero Academia, Shouto Todoroki - anime
NE szedjétek külön a címkéket, mert zavaró:
Rossz példa:
Kategória: ...
Cím: ...
Név: ...
Címke: ...
Akinek már volt arcképe és cserélt, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy CSERE!
Aki szabad arcképek közül választott, az kérem írja oda a megnevezés mellé, hogy SZABAD KÉP!
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap