Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) DJGABI


DJGABI
addikt

"A futó programok listáját pedig csak több lépésben lehet előcsalogatni, legalábbis én nem találtam "egy gombos" megoldást erre."

Menü gomb hosszan nyomva előhozza a futó programok listáját, legalábbis 5800-n így van. Egy feladatkezelőt mindenképpen szerezz be, egyszerűbb vele kilőni egy programot. [link] Én az első, Handy Taskman-t ajánlom, nekem 5800-n bejött.

[ Szerkesztve ]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#2) MR_Joe válasza DJGABI (#1) üzenetére


MR_Joe
aktív tag

Pár napja feltettem én is, tényleg nagyon jó progi:) Időközben feltettem az MG féle univerzális romot (5800-ra is elérhető), ennél szintén működik a "menü hosszan nyomva" funkció.. a handy-t dobja be :)

Ha van még ilyen tipped örömmel fogadom, mert nokiáéknál a tippek oldalon csak annyit kaptam, hogy "sajnos az ön készüléke nem támogatott"... :DDD

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#3) DJGABI válasza MR_Joe (#2) üzenetére


DJGABI
addikt

Hehe ez jó, nem támogatott :D

Látom akkor főzött ROM telepítés már megy - én még nem tartok itt, féltem a garanciát - trükköket symbianpro-n, nokiaprogramok-on, 5800blog-on találsz, én is ezeket nézem. Amúgy nekem sincs ám meg régóta (kb 2 hónapja) a mobil, én is épp csak tanulgatom a symbiant meg úgy az egész okostelefon témát...

[ Szerkesztve ]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.