Hirdetés
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
PpenoO
őstag
A kérdés költői, de az EU piacon eladott telefonokat Amcsiba rakják össze vagy Kínába?
Szerk:
Amazon mindig meglep. Igaz nem azonnal, de 4 napon belül valaki leszalad a raktárba és megnézi nekem mi van a dobozra írva. Lehet pár euróval drágább a telefon, mint máshol (most 285€ a spanyol Amazonnál), de chatelni velük ilyen kéréssekkel és érdemleges választ kapni pár napon belül manapság priceless...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz PpenoO #10154 üzenetére
285 euro?Az nem pár euroval drágább...az szerintem nagyon drága ha 4G ha akármilyen...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nbukta77
addikt
En ma vettem a nemeteknel 16g- t. 229 euro volt a saturnban 2 ev eu garival. A sima 8- nak is felment az ara. Marciusban 149 euroert vettem , most 200.
Mas. Hogy jobb hasznalni a telot? Dalvilk vagy art motorral?
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Kodiak88
tag
válasz Kodiak88 #10064 üzenetére
Tegnap megérkezett ez a tok, írok róla egy rövid összefoglalást az eddigi tapasztalatok alapján. Elég masszív, teljesen körbeöleli a telefont, microusb, jack csatlakozót kis ajtó védi, kameráknak, hangszóróknak valamint a logónak van kivágása. Hátlapja kicsit csúszósabb mint a gyári hátlap, de a szélső gumiborítás nagyon jó fogást biztosít, a tok nem sokkal növeli a telefon méretét. A gombok tökéletesen működnek, sajnos a power gomb nem ugrik ki annyira mint a Grip Shell esetében. Az érintéseket is remekül veszi be a telefon, ráadásul még egy matt fólia is van rajta.
Összességében érezni, hogy az egész tok 600 Ft, kis sorja itt, kis egyenetlen kidolgozás ott, de szerintem kellő védelmet biztosít, és még jól is néz ki (ráadásul nagyon sokféle színben van).
Annak aki olcsóért, kicsit több védelmet nyújtó, vállalható tokot szeretne jó választás.
-
r.endruu
tag
válasz batai15 #10160 üzenetére
Én is próbáltam a Lux-ot, amit előttem linkeltek, de 2 nap után nem jött be. Tűző napon véletlenszerűen levitte 0ra a fényerőt, ez volt vele a legnagyobb gondom, bár elképzelhető hogy valami beállítást figyelmen kívül hagytam. Azóta viszont (kb 2 hónap) én a Velis Auto Brightness-t használom, kell egy kis idő mire beállítod tökéletesre, de semmi bajom nem volt még vele, mindig pont annyi állítja a fényerőt amennyi kell nekem.
-
batai15
félisten
Luxra milyen beállításokat alkalmazzak?
-
catroot
veterán
válasz batai15 #10166 üzenetére
A fényerőszabályzást tedd dinamikusra és lehet még játszani az fényérzékelés mértékével. De vigyázz azzal, hogy nagyon érzékenyre teszed (magyarán mennyire dinamikusan váltogassa a fényerőt a külső viszonyokhoz képest), máskülönben hamarabb merül a telefon.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
t-shirt
veterán
Tiszteletem!
Van most ajánlott beszerzés a partnero - expansys cégeken kívül?
-
laleeee
őstag
nekem egy sima 8gigás kéne.Akkor azt mondjátok,hogy Magyarországon most sehol nem lehet venni ?
-
oleee
tag
Udv!
Hugom mobiltelefon vasarlasa elott all, egybol a Moto G ugrott be mint nem-sablon, fiatalos, hasznalhato, ugyanakkor jo aru keszulek. A kerdesem az lenne, hogy van-e egyaltalan a piacon hasonlo keszulek? Jelenleg (es joideje) 60k korul kaphato, ebben a kategoriaban van alternativa? Kozepf*s kategorias samsungok es sonyk mar voltak, tavol-keleti csodak nem kellenek.
Koszonom segitsegetek! -
nbukta77
addikt
Folia nelkul meddig birja a kicsike? A 8g- n van. Erre meg nem volt idom venni meg rakni.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
ghiottone
nagyúr
1 megfontolandó alternatívát tudok hasonló hardverrel, de MIUI szoftverrel - Xiaomi Redmi 1S - jobb kamera, alapból dual-sim, hivatalos magyar képviseletet biztosít a Wayteq és folyamatos frissítés.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Úgy tűnik nekem is meghalt a rezgőmotor. Próbálkoznék egy FR-el, de olyan jól belakott a rendszer, nincs kedvem mindent az elejéről újra építeni. Tud valaki olyan backup szoftvert, amely nem igényel rootot, de mindent visszaállít applikáció szinten. Névjegyeket, híváslistákat, sms-ket, fényképeket nem féltem le is tudom menteni, meg felhőbe is mennek.
Előre is köszi.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
törölt tag
válasz mobilizmo #10185 üzenetére
Szerintem kár próbálkoznod vele, ha a beállításokban be van állítva hogy rezegjen és nem megy, akkor hardveres hiba lesz, nekem ugyanez volt nemrég. A hátlapot próbáld meg kicsit ütögetni a kamera mellett amikor rezegnie kellene, nekem olyankor egy kicsit még működött, aztán utána már úgy sem. Javítani pedig tudtommal nem lehet, ugyanis rá van forrasztva az alaplapra, nekem az egész telefont cserélték.
-
Jaffa75
őstag
válasz #89324928 #10187 üzenetére
Szia,
pont ezzel a rezgős problémával küzdöm én is... nem vittem még sehova, viszont szerencsém van, mert nem piszkáltam, úgyhogy a gari nem ugrott. /Az enyém expansys-os beszerzésű./ Te honnan vetted, és hol szervizelték (cserélték) ? Mennyi időbe telt? Jól jönne egy kis infó tőled..
Kösz előre is!
-
esztra
csendes tag
Sziasztok, nekem is kérdésem lenne. 1,5 hetes Moto G, feltelepítettem a PC-re (Win7 x64) a Motorola Device Manager 2.4.5-öt, viszont telepítés után a program nem akar velem kommunikálni. Mindössze annyit csinál elindítás után, hogy elindít egy "Eszközszofver-frissítést", majd pedig közli, hogy nincs elérhető frissítés. És ezt le tudom OK-ézni, és ennyi, semmi más opció. Telefon természetesen csatlakoztatva van. 2 különböző számítógépen is próbáltam, mindkettőn ugyanez a jelenség. Valakinek valamilyen ötlete lenne erre? Köszönöm!
-
mobilizmo
addikt
válasz #89324928 #10187 üzenetére
Valóban, ha a kamera mellett kicsit megkopogtatom, akkor néhány alkalommal halványan rezeg. Aztán elmúlik, újra kopogtatás, ismét rezeg kicsit. Legalább tudom, hogy nem én vagyok béna és a beállításokban valami nem stimmel. Annak nem örülnék, ha elkezdeném gariztatni és visszaküldenék, hogy hülye vagyok. Az enyém is expansys-es beszerzés, mint Jaffa75 sorstársé.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
törölt tag
válasz Jaffa75 #10189 üzenetére
Szia,
én Amazon-ról vettem, és nagyon korrektek voltak, írtam nekik és egyből válaszoltak chat-en keresztül, hogy semmi probléma, akkor küldenek egy másikat és csak rendelési számot kérdezte, meg azt hogy arra a címre küldje-e ahova az előzőt. A chat után egyből be is tette a megrendelések közé, mintha én rendeltem volna, csak éppen egy nullás összeggel, aztán küldtek egy email-t az instrukciókkal, hogy hogyan küldjem vissza a másikat. Csak ki kellett nyomtatni a címkéket, és ráragasztani a csomagra, sima postával adtam fel, és még a visszaszállítás költségét is kifizette az Amazon. Egy héten belül megvolt a új telefon, kicsit meglepődtem, hogy meg sem várták, hogy megérkezzen hozzájuk a telefonom, és ellenőrizzék, hogy tényleg rossz-e, a beszélgetésünk másnapján már fel is adták az újat...
-
PpenoO
őstag
válasz #89324928 #10196 üzenetére
Amazon az ilyen. Én is visszaküldtem a G-t, azt se kérdezték mi a baja, csak küldjem el pdfbe a posta által kiállított nyugtát. Pénteken küldtem a mailt és ma már a számlámon volt a pénz (telefon + postaköltség) pedig a csomag még a magyar postánál van...
A poén, hogy mivel Magyarországra rendelsz a kis tételeket vissza se kell küldeni. Benyögöd, hogy "not satisfied" és már utalják is vissza a pénzt.
Nem mellesleg a garancia is 2 év. Ezek után sufni GSM felejtő, még ha pár ezressel olcsóbb is (de nem az), akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest