Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaffa75
őstag
Na most a jó, megdeglett benne a rezgőmotor... Már a teszterrel sem tudok belőle kicsikarni egy kis rezgést sem! Ha most leadom az Expansysnál, sosem hozzák vissza...
-
Tim82
félisten
válasz catroot #9853 üzenetére
Csak épp rá van forrasztva az alaplapra.
De egyébként lehet, hogy csak alaplapig szét kellene szedni a telefont (levenni a hátlapot, majd az alatta csavarokkal rögzített "belső hátlapot" - nem tudok most rá jobb szót - és csak picit megpiszkálni a rezgőmotort, jó pár esetben csak annyi volt a gond, hogy valahogy kimozdult a normális állásából.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
catroot
veterán
Voltam már vele szervizben, már mikrofont is cseréltettem. Az is forrasztva volt és megoldotta a srác.
Egyébként jól látod, alaplapig kell bontani. Az én esetemben a rezgőmotor cserés, mert valamiért behalt (a szervizes is először kontakthibára gyanakodott).
Szóval ha nem akarja küldeni külföldre a telefont, akkor sincs veszve minden - ha talál egy normális szervizest.
Mert sok helyen pl. nem merik elvállani.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Baloo27
aktív tag
-
Jaffa75
őstag
válasz catroot #9853 üzenetére
Pont azért vettem hivatalos forrásból, hogy ne a sufnigsm javítgassa meg szegelgesse, hanem hivatalos márkaszerviz (na itt nem feltétlenül a Cordonra gondoltam )!... Nem mókoltam, úgyhogy nyugodt szívvel viszem vissza. Egy a gond, hogy addig meg nem lesz telefonom !
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz catroot #9855 üzenetére
Egyébként jól látod, alaplapig kell bontani.
Hát ja, rémlik valami. Pusztán jelezni akartam, hogy mire számítson.
Amúgy nekem jó pár nap elteltével picit eleresztett a ragasztás, úgy fél mm-rel eláll az üveg, valamikor újra fogom csinálni, kb. tudom, hol nem voltam elég gondos a kétoldalú ragasztóval, csak hónapok óta nem volt kedvem ezzel foglalkozni, ugyanis elég pepecselős meló.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Jaffa75
őstag
válasz catroot #9858 üzenetére
Mindazok mellett egy jól használható készülékről van szó! Nem is értem hogy a hasonló árazású, de sokkal gyengébb minőségű és tudású telefonok mellett nincs semmilyen hivatalos forrás ahol meg lehetne venni! Ezzel még egy szolgáltató is sikereket érhetett volna el...
Valaki próbált már hivatalosan G-t javíttatni a Cordonnál? Elvállalták?
[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
szereztem már néhány tapasztalatot velük... Először a kollégám Defy-jével küzdöttünk egyet, aztán Xperia S kijelzősárgulása okozott nehézséget nekik, végül az Asus Padfone 2-emmel gyötörtem őket...
Viszont a gari megtartása miatt sok választásom nincsen hogy hol javíttassam...Szerencsére pár percre van csak az újpesti szervizük, felszaladok hozzájuk jövő héten. Annyit már sikerült egyszer megoldanom náluk, hogy csak akkor vittem be (előzetes állapotfelmérés után) hozzájuk a készüléket, amikor megérkezett az alkatrész.. sikerült 2 hetet spórolni vele!
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
válasz Jaffa75 #9862 üzenetére
Mintha ők arról lennének híresek, hogy inkább elveszik a garanciát mindenféle pitiáner indok alapján, majd pénzt kérnek a szervizeltetésért.
A javítás során sokszor sérül a készülék, persze letagadják, sőt, kikérik maguknak. A vízálló Sonyknál meg tuti ugrik a vízállóság, ha ők nyúlnak hozzá.
Azért drukkolok neked!
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Tokokból ki mit javasol?
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Mit csinál a Motorola androidos mobilokon a MotoCare process/service?
Moto G.Azon kívül hogy a Battery Stats szerint az összes akkufogyasztás 30%-ért felelős. Valami értelmes dolga is van?
Root Uninstallerrel se tudom törölni: nem is találom.
Kifagyasztani se tudom: nem is találom. -
batai15
félisten
a gpe romokban benne van esetleg ez a kikapcsolt képernyőnél értesítés , vagy csak az angolba?
-
catroot
veterán
Ja, ha mokolod akkor eselyes. De gondolom merit elegge, mert csak nem oled a kijelzo.
Xda forumon irjak, hogy nem igazan mukodik normalisan az active display.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
w333
félisten
válasz catroot #9871 üzenetére
Akkor ott a Notification Peek ami kb. szinte ugyan az !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Üdv. az lenne a kérdésem hogy Tesco -s gyári 4.4.4 -re egyből mehet fel a GPE rom ezzel a leírással és benne szereplő GPE rom -al ? illetve elég lesz a GPE_XT1032_KOT49H.M004_CFC.bat rákattintani vagy külön egyenként flasheljem parancssorban, ti hogy csináltátok ? köszi
-
w333
félisten
válasz catroot #9875 üzenetére
Köszi ... szóval akkor ez így jó lesz remélem
fastboot flash partition gpt.bin
fastboot flash motoboot motoboot.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash logo logo.bin
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot erase modemst1
fastboot erase modemst2
fastboot flash fsg fsg_intl.img
fastboot erase cache
fastboot erase userdata
fastboot rebootNem szeretnék hibába ütközni, külön mindent parancssorból jobbnak tűnik !
-
robagp
tag
Hello!
Nem bírtam tovább és feldobtam a GPE 4.4.4 -et.
Az összes 4.4.3 problémát orvosolta!
Még az érintő képernyő is jobb lett!
Egy dologgal volt gondom a GPE alatt, hogy a kamerája rosszabb mint a motorola kamera.
Rosszabb alatt rosszabb képeket értek.
Ezt egyszerű volt orvosolni, letöltöttem, és feltettem a motorola kamera alkalmazást, beállítottam alapnak, és az is a régi.
Egyenlőre a GPE jobbnak tűnik, mint a motorola rom. Majd kiderül hosszú távon.Egy kérdésem viszont volna: indításkor egy percig kell néznem a Google feliratot egy lakattal /bootloader nyitva miatt szerintem/ , hogy lehet azt eltűntetni?
-
cSuwwi
aktív tag
Pl. nem kapcsolod ki a telefont?
Vagy addig nem nézel odaBoot img-t kell cserélni, azzal eltüntethető, rágugli > beflashelés, akár a régi motorolás is lehet (ami jobb mint a gpe színes izéje)
Mondjuk ez érdekes, mert nekem is gpe van fent, és nem látszik induláskor a "panasz"
ójee, fanatikus tag lettem, már megérte felkelni reggel
[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
Visszaállítani gyári állapotra a telót csak a beállítások menüből tudom vagy feltudok húzni új, szűz rendszert a pc-s programmal is? (kéne a gari, szóval semmi mókolást nem szeretnék)
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
robagp
tag
Hello!
Nem a boot image, hanem a boot image előtt van a Google felirat alatta egy nyitott lakat, és ez a kép áll 1 percig, csak utána indul a boot image - google felirat, majd színes bingyulák...
Eddig figyelmeztető felirat volt, hogy nyitva van, gondolom a helyett jött.
Itt a kép[ Szerkesztve ]
-
Cyrus
tag
Sziasztok!
Videónál be lehet valahol állítani, hogy máshová mentse alapértelmezettként, mint a DCIM mappa?
Videót USB kábelen keresztül hogy játszik le a TV-n? Nekem csak a képeket mutatja, a videókat nem is jeleníti meg. Ezért gondoltam, hogy a Video mappába mentse a vieókat, hátha így látható lesz a tv számára a mozgókép... vagy más ötlet is van rá?
Ja, USB-n keresztül át fog menni a hang?
A fentiek tükrében van valami mód a videók TV-n való megjelentetésére?
-
heidricha
őstag
válasz ///Krisz\\\ #9879 üzenetére
Ha még zárt a bl, akkor elég a beállításban a gyári állapot. Mindent gyalul.
-
fatorzs
tag
Szia!
Ezek közül flasheld fel valamelyiket! -
heidricha
őstag
Érdekes ez a motorola Camera.
Legtöbb forrás szerint nem véletlen, vagy kitolásból mondja a GPE ROM-ot inkompatibilisnek a Play: valóban nincs benne a ROM-ban minden, ami kellene hozzá. De akkor Neked hogy megy?
Egyesek szerint ha nem is apk-ból telepítve, de flash-elve valahogy felmegy, csak a HDR nem lesz benne, de ehhez nem sok egyéb info-t találtam eddig.
A boot animáció előtti képet kicserélheted, de akkor azt a másikat fogod pont annyi ideig nézni. Nincs extra várakozás a nyitott BL miatt. Tudtommal legalábbis nincs.
[ Szerkesztve ]
-
-
fatorzs
tag
-
cSuwwi
aktív tag
Valami ott nem kerek akkor. Mondom nekem is gpe van rajta, e miatt ugye rootolni kellett.
Most bekapcsolás után úgy indul, hogy 2-3mp-ig az unlockos helyett egy fehér képernyőt látok motorola szöveggel (a régi mozgós animáció első frameje), utána pedig a gpe animációja (google szöveg és a 4 szín mászkál).Arra már nem emlékszem hogy tisztán a rom adta-e, vagy külön tettem rá, régen volt
-
Atawallpa
aktív tag
Ez tényleg a Boot logó. Azt cseréld le, xda-n van kb 20 felé, van flashelhető, és van amit adb-n keresztül tudsz feltenni. Az időt nem rövidíti, de mást mutat. Én a sima Google feliratot látom most (kb 10-15 mp) aztán ugrik a Boot animációra. Én anno innen válogattam: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2686441
[ Szerkesztve ]
Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
papeti01
senior tag
Mennyi különbséggel jelent meg a 4G LTE mint a sima?
A 4G LTE biztos kap Android L-t?Igyekszem a BB z10-emet egy ilyenre lecserélni, hiányzik egy-két androidos progi...
#proudfather
-
batai15
félisten
Használ valaki cm romot? Tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest