- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
urdug
aktív tag
-
Móci
addikt
-
urdug
aktív tag
Lóbányai hínáros... oh je!

-
Móci
addikt
-
urdug
aktív tag
DREHER kell inni! Nem holmi vízhajtókat... pfujj...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr.Csizmás
titán
tegnap a parton ittam egy Mohren Spezialt, 5,6%
-
KYZRR
őstag
-
Móci
addikt
Update!
Ha esetleg lesz még rá igény, pár különlegesebb sörrel folytatom a 'tesztelést'. -
Mr.Csizmás
titán
update
ha már nem írtad be -
Probber
őstag
Szerintem a címben a "sör" szót is nyugodtan idézőjelbe teheted.
Viszont a két 8%-os sör már érdekesebb. -
Иван
őstag
Nekem a legjobban ilyen sörökből az tetszik hogy kőbányai = kőbambi. Szarnak szar, de olcsó

-
Móci
addikt
-
EczkE
veterán
Kipróbálnám őket, málnás sörre még mindig fáj a fogom, holnap meggy sört fogok inni.

-
koxx
MODERÁTOR
-
Móci
addikt
-
mephi666
nagyúr
spar-ral hogy állsz?
vettem múltkor valami 400ft-ért 2litert a 3.5%-os spar címkés löttyből, ami romániából származott elvileg... rosszabbra számítottam, mert meg lehetett inni 
itthon is kapható sörökből én inkább az olcsóbb réteget szoktam célozgatni barna gösser-ig... drágábbat egyedül guinness-t vettem... az nagyon finom sör és fekete sör létére elég lágy...
-
barnam_
nagyúr
Schwechater-t én is szeretem, de szerintem itthon nem nagyon lehet kapni, legalábbis eddig nem találkoztam vele.
-
Móci
addikt
-
koxx
MODERÁTOR
-
Mr.Csizmás
titán
-
Móci
addikt
Akartam is mondani, hogy jöhetnek a tippek, különösen az olyan sörökre, amiket itthon is be lehet szerezni.

Biztos jók, de én ezekhez jutottam hozzá.
Mondjuk az is érdekes, hogy a francából származó Finkbrau egy jó sör, ellentétben az itthoni lidlis pisával. -
Mr.Csizmás
titán
Stiegl helyett inkább Mohren, ha már ivás...vagy Schwechater.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha már nem írtad be