Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
Nem, ebben a rendszerben nincs, mivel névjegyet nem is lehet küldeni semmilyen formában.
Más.: Tök felesleges ezen a témán lovagolni tovább, ha valakinek nem felel meg ez a rendszer, az ne használja, attól senkinek sem lesz jobb ha egyfolytában megy a picsogás a topicba.
-
Inarus
addikt
válasz danilla #1851 üzenetére
Nem mondod...
Ha még nem jött át, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy a kékfogas adatküldést univerzálisan leírni és feleslegesnek titulálni kissé pökhendi dolog... Attól még nekem tetszik a rendszer.
(#1852) v.tom: Bocs, én "a bluetooth halott és elavult" kinyilatkoztatáson akadtam fent, erre írtam ellenpéldákat. A progit meg köszi! Egyszer még jól jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
oneal1
senior tag
omnia7 frissítéssel kapcsolatban tud valaki valami hírt?
-
Def26
félisten
válasz Quasi_modo #1847 üzenetére
"A falvakban pl egyik sem..."
Ez milyen elb*szott indok már?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez olyan indok, hogy van aki nem városban lakik, és van aki nem egy város közepén szeretne elintézni egy file transfert. Bizony.
Meg különben is. Milyen marhaság az, hogy írjak emailt annak aki mellettem áll.
Le kellene venni a szemellenzőt.
És mi van amikor éppen leáll a hálózat valami miatt ?[ Szerkesztve ]
valami
-
válasz Quasi_modo #1858 üzenetére
Ha névjegyről van szó, lediktálod a számot például.
Ha zenéről/fotóról, meg kell várni amíg mindketten hazaértek.Lehet a dobozon kívül is gondolkodni ám
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
danilla
őstag
Neked van WP7-es telefonod?
-
v.tom
őstag
válasz Quasi_modo #1861 üzenetére
Akkor szerintem a kérdés túl van tárgyalva.
-
danilla
őstag
válasz Quasi_modo #1861 üzenetére
Te igazából ide nem infóért jársz, hanem azért, hogy azt írd le százszor, hogy jelen helyzetben a hiányosságai miatt szar a rendszer.
Pontosítok ... nekem ez jön le.stevve: én utoljára szakközépben használtam a fileküldésre a bt-t. Órán ha unatkozunk vicces képeket küldtünk egymásnak, de szvsz teljesen feleslege erre a BT.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez nem feltétlenül szemellenző és gondolom a WP7-nél is a döntést megelőzte némi kutakodás, mérlegelés, mielőtt kihagyták (mert ennek nem nagyon lenne technikai akadálya). Én egy embert sem ismerek, aki a BT fájltranszfert naponta használná (vagy úgy egyáltalán). Persze ez nem érv, nem is vitázni akarok, csak egy vélemény.
-
danilla
őstag
-
Inarus
addikt
Nah, visa kártyás UK accountos vásárlás témája részemről is megerősítve.
(Szegény londoni burger king-ek... ) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Def26
félisten
Szegény Samsung tulajok megint szívnak. [link]
"A Samsung telefonokkal rendelkezőeknek még nincs jó hír, se NoDo ROM, se dátum, hogy mikorra lesz meg a végleges megoldás a hiba javátására."
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
danilla
őstag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
The biggest component of NoDo is arguably the addition of copy-and-paste functionality.
Most sírjak, vagy kínomban röhögjek? -
Nem csak, bár a múlt héten nagyon sokat szopatott ez a fos Miyowa (kétszer megkapott push üzenetek 20 perc késéssel pl, összeomlások hegye, a szokásos...). De amikor telefonhívás kezdeményezésekor feketére fagyott a telefon, na az már kezdett sok lenni. Nomeg összefutottam a Robot Chickennel, HÉV-en ácsorogva elég jó időtöltés, és para, hogy nem tudom BT-s fülessel nézni.
erdoke: "Vannak." Ez most belső infó elhintése, vagy wishful thinking? Konkrét problémáim vannak, amiknek meg kéne javulniuk, úgyhogy ha tudsz valamit, pls. oszd meg konkrétabban.
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
"a múlt héten nagyon sokat szopatott ez a fos Miyowa (kétszer megkapott push üzenetek 20 perc késéssel"
- Nálam az elejétől fogva laggol (na azért nem 20 percet) és hosszabb távon nem működik a push."telefonhívás kezdeményezésekor feketére fagyott a telefon"
- Durva. Gyakori az ilyen?Jahhahajjjj! Robot Chicken Az nekem már tú mács!
"para, hogy nem tudom BT-s fülessel nézni."
- Mondjuk ez gány. -
Nem a lagról van szó (az is szar, persze, meg a kapcsolódó üzenetvesztések). Múlt héten ezek felett azt játszotta, hogy futó állapotban megkapott üzeneteket lepusholtak még egyszer, egy olyan fél órával később, mint ahogy a beszélgetésben már egyszer olvastam. Elég idegesítő a rezgés meg ilyenek, bár hozzászoktam Azóta meg Nimbuzzt használok és elégedett vagyok. Egyébként egy másik Omnia7 tulaj ismerősöm is tapasztalta ezt.
A fagyások ritkák, szerencsére. Összesen vagy négyszer volt ilyen amióta megvan. Csak jól időzített
-
Inarus
addikt
-
Arhquis
aktív tag
Ma voltam bent Samu szervízben Szegeden, meg aztán T-pontban is.
Felvilágosítottak, hogy a firmware-eket a szolgáltatóknak adják ki, vagyis ők rendelik be, vagy mi. T-mobilnak még csak a novemberi firmware van meg, Telenornak már a januári is. És T-mobil fel sem tudja nekem frissíteni a januárira.
Még bepróbálkozom a gyorsfutárral, hátha azok csinálnak valamit, de ha minden igaz, amit mondtak, ők sem fognak, mert T-s telefonra nem mehet fel a legújabb FW hivatalosan. :S -
Arhquis
aktív tag
Hát Samu szervízes gyerek azt mondta, otthon rakjam rá, de ofc saját felelőség. A T meg hát rántott egyeta vállán.
Annyi mindent hall az ember, nem tudom, hogy valóban ez az igazság-e, vagy csak bénák az emberek. Mert ilyen infót is megosztottak velem, hogy Omnia 7-esek akaratlanul is kimennek netre, akkor is, ha settingsben tiltva van. Viszont ilyenről én még nem hallottam...Vége valszeg az lesz, hogy kivárom a NoDo-t. Ha nem lesz rendesen megoldva, akkor íyg jártam, és majd utánajárok. Ha meg lesz megoldás, hát tovább nem érdekel.
-
erdoke
titán
Én ugye egy Trophy-t és egy Optimus 7-et nyomkodtam még november végén ill. decemberben, és az Omnia 7 topikban olvasható problémák jó részét nem tapasztaltam. Nem szakadtak meg hívások, nem volt zavaró hívásfogadáskor a késés, nem indulgatott újra egyik sem, és fagyással úgy általában nem találkoztam. Amiket más készülékeken is tapasztalnak, az bizonyára OS gond, mint pl. a Marketplace böngészés belassulása, újraindulása. Ezeket viszont javítja a MS.
Szomorú, mert hardveresen jelenleg egy 16 GB-os Omnia 7 a csúcs a WP7 választékból.A legjobb aláírás a héten
-
Valentino K.
senior tag
válasz Quasi_modo #1847 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, igazad van. A halott szó helyett a kihasználatlan lenne a jobb, vagy inkább túlértékelt. Leszögezem, hogy most csakis a BT fájlküldésről beszélek\beszéltem. Bluetooth headset, bill. vagy egyéb kiegészítő más tészta, arra természetes, hogy van igény.
Tudtommal több mint 500 település van lefedve HSDPA-val mindhárom szolgáltatónál, s ez szinte hónapról hónapra nő. Ha nem is most, de pár éven belül biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi 2G-s hálózatok szintéje fog felfejlődni lefedettség szempontjából a 3g (akár 4G) háló.
Ennek fényében illetve a BT sebességéből kiindulva kijelenthető, hogy a BT fájlküldésnek nem sok létjogosultsága lesz a jövőben. De ez csak az én személyes véleményem
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szomorú, mert hardveresen jelenleg egy 16 GB-os Omnia 7 a csúcs a WP7 választékból.
Az enyém ilyen, és csak egyszer fordult elő, a beszélgetés közbeni megszakadás és egy restart is, de ez csak utazás közben volt, mint a kollégám HTC telefonján is, sőt neki majdnem mindig eljátssza, mikor Németországba megyünk, az LG-ről nem tudok nyilatkozni, nincs az ismerősi körömben, akinek lenne, szóval ez nem samu probléma, hanem OS.
-
mariobros
tag
Valaki nem tudja, hogy WP7 7.0.7008, verziót hogyan tudom downgrade-elni 7.0.7004-re backup nélkül? (chevron miatt). Vagy nincs valami mód, hogy 7.0.7008 alatt működésre bírjam, a chevron-t? Nagyon amatőr vagyok ezekhez, ez az első WP7-em, amúgy LG Optimus 7-es, ha ez számít valamit. Röviden mit tegyek, hogy ingyen rakhassak fel alkalmazásokat a telóra? Kérnék valakit, ha tudd segítésen, nagyon megköszönném!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Dani
-
Valentino K.
senior tag
Amikor vásárolni akarsz, akkor kiírja, hogy az accountodhoz még nem rendeltél hozzá bankkártyát. Rámész hogy hozzáadás. Bead valami windowslive-os oldalt, belépsz az accountoddal, s onnan meg már adja magát a dolog.
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs