Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Viber még idén érkezik ez tuti.
Skype én úgy olvastam majd az Apolloval együtt jön csak -
catroot
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Rage47 #15102 üzenetére
Figyi, nem mondom hogy rossz platform. Szerintem még másfél év, és teljesen paliban lesz a többi rendszerrel. Most még, nekem kevés. Sajnos. WP8 után meglátjuk, lehet hogy megy az iPhone a lecsóba.
Bár szerintem én vagyok az egyetlen idióta a világon, aki képes volt egy rakat pénzt mind a három platformon kiszórni applikációkra...
Amikor nem hajlandó letölteni egy csatolmányt, csak akkor ha újra szinkronizálok.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Rage47
veterán
válasz catroot #15108 üzenetére
Először is az alapján döntöttem, hogy egy stabil, gyors és gördülékeny (pl. a böngésző, appok közötti váltás) telefon kell, ami nem hagy cserben legegyszerűbb dolgok (pl. telefonálás közben nem szakad meg/ nem fagy le, mint az androidom) közben sem. Emellett hab a tortán, hogy szuper a hardvere, legalábbis a mostani telómhoz képest.
iPhone-hoz nyilván nem lehet hasonlítani, én is azt vennék, ha lenne annyi zsetonom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Rage47 #15102 üzenetére
Nem kell kétségbeesned. Lesz Viber, skype most is van és teljesen okén működik. A Facebook, hogy szar azt se hidd el mert én ismerem minden platformon és az összes szar, és ez se rosszabb. Nekem a Foursquare alkalmazással sincs gondom, tök jól néz ki, benne van minden funkció, max annyi, hogy nem olyan gyors, mint maga a rendszer. ja és youtube kliensre még kitérve, Youtube pro nekem akadásmentes, még letölteni is lehet vele
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
"De a foursquare alkalmazás is egy fos (jó helyette ott a 4th & Mayor), de annak sem működik a live tileja, nincs rendes notification."
Android vagy iPhone után hiányolni a live tile-t mókás.
"egy rendes Google Maps szintű térkép is, ami a rendszerrel van legalább annyira integrálva, mint ahogy az Androidon megy"
Van gmaps, ha valakinek az az álma, és nem MS tehet róla, hogy olyan, amilyen. Bing Maps sajnos valóban gyenge, de csak nálunk. Amerikában meg az a verhetetlen.
"Nincs egy tisztességes youtube kliens (mondjuk ami nem szaggatna állandóan)"
Nem tudom, te mit használsz, de nekem a HD-s youtube videókat is rezzenés nélkül játssza le, pont az volt az egyik nagyon kellemes csalódásom. Ha beletekerek, alig hagy ki, na ez a régi telefonon nagyon nem így volt. Ha esetleg éppen kevés a 3G sávszél, és amiatt akad, az megint csak nem a rendszer hibája.
Van hiányossága egyébként, persze, nekem is hiányzik néha ez-az, de én azért vettem meg, amit tud,.
Ha már elégedetlen vagy a WP7-tel, az Androidtól hasonló esetben már kiütéseid lennének, és annak aztán semmi, de semmi előnye nem volt akkoriban. Hasonló idős korában az Android egy ocsmány, lassú, és keveset tudó rendszer volt, bizony ám. És nem mehettél vele külföldre, mert ráment a gatyád roamingra. Tethering (amit olyan sokan hiányolnak Lumia esetében) 2.2-es verzióig nem is volt. Kapaszkodj meg: a mai napig van kint Android Marketen Google Playen fizetős tethering alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz #32711680 #15114 üzenetére
Két hónappal ezelőttig használtam az androidos Facebook alkalmazást, az ennek a saruját megoldani sem méltó. iPhone appot nem ismerem, arra nem merek mondani semmit, de aki az androidos Face app után bármit mond a WP7-es verzióra, annak valami nagyon el van kötve az agyában.
-
catroot
veterán
válasz #32711680 #15114 üzenetére
Igen, a YT Pro tényleg jó, meg Foursquare helyett a 4th & Mayor-t használom, nálam megy a LiveTile rész, igaz nem sűrűn kapok értesítést, így nem tudom, hogy mennyire bugos. De ahogy próbáltam, gördülékenyebb, mint a gyári Foursquare-kliens.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
válasz pushalias #15115 üzenetére
Szerintem összekevertél valakivel elég csúnyán droid kapcsán...
Forsquare alkalmazás akkor is hulladék WP7-en, és ha nem kapom meg a notificationöket, hogy a barátaim merre járnak, akkor mi értelme van az egész programnak, de őszintén?! Nézegethetem, hogy hol jártak három órája? Gyűjthetem a pontocskákat? Juppí.
Google Maps szintű map szoftvert mondtam. Használtad már droidon? Még az iOS-en lévő is elbújhat mellette local scout és keresés szempontjából - a nagyon kevés jó dolog, ami rendesen működik droidon, és igencsak hiányoltam a mindennapokban, nem beszélve a Navigationről.
YouTube:
Hm, használtam LazyTube-ot, YouTube Pro-t, MetroTubeot, HTC gyári playert, meg kb. mindegy. Lehet hogy a dual core gépeken már nem szaggat, de hülyének légyszi ne nézzél, nem 3Gn használom, hanem 25 mbiten, egy Linksys router mögött. És szaggat.Az utolsó bekezdésed nem is igazán értem, hogy azt most miért nekem, de te tudod.
Amúgy a tethering elég jó volt WP7 alatt, mert egyszerűbben és stabilabban működött, mint az iOS personal hotspotja.
Amúgy csak megnyugtatásul:
a három rendszert párhuzamosan használhatom, és látom az előnyöket, hátrányokat. Nem másfél éve, nem a kezdetekkor, hanem MOST tudok róluk up to date véleményt mondani.
exileee: ja, kilöki annak a képét aki utoljára becsekkolt. Ha épp olyan kedve van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #15122 üzenetére
A sima youtube kliens pontosan a youtube oldalra fog téged dobni, ebben azt hiszem nem vitatkozhatunk.
De nem véletlenül van direkt kliensekre igény. Szóval ez most kapufa
Amúgy a youtube kliens iOS-en sem a legjobb. A droidos volt a legsimábban használható (milyen meglepő).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Liudvikas #15125 üzenetére
no comment, legalább olvasnád végig a hozzászólásokat, ahelyett hogy egy hozzászólást kiragadsz egy vitából...
mikibuci:
akkor a hiba az én készülékemben lesz, mert bizony nem tudok egy videót úgy végignézni, hogy ne lenne benne röccenés-röccenés hátán, plusz buffering all the time.
Nagyon várom már a Hobbitot sőt, szerintem elő is kaparom a könyvet... bár még nekem a régi fordítás van meg..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Na srácok, lehet hogy user error, én nem vagyok megelégedve vele a Youtube-al WP7-en pont.
Az egész abból indult, hogy felsoroltam milyen appok hiányoznak adam014-nek, igaz hogy ott volt vagy 10 különböző probléma felvetve, de mindenki csak a YT-ra tudott ráugrani.
Ha leírjátok még 10-en, hogy nektek megy, attól nekem még nem fog rendesen működni / nem leszek kevésbé error arc.Most gondolkoztam el rajta, hogy lehet hogy a HTC vackos Mac address ugrálása okozta eddig a hibát, a fene tudja, most már megnézem otthon.
De a többi hibán ez nem javít.
-
mandin
senior tag
Mondjuk elég kiábrándító, amikor a rendszer fél éve nem akadt meg, de elindítok egy FB-ot, vagy WhatsApp-ot és össze-vissza szaggat az egész. Engem ez k** fel a legjobban.
Kicsit finomabban
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
MODERÁTOR
Akkor válaszolok a többire is
A foursquare app nekem tökéletesen megfelel. Elhiszem, hogy neked hiányoznak dolgok, de pl live tile i4-en sem hiszem, hogy van A notification meg szerintem inkább wp7 korlát, azaz nem a fejlesztő hibája. Tudom, ez nem vigasz, de ez van, ha korlátozott a rendszer.
A beépített twitterrel mi a gond? Vagy mi az, ami hiányzik?
A Google Maps-ot aláírom, de azt ne is várjuk, hogy abból egy android szintű cucc legyen Ms cuccon. A Bing pedig igen is jó, csak sajnos nem itthon. Nem voltunk megfelelő célközönség az MS számára, hogy megoldja. De azért vannak alternatívák, lehet válogatni, ha nem is 100%-osan olyan, mint a Gmaps.A Viber érkezik, reméljük mi előbb. Bár speciel én nem használom
A fejlesztésekkel pedig nem tudom, mi bajod. Nekem egy stopper-visszaszámláló szintű app is már vagy 10x frissült, mióta fentvan. Szóval lehet, hogy nincs minden alkalmazásnak megfelelő hátszele(de ez szvsz más platformon is így van), de soknak nagyon is van. Fejlesztőknek is írtam már, valamit mindig reagáltak, és szerintem egy olyan app sincs nekem fent, ami legalább 2-3x ne frissült volna már, pedig van pár telepítve.
Everybody lies.
-
Davey7
senior tag
válasz mandin #15134 üzenetére
engem is pontosan ez zavar. leginkabb a whatsapp. iOS-en,Androidon egybol elindul,itt meg. Egy olyan Smoked by Windows Phone kene ahol "kuldj el egy baratodnak egy whatsapp uzenetet" hat elverezne.... Vagy FB uzenet,elverezne....
Es ugye a nagy tobbseg ezeket hasznalja nap mint nap.Valamint 1-2 jatek ami zavar (nagyon ritkan jatszok,de ha igen akkor szeretnem ha az rendben menne), itt ertem azt,hogy pl a frissitesekkel nagyon le vannak maradva es ugye dragabb is mint egyeb platformokon,oke,hogy kevesebben veszik meg igy dragabbnak kell lennie,de akkor is...
Ezt a WP8-at igazan kiadhatnak hamarabb mert Q4-ig nem sokan tudnak varni
[ Szerkesztve ]
-
-
catroot
veterán
válasz gzbotii #15132 üzenetére
Szvsz a youtube pro az egyik (nekem a leg...) legjobb kliens.
Egyébként nem tudom mi a különbség a free és fizetős között, gondolom reklámok.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Alexios
veterán
-
Dzsosy
senior tag
válasz Davey7 #15136 üzenetére
Mitől lenne gyorsabb egy fb üzenet elküldésében a másik két "top" rendszer? A gyári fb kliens ott is kb ezt hozza (csak szerintem kevésbé látványos felületen). De lassúnak itt sem mondanám, csak az animációk laggosak helyenként..
WhatsApp-ot meg nem használok, így erről nem tudok nyilatkozni.. (de gondolom hasonló a helyzet, mint fb-kal)
De én magam se fb, se twitter klienst nem nagyon indítok. A rendszerbe beépítettek tökéletesen kielégítik az igényeimet, egyedül az fb és a twitter offline/privát üzenet kezelése hiányzik és ez miatt indítom el időnként a programokat.. (de reménykedek, hogy legkésőbb wp8-ban ezek is benne lesznek) -
Davey7
senior tag
válasz gzbotii #15145 üzenetére
Ok,hogy a chat van integralva,de en az offline uzenetekrol beszelek. Mert telorol nagyon ritkan vagyok online FB-on,nem szeretem,ha csak ugy ramirosgatnak,az offline uzenetet meg mig behozza a fos alkalmazas kitepem a hajamat(mobilnetrol beszelek).
Valamint az miert lehet,hogy az utobbi idoben kiraktam plussz 1-2 csempet,vagy legyen az akar a htc hub akkor ha barmi alkalmazasbol kilepek a win gombbal akkor egy pillanatot varni kell,hogy a csempek ugymond betoltodjenek. Ertem itt,hogy a pictures hub-on nincs kep,FB app csempeje,meg jo par csempe accent szinu es egy pillanat mulva mar megint minden rendbe van
-
gzbotii
nagyúr
válasz Davey7 #15146 üzenetére
Haaat nekem meg ilyen nem volt, hogy nehezen toltodjon be...
A FB app meg nem valami de amenyit hasznalni akarod (ha jol ertettem, uzenetekt megnezni, annyira elmegy). Foleg, hogy mostanaban nallam a FB bongeszobol is szarul meggy.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Ateszzero
őstag
Kéne valami jó kis tower defense, tudom nem itt kéne , de ide többen járnak.
Az Arcane TD-hez hasonlókat szeretem nagyon.
Tudtok valami ingyenes jó játékot? Ha nem ingyenes az se baj, legfeljebb kipróbálom és ha megtetszik, megveszem, csak jó hosszú játékideje legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest