Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
válasz pushalias #13712 üzenetére
Ennél azért egyszerűbb ha az asztali gépeden, vagy laptopodon csinálod meg, a zune-ban megváltoztatod a stílust "ringtone"-ra és már kész is, meg nem egy adott adatbázisból dolgozhatsz csak hanem a saját zenéidet, felvételeidet is használhatod...
A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
Воланд
titán
válasz pushalias #14716 üzenetére
lg optimus 7-en is van dlna, meg a htc-ken, meg az ujabb samsungokon (sot az omnian is van, csak valami buhera kell hozza).
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tdd587
őstag
válasz pushalias #14774 üzenetére
Érdekes, a számok ellenére Londonban továbbra is szinte mindenkinél iphone-t látok, androidot és blackbery-t azért szintén elég sokat, butatelefont meg alig, wp7-t meg hónapok alatt csak egyet láttam. (A sajátomat nem számoltam bele.)
Lumia 800-at eddig egy csaj kezében láttam otthon a villamoson.
Az viszont jó pont, hogy várakozásaimmal ellentétben itt nem hülyéztek le, hogy miért nem androidot vettem, hanem csak annyit kérdezett mindenki, hogy boldog vagyok-e az omniával. A magyarok ennél sokkal kegyetlenebbek voltak otthon...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
nagyúr
-
amargo
addikt
válasz pushalias #14778 üzenetére
Aztán persze mindegyik Windows-t használ az otthoni gépén is, ami persze lopott elnézést a feltételezésért, inkább csak poénnak szántam, mivel az emberek úgy vannak vele leginkább, hogy a Windows ingyen is szar, de valamit el kell lopni azért.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Gorneck
legenda
válasz pushalias #14823 üzenetére
Egy olyan hátteret amit beleraktak a win8ba az vállalható sztem teló szinten is, a notify rész nekem is tetszik. Mondjuk én egyiket se érzem létszükségletnek. Ami kell és fontos az kint van főképernyőn és látható, hogy volt vmi.
Viszont tényleg jó lenne, ha azt kapnánk wp8ba is ami a win8ba látható így sok app élből nem kerül fel a telóra (időjárás, pdf nézegető, skype...stb, ezek mind benne lennének alapból).Gorneck#1239
-
tdd587
őstag
válasz pushalias #14823 üzenetére
Pont ez a lényeg: nekem nem ez hiányzik a rendszerből, de sokan említették már, hogy kell valami notification bar, mert van iOS-en és androidon is.
Érted, ha ez a mézesmadzag, akkor legyen. Persze csak okosan, szépen. Meg kell szűntetni a kifogásokat, ki kell fogni a szelet a fanyalgók vitorlájából. Ha olyan sok ember fapadosnak találja a metro GUI-t, akkor nyitni kell picit. Ha egy csúszka kérdése pl. a tile effect, akkor kikapcsolod és máris megszűnt a probléma, hogy neked pl. kell-e vagy sem.
Természetesen ez csak az én véleményem, gondolom nincsen benne az ütemezésben és a wp8-at csinálják már ezerrel és a projekt planban olyan sincsen, hogy make user wishes true.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
MODERÁTOR
válasz pushalias #15115 üzenetére
Szerintem összekevertél valakivel elég csúnyán droid kapcsán...
Forsquare alkalmazás akkor is hulladék WP7-en, és ha nem kapom meg a notificationöket, hogy a barátaim merre járnak, akkor mi értelme van az egész programnak, de őszintén?! Nézegethetem, hogy hol jártak három órája? Gyűjthetem a pontocskákat? Juppí.
Google Maps szintű map szoftvert mondtam. Használtad már droidon? Még az iOS-en lévő is elbújhat mellette local scout és keresés szempontjából - a nagyon kevés jó dolog, ami rendesen működik droidon, és igencsak hiányoltam a mindennapokban, nem beszélve a Navigationről.
YouTube:
Hm, használtam LazyTube-ot, YouTube Pro-t, MetroTubeot, HTC gyári playert, meg kb. mindegy. Lehet hogy a dual core gépeken már nem szaggat, de hülyének légyszi ne nézzél, nem 3Gn használom, hanem 25 mbiten, egy Linksys router mögött. És szaggat.Az utolsó bekezdésed nem is igazán értem, hogy azt most miért nekem, de te tudod.
Amúgy a tethering elég jó volt WP7 alatt, mert egyszerűbben és stabilabban működött, mint az iOS personal hotspotja.
Amúgy csak megnyugtatásul:
a három rendszert párhuzamosan használhatom, és látom az előnyöket, hátrányokat. Nem másfél éve, nem a kezdetekkor, hanem MOST tudok róluk up to date véleményt mondani.
exileee: ja, kilöki annak a képét aki utoljára becsekkolt. Ha épp olyan kedve van.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
válasz pushalias #15169 üzenetére
Tudod, továbbra sem értem, hogy az első hozzászólásod nagy részét miért nekem címezted (a dőlt betűst értem), és az arra kapott reagálásom mert ÉN(?) oktattalak ki téged? Hát lelked rajta.
Amúgy igen, valóben nem dual-core, mert elírtam - elbasztam, sima single core 1,5 Ghz snapdragon van benne, mert az MS azt támogatja, és szevasz.
Ettől függetlenül a következő hsz.-ben gúnyolódsz rajtam ("..De a szakértő szerint a YT kliensekhez dual core kell..."), az marhára "társalogni jöttem" kategória.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
törölt tag
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz pushalias #15761 üzenetére
Aha, utána meg minden másodikat visszavitték pixelhiba/rossz illesztés/kékes képernyő/folytonos fagyás/egyéb okok miatt, tehát sokba fájt a szolgáltatóknak a szervizelés.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
robotjatek
tag
válasz pushalias #15811 üzenetére
Ha lenne like gomb a ph-n (de hál' istennek nincs ), akkor erre most menne egy. Tökéletesen egyetértek. Én is rengeteg cikket átolvastam mielőtt megvettem volna az Omnia7-emet, nem is értek meglepetések. Tudtam mit kapok a pénzemért, és ezért milyen esetleges kompromisszumot kell vállalnom. Egy percig sem bántam meg a választásom.
-
gzbotii
nagyúr
válasz pushalias #15811 üzenetére
Tudod, nekem most a 4. WP7es telfonom van, az elso ilyet (Optimus7) 2011 julius elejn vettem. Wildifre-rol valtottam, es elotte kb minde letezo dolgot elolvastam a rendszerrol..tudom mit tud, mit nem. Ahogy, az itt forumozok 90% is.
De vannak dolgok, amik azert bosszantoak. Ilyen, az dokumentumok feljuttatasa. Es ezt tetezi, ha meg nem is megy rendesen a felho es aztan szop@t, hogy full Office tamogatas mellet sem tudod hasznalniWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
mandin
senior tag
válasz pushalias #15814 üzenetére
Nálunk nagyon elterjedt hogy külföldön milyen sokat keresnek, meg milyen jó ott minden. Arról nem beszél senki, hogy dupla annyi a lakás, a tanulás majdnem minden. Nyilván sokkal könnyebben megtehetik hogy megvesznek egy ilyen telefont, de szerintem ez még nyugati viszonylatban is kicsit túlárazott. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz pushalias #15841 üzenetére
En a Wildfire-el voltam igy. Tobbszor mar a kezem fel volt huzva, hogy most csattan a paslon/falon (sms iras, hvas fogadas -mindehol kepes volt belassulni pokolian)
De elotte es utanna sem volt, nekem se olyan telefonom, ami nem azt nyujtotta volna, amit el(lehetett) varni tolleWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz pushalias #15868 üzenetére
- en arra utaltam, a nem tudni semmit kijeletessel, hogy: miert vennek en most egy Lumia 800-at (ami jelenleg tervbe van) ha nem kapok ra WP8-at. Na ugye, errol semmi hivatalos (javitsatok ki, ha tevednek)
-igen, iPhone 4 egy nagyon jo telefon (maga a keszulek). Meg iOS-re olyan programok vannak, amikrol WP-n csak almodozok..(1 honapot hasznaltam 3GS es 1 honapot a 4-est, tudom mire gondolok, ha akarod reszletzem, adok neveket)
-droidnak elonye, hogy ha nincs hivatalos frissites, akkor egy kezdo szintu IT-s is felrakja ra. SGS-re is van ICS, pl..(#15870) pushalias: pl, arra, hogy nem kellene kullon csempe WiFi-nek meg adatforgalom kacsolonak. Es ott, szepen latnad egy helyen minde fele-fajta erteseitest.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz pushalias #15874 üzenetére
Magenta a baranom naaagy kedvence
A barnat, meg en hasznaltam kb 1 honapig, meg az elejen, LG Optimus 7-emen(#15876) negyedes:Vagy ugy
Nem tudom miert, de Omnian en is a pirosat hasznaltam. Kivanta az SAMOLED[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz pushalias #15877 üzenetére
- Talan azert, mert WP8 sok ujdonsagot iger (remelem).
En meg nem vagyok Atlag Jozsi, szerintem elegge kepben vagyok mobil piacon, tudom mi merre mennyi. En ha valamit megveszek, tudom mi a legujabb ra, mi a legstabilabb,meddig van suport, mennyire eri meg az arat, mennyiert tudom majd eladni 4 honap mulva.. (talan az adatlapomra ranezve, tudod mire gondolok)-komolyabb Facebook, jol hasznalhato Y! Messenger, Skype, Viber, Picassa, iPhoto, Real Soccer '12, Asphalt 6, Frontline Commando, Zombie Highway, Blue Print 3D, Captain Brew, Angry Bird Space, kb 8 kamara/video keszit-modosit progi, ami igen profi volt (foleg telefonra)
-en meg a WiFi csempeje helyett inkabb kiraknek egy kontakt csoportot, pl (mert nem szeretem ha 16-20nal tobb csempe kintva, en enyivel szoktam meg, igy kenylemes-atlathato)
(#15878) catroot: droidon en sem, ha kapok egy jo lunchert, hatteret akkor megalok ott. itt is csak 3 szint varialok (es neha feher hatteret) kb ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz pushalias #15877 üzenetére
frissitest illetoen abban igazad van, hoyg egy atlagfelhasznalot nem erdekli, hogy lesz-e a keszulekere, sot az sem, hogy egyaltalan milyen rendszer fut a telefonjan, viszont egy szakmai forumon azert ez is szobakerul "neha".
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Воланд
titán
-
MODERÁTOR
válasz pushalias #15982 üzenetére
Erősen kiragadott hülyeség a cikkírótól pont az instagrammot alapul venni, ha WP7 vs. other systems compare a cikk témája, de nem elhanyagolható felhasználói bázisa van annak az sz*rnak, nem véletlenül költött rá ekkora pénzt a facebook.
Szóval ebben igazad van, valóban saját magát szúrja tökön az, aki ezt így kiengedte... De!
Nem lehet elmenni amellett, amit már korábban én is számtalanszor megjegyeztem (és kaptam utána a pofámra rendesen) - "Apps that work just fine—wonderfully even—on iPhone and Android just plain stink on WP". Ebben sajnos van nem kevés igazság, akárhonnan nézem, tonna számra tudunk felhozni példákat.Miért mondom azt, hogy erről mégis a Microsoft tehet?
Mert nem követeli meg ezektől a partnerektől, hogy tisztességes appokat gyártsanak, amivel nem járatják le a rendszert.
Dollár milliókat öltek a fejlesztők átcsábításába és támogatásába. Talán nem kellett volna azzal kezdeni, hogy a méltán sikeres appok fejlesztőit megkörnyékezik, és megpróbálják megfelelő támogatással tőlük a kulcs applikációkat kicsikarni? Sikerült egy párat, de korántsem eleget.Még egy dolog amin érdemes elgondolkodni: Ismerünk egy unalomig szajkózott régi dakota közmondást, ami minden iPhone megjelenéskor igazolja önmagát: a rossz reklám is reklám...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
válasz pushalias #16473 üzenetére
Az oké, de míg nem volt az app, a gépemről feldobtam egy csomó mindent böngészőn kerszetül skydrive-ra, hogy telefonról is elérjem, és ezt a csomó mindent most letölti, ha akarom, ha nem, így minden 2x lesz meg a gépemen. Erre semmi szükségem nem volna..
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest