Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz catroot #14652 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy ha magyar nyelven van a telefon, akkor ha ranyomsz egy nev kezdobetujere akkor az abc-s lapot is gorgetni kell, mert benne vannak az ekezetes karakterek. Mondjuk az mas kerdes, hogy en igy nem vagy nagyon ritkan keresek nevet.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
asysoft
aktív tag
Most én néztem be valamit, vagy MS-nek vannak más elképzelései a telefon funkcióról, de tényleg nem lehet a call historyból menteni egy számot a telefonkönyvbe?
-
catroot
veterán
-
amargo
addikt
Mit lehet kezdeni azzal, hogy email-ben kapok egy telefonszámot, amit fel is ismer, ellenben a 06-ot nem rakják hozzá, akkor az istenért nem lehet kiegészíteni.
Ok, meg lehet jegyezni, de így ez félmegoldás..“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
catroot
veterán
Na ez az "átírom a registry-t Nokiára/HTC-re" dolog csak nem olyan hejj de jó. Kipróbáltam, megy a HTC része is a marketnak, igaz letölteni nem lehet. Na a pikáns rész az az, hogy hiába írom vissza a registry-t Nokiára, Samsungra, visszaugrik HTC-re... (volt restart, az editort is leszedtem, újratettem, semmi.)
Tehát most van egy HTC HD7-es Omniám...
Ami önmagában még nem lenne olyan nagy tragédia, csak egy csomó app el sem indul. (connectivity shortcut, portfolio.hu és a többi is meghalt...)
Szóval holnap vár egy gyönyörű HR, így legalább ugrik az unlock is....
Mindegy, tanulópénz, magamnak csináltam.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
nicu71
addikt
válasz catroot #14670 üzenetére
na ,éppen ezért várom ki,hogy valaki megmókolja azt a nokia autóval-t úgy hogy ne kelljen nekem bohóckodni .
Viccen kívül,sajnos éreztem hogy valami szívás lesz itt,bár a jelek szerint nem mindenkinek.Úgyhogy addig elleszek a navigonnal,meg a turn by turn európával...."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
catroot
veterán
válasz balcsida #14676 üzenetére
Köszi az ajánlatot, de szerintem egyszerűbb, ha tolok egy HR-t.
Egyébként a Chevron-t egyszeri kinyitásra vettük meg, vagy egy készülékre? Már nem rémlik.Azt tudom, hogy van egy kódja.Szóval ha hr után is ugyanazt a telefont ki lehet vele nyitni?Azt írja bejelentkezés után a chevron labs, hogy lehet, akkor minden rendben!
Interop unlock fog elveszni, az meg nem fog hiányozni.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz Gorneck #14666 üzenetére
Nem mentem, csak fel akarom hívni.
Lalll: Ezt ki is próbáltad vagy csak windows-os hagyatékként gondolod? Csak mert már kijelölni nem lehet, beilleszteni pedig végkép nincs hova.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
catroot
veterán
válasz balcsida #14671 üzenetére
Erre a hsz-re reflektálva: A Nokia <-> Samsung dolog nálam is ment. A HTC már nem, esélyes, hogy a HD7 helyett más megnevezést kellett volna beírni típusnak. Szerintem ezt "nem tudja" értelmezni a készülék és ezért is halt be az összes feltelepített app, mert nem tudják meghatározni, hogy milyen készüléken futnak. (Ugye a Nokiás appok pl. figyelik, hogy Nokia-e)
Viszont, hogy a registry-t miért nem tudom átírni és marad HTC HD7-en, az érdekes.
Mindegy, ezért is van elzárva az ilyesmi a felhasználók elől, mert így szétbarmolják a készüléket, mint én.
-
Lall
veterán
válasz amargo #14680 üzenetére
Rányomok hosszan az aláhúzott számra (pl.301234156) és hivatkozás másolása. Majd People hub + gomb, új névjegy, telefonszám és a numerikus billentyűk fölött megjelenik a beillesztő ikon. Igaz ilyenkor ezt illeszti be "tel:301234156", de legalább szerkeszthető és beírható elé a +36 vagy 06.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
catroot
veterán
válasz catroot #14681 üzenetére
Érdekességként, a homebrew appok mennek simán. Az összes többi background agent-je is megy (a weatherlive is frissíti a csempéjét, fb app jelez, ha van valami) csak megnyitni nem sikerül.
Ha megpróbálok megnyitni egy programot, akkor egyből kiugrik a főmenübe, aztán pedig láthatóan belassul az UI. Darabosabb, lomhább lesz.
-
amargo
addikt
válasz mukibuci #14682 üzenetére
Nem lehet kijelölni, de ezt már Lalll is leírta, helyette miként lehet másolni - ezt tudtam -, ellenben egy telefonszám felhívásához hozzak létre egy fals bejegyzést - ennek minden hagyatékával? Azért érzitek, hogy ez így enyhén felesleges.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
félisten
Sziasztok!
WP7-es telóval van lehetőség proxy-hoz csatakozni?
Azt szeretném, hogy egy általam üzemeltetett proxy-n vagy VPN-en keresztül történjen minden adatforgalom.
HA nem lehetséges, akkor a WP8 ilyen funkciójáról van bármi infó?Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Ateszzero
őstag
Eddig nem igazán neteztem a telón , de most hogy elkezdtem , most zavar valami.
Ha befezejtem a netezést IE-vel , hogy csába lehet egy gombnyomásra kilépni? Ha a visszafele nyilat nyomkodom , mindíg csak egy lappal visszalapoz , és mikor már elfogytak az előzmények , csak akkor lép ki az IE-ből. Ez nagyon idegesítő. Eg,általán ki lehet lépni valahogy egyszrűbben és gyorsabban? -
Ateszzero
őstag
Akkor lényegében te nem zárod be. Én azért azt szeretem ha be van zárva minden és semmi nem sunyiskodik a háttérben.
Nescafé: ez viszont nem rossz ötlet.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Ateszzero #14692 üzenetére
hat de minek zarjam be, ha egyszer elfer? eleinte en is mindenbol kileptem vissza gombbal, most mar csak megnyomom a win gombot es kesz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Ateszzero
őstag
Látszik hogy symbian-ról tértem át.
-
Blyan
félisten
válasz Ateszzero #14689 üzenetére
Ha mindenképpen zavar, akkor a legyszerűbb az lehet, hogy megnyitod a tabokat, mindet bezárod, és amikor az utolsó is bezárult az üres IE-t a vissza gombbal küldöd a levesbe.
De amúgy valóban nem érdemes ezzel vesződni, nekem mind a 6 tab nyitva van mindig.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest