Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
razzorr #10879 üzenetére
Én nekem az iphoneról nem a menösködés jön le, hanem az alacsony intelligencia szint illetve a szürke egyéniség. Alacsony intelligenciára utal az hogy megvesz valaki egy drága túlárazott telefont és azt hiszi hogy ez őt menővé vagy ilyesmi... teszi... szürkévé meg az teszi, hogy egyszerű telefon egyszerű embereknek.
Persze ahány ember annyi szokás, de én így látom az almát más kezében. De mindenkinek más a világnézete, és mindenki máshogy látja a dolgokat.
Ez kicsit olyan mintha csinálnék én is egy cipőt, viszonylag stabilat, de mondjuk hasznosságban rosszabbat mint a Nike vagy az Adidas, de eladnám 1,5x olyan áron mint azokat, és az emberek jönnének vásárolni hozzám... na most én mint gyártó mit gondolnék a vásárlóimról? Vagy valaki aki átlátja a helyzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest