Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
desolator
senior tag
válasz freestailo #124 üzenetére
Valószínűleg azért nem volt vele gondod, mert senki másnak sem volt. Ez nem egy általános olcsó lumia betegség.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Wildpath
tag
-
pengwin
addikt
válasz freestailo #172 üzenetére
A helyes megfogalmazás az, hogy még nem lehet kapni.
XXL és stb. sufni GSM boltok külföldről, szürkén szerzik be, és nem magyarországi gyártói garanciával árulják a telefonokat.
Németeknél, franciáknál, 30-35 ezer forint körüli összegért lehet netről, gyártói garival beszerezni a készüléket, szerintem XXL-ék is valahonnan nyugatról hozzák be.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
aelod
veterán
válasz freestailo #172 üzenetére
Flottában nálunk az 530 11e HUF, remélem ez is jön majd hamarosan.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Fancy-boy
addikt
válasz freestailo #187 üzenetére
Mivel nincs raktáron, ezért én is kíváncsi vagyok.
-
janeszgol
félisten
Ha megteheted, lesz kedved, egy pár napos kipróbálás után szívesen megoszthatnád velem/velünk a tapasztalataidat.
-
pengwin
addikt
Az edigital úgy látom kvázi előrendeléseket vesz fel, csak nem nevezi nevén a gyereket...
Ha nem lenne itthon egy elfekvő Lumia 820 akkor most én is nagyon rá lennék izgulva az 535-re.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Fancy-boy
addikt
válasz freestailo #191 üzenetére
Csak szólok, hogy aki az Edigital oldalán rendelést adott le az 535 készülékre, az erre készüljön:
"Várható érkezés: 2015.01.09."
Ezek szerint hivatalos garanciával csak Januártól lehet megvásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
kzs
tag
válasz freestailo #206 üzenetére
En inkabb bizom az amazon gariztatasaban, mint egy magyar bolteban :-)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz freestailo #332 üzenetére
Miért "mondasz le" róla? Csak kíváncsiságból rendelted meg, hogy lásd, tényleg lesz-e raktáron?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz freestailo #335 üzenetére
Na, így már megvan a magyarázat. Nem is tudtam, hogy jön a 435.
-
Fancy-boy
addikt
válasz freestailo #337 üzenetére
Akkor válaszd az 532 modellt.
-
South Velen
addikt
válasz freestailo #550 üzenetére
Van pár 625-ös a családban és az ismeretségi körökben. Illetve itt a fórumon is olvastam a minap pár hozzászólást a témában.
Például:
-
South Velen
addikt
válasz freestailo #552 üzenetére
Én is azt hittem, hogy egyedi, de aztán az ismeretségi kört is megkérdeztem, aztán láttam a fórumban ezeket a hozzászólásokat. (Nem csak ezt amit linkeltem.) De ha valakinek nem csinálja, hát legyen vele boldog. Én nem vennék WP-s telefont, pedig amúgy nagyon tetszenek (bár tény, hogy az alkalmazás kínálat tekintetében is egyértelmű a lemaradás, vagyis hát visszatükröződik az OS piaci részesedése).
-
South Velen
addikt
válasz freestailo #556 üzenetére
Csak erre jártam, megláttam egy hozzászólást és reagáltam rá saját tapasztalataim alapján. Nem volt célom semmiféle trollkodás, ne aggódj. Írtam, hogy személy szerint nem vennék WP-s telefont (sem) 1GB RAM alatt, kvázi ezt a típust választanám a 630-assal szemben ha ebben az OS-ben gondolkodnék. Te pedig leírtad a te tapasztalataidat, ami más. Erről szól a fórum.
-
kelly416
veterán
válasz freestailo #696 üzenetére
Ha vezetek, nem nagyítom a térképet, ha nem vezetek, nem igazán használom a térképet. Nekem ez mindegy.
De jó, hogy mondod. A Here navigál kikapcsolt kijelzővel? Nagyon nem mindegy nekem. Erre bárki konkrét választ tud adni, vagy csak én vagyok olyan, hogy belső zsebből fülesen navigáltatom magam motoron?
[ Szerkesztve ]
-
szilvasyz
csendes tag
válasz freestailo #696 üzenetére
Nem állítottam, hogy nem megy a kétujjas nagyítás, csak annyit, hogy néha nem a legjobb.
Volt a napokban az a hír, hogy a MS "kétségbeesve" keresi a megoldást a kijelzőproblémára. Akkor még talán az egyik angol nyelvű cikkben olvastam egy felsorolást, hogy miben nyilvánul meg a baj, az egyik pont az volt, hogy a 20mm-nél közelebb megérintett két pontnál bizonytalankodik. Ezzel összhangban van az a tapasztalatom, hogy ha elég határozott távolságra teszem a két ujjam a kijelzőre, és onnan húzom szét, akkor tényleg jó szokott lenni. De ez még csak két nap tapasztalata
-
MrBlackQuirk
csendes tag
válasz freestailo #707 üzenetére
Egy ideig nem szeretnék majd másikat venni
-
kelly416
veterán
válasz freestailo #890 üzenetére
Ugyanezt akartam írni, csak ritkán vagyok itt. Totál igazad van. Ameddig reagálunk rá, addig fröcsög majd. Ha nem vesszük tudomásul, majd megunja. Bár azért egy videót feltehetne, amin éppen a sajátját zúzza darabokra.
Szerk.:
Csak úgy, tudományos alátámasztásként.[ Szerkesztve ]
-
vrsptr
aktív tag
válasz freestailo #959 üzenetére
Mért, nem lehet bármilyen címre megrendelni az árut?
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
AngeloDivina
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz freestailo #1083 üzenetére
én se igazán látom, hogy milyen téren lehetne ez ellenfele akár csak a legolcsóbb Lumiáknak.... szerintem inkább egy L530, mint egy Acer...
de - ahogy azt korábban valaki írta is - szerencsére mára már elértük, hogy kis pénzből is használható készülékeket lehet vásárolni.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Gusztáv
addikt
válasz freestailo #1083 üzenetére
Ez rém gyenge. Nem igazán tudom, hol akarják ezt a telefont eladni. USA-ban ott a Blue, Angliában most jött ki egy angol cég (Kazam) két budget telefonnal, Ázsiában is van erősebb ajánlat. És ott a Lumia 43x sorozat is.
Laci
-
bepken
veterán
válasz freestailo #1086 üzenetére
ez már régebb óta így van viszont szerintem eddig lehetett volna kihasználni a lehetőséget ezeknek a gyártóknak. hiszen sorba jönnek egymás után az olcsósított Lumia készülékek, házon belül. ezzel nagyon nagyon nehéz lesz harcra kelniük. nem úgy, mint mondjuk 1-2 éve, amikor még szépen el voltak szállva az árakkal WP fronton.
(#1089) sten1990! tuti minden driver fent van? eszközkezelőben nézd meg esetleg, hátha úgy beszédesebb a probléma
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Andris246
tag
válasz freestailo #1194 üzenetére
A 640 mikora várható?
Esetleg árrat lehet már tundi? -
bepken
veterán
válasz freestailo #1194 üzenetére
én úgy láttam, a L640 nem ez az árkategória lesz sajnos. valahova a 730 alá lesz pozicionálva szerintem. persze ettől függetlenül még mindig jó vétel lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs