Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kzs
tag
válasz Fancy-boy #197 üzenetére
Korabban mar volt emlitve, de ujra: francia amazonrol rendelhetö,s zallitassal együtt 115 euroert (35e Ft)... fekete verzi, 101eur alapar.
En onnan rendeltem, es hasznalom mar par napja, megelegedessel a telefont.Plusz tipp: az amazon oldal szerint az 535-ös vasarlasa eseten a Microsoft visszaad 20 EUR-t a fenti arbol. Ha valakinek mar van amazon kontoja, erdemes onnan rendelni, akkor is ha nem tud franciaul :-)
-
kzs
tag
válasz Fancy-boy #205 üzenetére
A microsoftos visszateritesben en sem bizom 100%-ig, de elolvasva a felteteleket nem talaltam olyat, hogy csak Franciaorszagon belül ervenyes.... ha müködik, akkor kellemes meglepetes lesz. (EU-n belül lehet ra esely)
Maga a visszaterites törtenik VISA kartya formajaban (vagyis kapnal / kapnank egy 20 EUR-ral feltöltött prepaid VISA-t) -
-
bagkri01
őstag
válasz Fancy-boy #400 üzenetére
Az enyém tegnap jött meg. Bekapcsolás után tényleg nem volt a legjobb a kijelző, lefrissítettem és kikapcsoltam a nagyítót, így már tökéletesen működik.
Felteszek egy hülye kérdést, azt be lehet állítani, hogy a billentyűzet lenyomására rezegjen, ne pedig hangot adjon ki?
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
yetir
tag
válasz Fancy-boy #412 üzenetére
Most újra felhívtam a Nokia szervizt; azt mondták, hogy elég a számla, csak szerepeljen rajta a vásárlás dátuma, imei szám és legyen rajta a pecsét.
Ettől függetlenül hanyagolom a bolti garanciás emagot, inkább 2000 Ft plusz ktg., de edigitalból gyártói gari papírral jön, és akkor abba tényleg nem köt bele senki.
-
CactuS
Arcképgyáros
-
kolosanyi
veterán
válasz Fancy-boy #799 üzenetére
Igazából nem tudom. Eléggé egy szinten van a két telefon, egyik ebben jobb egy kicsit, másik abban. A kijelző olvashatósága elég fontos, ilyen szempontból a 630 nem rossz, bár azért ennek se valami nagy eresztés a kijelzője. A 480p nem rémlett, köszi. Ez még jobban árnyalja a képet.
(#800) bagkri01
Milyen a multitask, mennyit pöttyöz váltáskor? A 630 értelemszerűen állandóan, agyon swapolja magát a rendszer, de azért használható (a Snapi 400 ellensúlyozza, 4-5 másodpercnél többet nem szokott pöttyözni). -
btudos
nagyúr
válasz Fancy-boy #924 üzenetére
Adott tipusban felhasznalt kijelzotol fugg, nem IPS-AMOLED fuggo a funkcio.
Alapesetben a kijelzomemoria meglete kell hozza, de szerintem (ez tenyleg csak maganvelemeny, meg nem olvastam ezzel kapcsolatos megerositest) a ClearBlack kijelzo is feltetel, mert CB nelkuli Lumianal nincs glance.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest