Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz QuadRacer #780 üzenetére
Nem rossz a 535, főleg 30e Ft-ért. Én 830-at használok, az 535-öt csak kíváncsiságból vettem, érdekelt mit tud az MS ennyi pénzért, meg milyen a két sim kezelés. A kijelző probléma pár napi nyomkodás után nem tűnik vészesnek, szerintem bőven el lehet vele lenni. Az S200 is meglepően jól meghajtja a telefont, még alkalmazás frissítés közben sem lassúl be a rendszer. A kijelző közvetlen napfényben már kevés, nehezen látható (az alap menük rendben vannak, de pl Facebook-on egy fotót már nem nagyon látni. Ha jól tapasztaltam mind a két sim tudja a 3G-t, bár ezt sehol nem láttam leírva. A kijezőt elvileg GG3 védi, bár nekem nem tűnik annak, van egy minimális rugózása, amit eddig még más Lumia-nál nem tapasztaltam. Engem jobban emlékeztet a plexire. A hátlap sem túl passzentos, oldal irányban van egy kis rés és mozgás közép tájon.
De a 730/735 azért egy más kategória, ha van rá keret, akkor én biztos azt venném.
Különben ebben az Edigitálos akcióban nagyon jó áron vannak a Lumiák, még a márkás kínai telefonokkal is felveszik a versenyt. Kíváncsi lennék, hogy ebben benne van e az MS keze?Laci
-
Gusztáv
addikt
válasz FіkuszKukіsz #829 üzenetére
Ez jó, én még kedd este vettem egy 730-at, természetesen semmilyen rendezvényen nem voltam, nem regisztráltam (bár egyszer síeltem ott) . Lehet, rájöttek, hogy túl sokan vesznek így telefont .
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Gusztáv
addikt
válasz MarKotiKk #966 üzenetére
A képernyő kivetítésen az usb-s megoldást érted, vagy a vezeték nélkülit? Az előbbihez pc-n külön app kell, az utóbbi csak akkor működik, ha a képernyő támogatja a miracast-ot.
http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/connectivity/project-my-phone-screen
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Gusztáv
addikt
válasz freestailo #1083 üzenetére
Ez rém gyenge. Nem igazán tudom, hol akarják ezt a telefont eladni. USA-ban ott a Blue, Angliában most jött ki egy angol cég (Kazam) két budget telefonnal, Ázsiában is van erősebb ajánlat. És ott a Lumia 43x sorozat is.
Laci
-
Gusztáv
addikt
-
Gusztáv
addikt
-
Gusztáv
addikt
A Lumia Play to dlna-t használ és csak képet/videót/zenét tudsz az ezt támogató eszközökre átlőni. A Project my screen-el a komplett képernyő tartalmat tudod usb-n/miracast-on kiküldeni (IE, Facebook, stb.) Ez baromi hasznos tud lenni, pl amikor oktatást kellet tartanom a WP-s telefonok használatáról, akkor baromira hiányzott.
Laci
-
Gusztáv
addikt
válasz szilvasyz #1187 üzenetére
A robbanó akkukat kivéve nem szokás mobil fronton terméket visszahívni, nyílván MS sem fogja megtenni. Max szép csendben lecserélik a hibás/rossz minőségű alkatrészt és az újonan gyártott készülékeknél már nem lesz gond. A régieknél meg addig csiszolgatják az érzékenységet/hibaszűrést amíg nagyjából megoldódik a dolog.
Laci
-
Gusztáv
addikt
válasz TrollfateeR #1215 üzenetére
Ha az alkalmazás készítője rendesen megírta/frissíti a programot. Ez a funkció talán Update 1-el került be, és a játéknak is támogatnia kell.
Laci
-
Gusztáv
addikt
Nálam is Sandisk Ultra microSDHC uhs-1 8gb-os (class 10) kártya van benne, simán működik vele, ahogy a többi Lumiában is. Szerintem Nokia kártya már nem is létezik, és nincs is feltüntetve az MS oldalán, hogy bármi megkötés lenne. Garanciális hiba, kutya kötelességük átvenni, javítani/cserélni a készüléket.
Laci
-
Gusztáv
addikt
válasz A 2. Vesztes #1292 üzenetére
Pedig nagyon egyszerű, olcsó panel, nagy a minőségi szórás. Ha van egy kis eszük, csendben lecserélik a beszállítót, vagy szigorítanak az ellenőrzésen, és a szervizre leadott készülékekbe is az új panelt rakják. A visszahívás anyagilag és imidzs ügyileg is nagyobb kárt okoz, jellemzően akkor lépnek ilyet ha balesetveszélyes a készülék.
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest