Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Már le kellett itt valakit beszélni a Lumia 820 > Lumia 535 cseréről, mert a hardver igazából visszalépés lenne (meg a kijelző és talán a kamera is).
HTC 8X (és Lumia 820, 920, 925, meg az Ativ S) procija ugyanaz, és kicsivel erősebb ennél, az Adreno 225 meg veri a 305-öt is, nem csak a 302-t, elvégre az előző/kettővel ezelőtti Snapdragon generáció csúcs IGP-je volt, csak a kora miatt alacsonyabb verziószámú API-kat támogat ha emlékeim nem csalnak.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
válasz #03372544 #45 üzenetére
L535- S200, HTC 8X - S4+... jé, nem mondod?!
CPU teljesítményben kb. ugyanott vannak, minimális az S4 Plus elõnye.
az IGP rész viszont tényleg jóval erõsebb, mint írtam feljebb.(#49) Legendd
Multiphone 8500 Duo[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
Gratulálok, idejöttél trollkodni!
Igen, olcsóbb az Op3n Dott, csak ugye a szoftveres támogatása a WP8.1-hez képest nulla. Az erősebb hardverre csak annyit mondok, hogy a CPU 100MHz-cel magasabb órajelét és a Mali-400MP2 hangyabokányit nagyobb teljesítményét akár el is felejtheted, ezek marginális eltéréseket produkálnak. Ráadásul az Adreno 302 magasabb verziószámú API-kat támogat, mint a Mali-400. (és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a Mali tényleg erősebb is...)
Egyébként nem tudom, honnan vetted a 20 ezres árkülönbözetet, a Lumia 535 hivatalosan még nem kapható, sufniGSM-nél 40 ezer, de beszerezhető amazonról, ebayről 30-35 között, a lyukaspötty meg 30 ezerbe kerül...(#127) desolator
Na azt a 8500-át sem a Prestigio tervezte.
Kisebb gyártóknak az MS kínál dizájnokat, amikkel már gyakorlatilag semmit se kell csinálni. Az OS meg mindkettőn ugyanaz. Szóval szerintem a hiba szoftveres / az MSM8212 kijelző-érzékelésével (mondjuk a csatlakozóval) van probléma.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
Aki az érintésérzékelés miatt aggódik, az akár meg is nyugodhat.
(#144) Energie X
Nem kell a kártyák között váltogatni, amelyikre jön hívás, azt automatikusan fogadja, de beszélgetés közben a másik kártya nem elérhető (mert csak egy GSM antenna van benne).
Azt biztosan be lehet állítani, hogy melyik kártya mobilnetét haszálja, és melyik legyen a telefonálós kártya. Azt nem tudom, hogy WP8.1-ben lehet-e embereket vagy csoportokat tárítani SIM-hez.
Mivel ez OS szintű dolog, ezért a kérdést itt is felteheted, nagyobb eséllyel kapsz választ.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
Nem megoldható, a hívás mindenképpen ugyanazt az antennát használná.
Átiránythatod egyik kártyát a másikra, és akkor megérkezik a hívás, de ez pénzbe kerül (mintha felhívnád egyik kártyádról a másikat).Én már előre várom a virtuális SIM kártyák korát... (ugyanaz a SIM több számot is hordozna... ó, szép új világ)
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
válasz freestailo #172 üzenetére
A helyes megfogalmazás az, hogy még nem lehet kapni.
XXL és stb. sufni GSM boltok külföldről, szürkén szerzik be, és nem magyarországi gyártói garanciával árulják a telefonokat.
Németeknél, franciáknál, 30-35 ezer forint körüli összegért lehet netről, gyártói garival beszerezni a készüléket, szerintem XXL-ék is valahonnan nyugatról hozzák be.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
válasz freestailo #187 üzenetére
Az edigital úgy látom kvázi előrendeléseket vesz fel, csak nem nevezi nevén a gyereket...
Ha nem lenne itthon egy elfekvő Lumia 820 akkor most én is nagyon rá lennék izgulva az 535-re.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
válasz d.mate08 #229 üzenetére
Szerintem ezzel jobban jársz: szoftveres támogatása boritékolhatóan jobb, mint az E3-é (az valószÍnüleg még Lollipopot se fog kapni), jobb a felbontása, élhetőbb méretű a belső tárhelye (az E3 4GB-ja nagyon kevés, ha okostelefonként is használni szeretnéd).
(#231) br.rak
Igen, 128GB-ig kezeli, mint a 30-as sorszámú Lumiák közül azt hiszem mindegyik.
Mondjuk jelenleg még nagyon drágák a 128-as kártyák, talán a 64GB-osak ár-érték aránya a legjobb.Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
válasz kerti008 #243 üzenetére
"Az MPL szerint jövő hét és a Magyar Posta fogja szállítani."
- na én itt kezdtem volna pánikolni... a Királyi Posta gyakran tüntet el csomagokat, meg sokszor ülnek rajta 1-2 hétig kiszállÍtás előtt.
Legközelebb, ha kicsit gyorsabb és biztosabb kiszállÍtásra vágysz, akkor DHL, UPS, FedEx, mittudomén, és szigorúan nem a sima Magyar Posta![ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lineage OS használat közben
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest